Įkraunama...
Įkraunama...

Profesionali kosmetika plaukams

QUOTE(123OPA @ 2010 07 13, 00:00)
Sveikos,

Ilgokai naudojau Milk Shake priemones (kasdienini sampuna, pieno kauke, blizgesi), bet jau atsibodo ir plaukas atrodo priprato prie jos (atsiliepimai patys geriausi, mano plaukams labai tiko), bet isbandziau Vitality's Intensive svelnuji sampuna, maitinanciaja kauke ir aliejuka, tikrai nenusivyliau, nei kiek nenusileidzia Milk Shake. Plaukai slidus, glotnus, isdziovinus net sukuosti nereikejo.  smile.gif O ir pigiau viskas apsiejo nei pries tai naudotos priemones. Pirkau "Gabija" parduotuveje, Savanoriu pr. Kaune.
user posted image user posted image user posted image

kur perkate priemones 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Pabandziau TIGI garbanuotiems plaukams ir taaaaip plaukus riebalino verysad.gif kasdien teko plauti...

Prisiskaiciau geru atsiliepimu apie KEUNE riebiems plaukams ir susigundziau, ziuresim kaip ten bus. Beje kas keisciausia , kad LT ji gavau pigiau negu USA ar UK!!! pirkau garbane.lt patiko ju servisas
Atsakyti
Gal zinot kur vilniuj butu galima pigiau rast Wella high hair flat iron spray?
o gal kokiam lt puslapy uzsisakyt galima? nes kiek ziurejau, tai tik "medinese sukose" radau, bet ten nei kainu, nei produktu pasiulos nera... labai aciu uz atsakymus ir pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 07 13, 15:31)
kur perkate priemones 4u.gif

Pirkau parduotuveje "Gabija" Savanoriu pr. Kaune 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(harmoneta @ 2010 02 27, 16:50)
taippardavineja, dar kremontej galetu but wink.gif

Sveika! O kur tu perki Fanola priemones? As ieskau, kur galeciau ju isigyti, taciau internete nera jokios informacijos sad.gif
Buciau labai dekinga uz pagalba!
Papildyta:
QUOTE(poseurr @ 2010 02 27, 20:00)
nezinau,bet gal esate girdeje italiska firma ARtego arba Fanola su kuriomis dirba kirpyklose.Plauku dazai tikrai geri,pagyvina plauka,zinomada plaukai ne vienodi musu visu smile.gif bet man labai patinka.Taip greit neatsiplauna.Fanola yra ne tik plauku dazai bet ir ivairios kitos priemones aliejukai,sampunai,kaukes.Pati naudoju sampuna,kvepia tai lyg irisais kazkokiais  bigsmile.gif
perku ji kirpykloj pilstoma ,nes taip gaunasi pigiau.O kur prekiauja dar be kirpyklu tai nezinau,gal parduotuvese,kuriose prekiauja kirpyklinem prekem
Papildyta:
esu dazius ir milk shake bet man jie greit atsiplauna

Sveika! O kur tu perki Fanola priemones? As ieskau, kur galeciau ju isigyti, taciau internete nera jokios informacijos
Atsakyti
QUOTE(lili.lailai @ 2011 03 24, 17:12)
Sveika! O kur tu perki Fanola priemones? As ieskau, kur galeciau ju isigyti, taciau internete nera jokios informacijos sad.gif
Papildyta:

Sveika! O kur tu perki Fanola priemones? As ieskau, kur galeciau ju isigyti, taciau internete nera jokios informacijos

Fanola kosmetika rasite Kremontej, kontaktai: Vilniaus g. 64, Kaune Mob. 861873052 (prekes galite užsisakyti ir telefonu) didis.gif
Atsakyti
Kai buvo beta.lt akcija pirkau ESTEL Otium profesionalams skirta sampuna, balzama ir purskikli plaukams su 50 proc nuoalida. tai man labai patiko sitos priemones thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(123OPA @ 2010 07 13, 00:00)
Sveikos,

Ilgokai naudojau Milk Shake priemones (kasdienini sampuna, pieno kauke, blizgesi), bet jau atsibodo ir plaukas atrodo priprato prie jos (atsiliepimai patys geriausi, mano plaukams labai tiko), bet isbandziau Vitality's Intensive svelnuji sampuna, maitinanciaja kauke ir aliejuka, tikrai nenusivyliau, nei kiek nenusileidzia Milk Shake. Plaukai slidus, glotnus, isdziovinus net sukuosti nereikejo.  smile.gif O ir pigiau viskas apsiejo nei pries tai naudotos priemones. Pirkau "Gabija" parduotuveje, Savanoriu pr. Kaune.
user posted image user posted image user posted image

Oi,keli metai,jau naudoju,butent siuos produktus.Aliejukas,ir maitinanti kauke,is vis nepamainomi. 4u.gif
Atsakyti
as tai esu istikima Keune plauku preiziuros priemonems. Visgi ne be reikalo dauguma salonu ja naudoja. Naudoju kauke atstatomaja pilkame indelyje ir kasdieni sampuna. Dar seruma kartais panaudoju juoda bonkute tokia. Perku keunes produktus internetu www.istikimagroziui.lt, nereikai niekur vaziuoti i darba man atveza, o ir kainos labai geros. Tikrai esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
Niekaip negaliu rasti geros priemonės, kad plaukai nesipustu, ir butu glotnūs.
Gal ką patartumėt? blush2.gif Aišku kaina galėtų nesikandžiot.. biggrin.gif
Atsakyti
siuo metu naudoju dikson priemones plaukams,nors dar neilgai naudoju ,bet jau po pirmo plovimo plaukai svelnus ,nebesivele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2011 06 03, 19:49)
siuo metu naudoju dikson priemones plaukams,nors dar neilgai naudoju ,bet jau po pirmo plovimo plaukai  svelnus ,nebesivele thumbup.gif

drinks_cheers.gif dievinu Dikson thumbup.gif pabandykit nauja argano linija, ypac kauke ir aliejuka
Atsakyti