Įkraunama...
Įkraunama...

Profesionali kosmetika plaukams

QUOTE(Vonios Fane @ 2012 08 01, 11:35)
Naudojau, siunciausi is UK, bet man si priemone nepatiko.

O kodel nepatiko? 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 08 02, 15:34-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 08 02, 15:34)
Pasinaudojau dabar vykstancia akcija cascados parduotuvese -15proc Macadamijos produktams ir isigyjau: sampuna, kondicionieriu, plauku krema ir purskiama alieju,galiu pasakyti, kad sampunas man labai patiko, kondicionierius nieko gero, plauku kremas irgi, man jis kazko sulipina plaukus, nors esu bandziusi daug kremu, bet sis man visiskai netiko,o stai aliejukas, tai dieviskas smile.gif

As gavau dovanu rinkinuka su visom siom priemonem, tai man sampunas nepatiko - apsunkina plaukus, kondicionierius visai neblogas, alieju tepama jau trecia naudoju - jis man labiau patinka nei purskiamas, o plauku kremo man kvapas dabar per stiprus tai normaliai net neisbandziau biggrin.gif Dar kauke pameginkit - superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2012 08 03, 08:39)
As gavau dovanu rinkinuka su visom siom priemonem, tai man sampunas nepatiko - apsunkina plaukus, kondicionierius visai neblogas, alieju tepama jau trecia naudoju - jis man labiau patinka nei purskiamas, o plauku kremo man kvapas dabar per stiprus tai normaliai net neisbandziau  biggrin.gif  Dar kauke pameginkit - superine  thumbup.gif

Kauke zinokit bandziau kai tik atsirado, tai man ji netiko, po jos plaukai tik pustis pradejo. As labai daug geru atsiliepimu girdejau apie ta tepama alieju, bet man paciai rankose tas "aliejingas" pojutis nepatinka, tad renkuosi purskiama.
Atsakyti
Sveikos merginos! smile.gif
Norejau pasiteirauti gal zinote kur Vilniuje butu galima isigyti Hair company priemoniu plaukams? ax.gif ar kokiose internetinese parduotuvese? smile.gif Labiausiai domina Restructuring mask
Foto desineje
Teta buvo padovanojusi litrini buteli, tai laaabai patiko thumbup.gif tikrai puikus daigtas. Tikrai noreciau isbandyti ir ju sampunus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amalija2: 06 rugpjūčio 2012 - 10:18
QUOTE(Amalija2 @ 2012 08 06, 11:17)
Sveikos merginos!  smile.gif
Norejau pasiteirauti gal zinote kur Vilniuje butu galima isigyti Hair company priemoniu plaukams?  ax.gif ar kokiose internetinese parduotuvese?  smile.gif Labiausiai domina Restructuring mask
Foto desineje
Teta buvo padovanojusi litrini buteli, tai laaabai patiko  thumbup.gif  tikrai puikus daigtas. Tikrai noreciau isbandyti ir ju sampunus  smile.gif

Vakar lyg kazkokioj LT internetinej svetainej maciau yra sios firmos priemoniu,bet nepamenu kokioj,bandykit paieskoti ivedusi pavadinima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2012 08 06, 12:17)
Sveikos merginos!  smile.gif
Norejau pasiteirauti gal zinote kur Vilniuje butu galima isigyti Hair company priemoniu plaukams?  ax.gif ar kokiose internetinese parduotuvese?  smile.gif Labiausiai domina Restructuring mask
Foto desineje
Teta buvo padovanojusi litrini buteli, tai laaabai patiko  thumbup.gif  tikrai puikus daigtas. Tikrai noreciau isbandyti ir ju sampunus  smile.gif

Hair company produktu tikrai yra cia www.medisana-shop.lt
Atsakyti
_elena_, aha - jau atradau smile.gif, o sakykit gal zinote kokiuose salonuose sia kosmetika prekiauja ar prof. priemoniu parduotuvese? ax.gif
Patikrinau ju asortimenta, bet minetos kaukes neradau... (bet gal ne itin atidziai ir ieskojau, neatmetu sio fakto biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Amalija2 @ 2012 08 06, 12:26)
_elena_, aha - jau atradau  smile.gif, o sakykit gal zinote kokiuose salonuose  sia kosmetika prekiauja ar prof. priemoniu parduotuvese?  ax.gif
Patikrinau ju asortimenta, bet minetos kaukes neradau... (bet gal ne itin atidziai ir ieskojau, neatmetu sio fakto  biggrin.gif )

Pabandykite su jais susisiekti, gal pavyktu uzsisakyti.
Atsakyti
O as noreciau pasiteirauti del purskiamu plauku kondicionieriu, koki rekomenduotumete kaip gerai drekinanti? Koks labiausiai patiko is naudotu? ax.gif
Atsakyti
Ką parekomenduotumėte iš Schwartzkopf Professional dažytiems plaukams, kurie yra sausi, slenka, pučiasi?
Penktadienį dažiau plaukus su Schwartzkopf putomis ir ten buvo balzamas, tai po jo plaukai nerealiai švelnūs, lengvai šukuojasi, o ir ištiesinus plaukai liko tiesūs net iki šiandien.
Kaži yra to balzamo pirkti atskirai? Ar kažko panašaus?
Atsakyti

Gal žinotekur galima įsigyti šią priemonę?????

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siurpuliukas @ 2012 09 14, 21:16)
O as noreciau pasiteirauti del purskiamu plauku kondicionieriu, koki rekomenduotumete kaip gerai drekinanti? Koks labiausiai patiko is naudotu? ax.gif

Man labai patiko Keune firmos Purškiamas kondicionierius PROTEIN sausiems laukams, labai atgavino ir patiko kad gali nuskalaut arba ne, ir veiks ilgiau smile.gif
Atsakyti