Sveiki , turiu sokia tokia problemele .
Mano dukra pirma karta ant ledo uzlipo 7-eriu , paciuozinejo pamate akropolio lede (Vilniuje) besitreniruojancius vaikus , todel pati uzsinorejo .
Ka gi beliko daryt , isleidau pas Zana, nupirkau paciuzas .
Lanke 2 kartus per savaite savaidgali , pradinuku grupeje ir paskui ten kazkaip perkelinejo vaikus (gabius) i "hobby" grupe , ji nepateko nes trenere galvojo jog nepakankamai gerai ciuozia .

(nors man pasirode kitaip)
Ji buvo labai nuliudusi ir mete ciuozima , nes pajaute jog ji per "sena " ciuozimui ir nebemate prasmes (pralanke ~ metus),neciuoze gal 3 menesius ,o paskui tik siaip sudraugais .Dabar mano dukrai 11 m . persikele i kita mokykla , viena jos drauge lanko ciuozima pas ta pacia Zana gal kokius 2-3 metus ir dalyvauja visokiose konkursose , laimi prizines vietas, praleidzia pamokas .As labai nustebau kad ji ciuozia 2 metus ir jau dalyvauja turnyruose , ir isvaziuoja i uzsieni.

.Dukra gailejosi kad mete , nes nezinojo jog gali kazka pasiekti .Dabar vel nori lankyti , bet as dar nezinau ar leisti .

jai 11 metu , ir nezinau ar tai ne per velu ?

ji nenori siekti didziausiu aukstumu . Turi daug noru , ir ciuozia geriau uz visus mano pazistamus (moka kregzdute , ciuozti ant vienos kojos , sukiotis ...)taciau yra jautri

gal patartumete ar ji galetu lankyti ar ne ? Tokia trenere tiktu tokiai merginai ?