Įkraunama...
Įkraunama...

Dailusis čiuožimas

Iš tikrųjų, daug kur. Kad ir čia, pvz. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki , turiu sokia tokia problemele . unsure.gif
Mano dukra pirma karta ant ledo uzlipo 7-eriu , paciuozinejo pamate akropolio lede (Vilniuje) besitreniruojancius vaikus , todel pati uzsinorejo .
Ka gi beliko daryt , isleidau pas Zana, nupirkau paciuzas .
Lanke 2 kartus per savaite savaidgali , pradinuku grupeje ir paskui ten kazkaip perkelinejo vaikus (gabius) i "hobby" grupe , ji nepateko nes trenere galvojo jog nepakankamai gerai ciuozia . verysad.gif (nors man pasirode kitaip)
Ji buvo labai nuliudusi ir mete ciuozima , nes pajaute jog ji per "sena " ciuozimui ir nebemate prasmes (pralanke ~ metus),neciuoze gal 3 menesius ,o paskui tik siaip sudraugais .Dabar mano dukrai 11 m . persikele i kita mokykla , viena jos drauge lanko ciuozima pas ta pacia Zana gal kokius 2-3 metus ir dalyvauja visokiose konkursose , laimi prizines vietas, praleidzia pamokas .As labai nustebau kad ji ciuozia 2 metus ir jau dalyvauja turnyruose , ir isvaziuoja i uzsieni. blink.gif .Dukra gailejosi kad mete , nes nezinojo jog gali kazka pasiekti .Dabar vel nori lankyti , bet as dar nezinau ar leisti . g.gif jai 11 metu , ir nezinau ar tai ne per velu ? ax.gif ji nenori siekti didziausiu aukstumu . Turi daug noru , ir ciuozia geriau uz visus mano pazistamus (moka kregzdute , ciuozti ant vienos kojos , sukiotis ...)taciau yra jautri ax.gif gal patartumete ar ji galetu lankyti ar ne ? Tokia trenere tiktu tokiai merginai ? 4u.gif
Atsakyti
Tai lankyti ji visada galėtų, jei dėl savęs, dėl užimtumo, dėl noro, jei žiūrėti į visą tai kaip į hobį. Juk pas tą pačią Žaną treniruotis pradeda ir suaugę, ir įvairaus amžiaus vaikai. O ir varžybos būna rengiamos įvairaus lygio, kur dalyvauti gali nebūtinai nuo ketverių metukų profesionaliai užsiiminėjantys sportininkai. Taip, Lietuvos čempionė iš jos jau vargu ar bus, bet lankyti, siekti rezultatų ir varžytis atitinkamo lygio varžybose, o gal net paskui ir būti trenere, ji tikrai gali. smile.gif
Atsakyti
Labai aciu uz atsakyma . thumbup.gif
Atsakyti
Gal paaiskintumete kuo skiriasi Zanos treniruojamo klubo Axelio grupes - Pradinuku grupe, Hobby grupe,Sproto grupe ? blush2.gif
Ir tiesa sakant nelabai nusimanau paciuzuose , planuoju nupirkti kaip kaledu dovana gana profesionalias EDEA firmos paciuzas . Nuejus i si puslapi - http://www.icesport....mplektai-14/lt/ -galite man pasakyti kuo skiriasi MARK IV ir EDE22 pavazos ? Ar pavazos labai svarbios ciuozimui ? Renkuosi tarp EDEA BRIO + MARK IV Pavažos ir
EDEA MOTIVO + EDE22 Pavažos
Kuris geresnis ? blush2.gif
Atsakyti
Dėl Žanos grupių, skiriasi čiuožimo lygiu, treniravimosi intensyvumu ir pan. Tikslesnę informaciją rasite čia. smile.gif
Dėl pačiūžų minėtame puslapyje, patarčiau imti EDEA OVERTURE, jei ruošiatės lankyti treniruotes. Taip, brangiau, bet šie batai skirti viengubų šuolių atlikimui bei vidutiniam treniruočių intensyvumui. Tie pigesni yra prastesni, jau labiau artimesni prie tų mėgėjiškų pačiūžų, skirtų mėgėjiškam pasičiuožinėjimui. Na nebent jūsų čiuožimo lygis dar yra labai žemas arba žadat labai retai lankyt, ir pergyvenat, kad greit išaugs koja, tuomet gelit imt iš pigesnių. Bet labai patarčiau, jei yra tokia galimybė, pasimatuot prieš perkant. Svarbu, kad batas gerai atitiktų koją, ir neapsirikt su dydžiais. Gali būti šiek tiek didesnis dydis, nes koja auga, bet labai nedaug. Juk čia pačiūžos, o ne įprasti batai. 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau pasitarti dėl pačiūžų batų platesnei kojai. Vaikas čiuožia 5 val. per savaitę, dabar avi EDEA ir sako, kad siauroki. Sulaukėme patarimų nusipirkti Risport, bet pati turiu Risport ir nepasakyčiau, kad jie platūs (bet niekada neavėjau EDEA, todėl negaliu palyginti). Gal kas turėjote ir EDEA, ir Risport ir galėtumėt pasakyti, ar Risport batai iš tiesų platesni? O gal kitos firmos gamina platesnius batus? Skaičiau lyg, kad Jackson firmos batai platesni, bet nepažįstu nė vieno, kas juos turėtų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aquamarine: 12 gruodžio 2011 - 01:48
Jeigu vaikas rimtai treniruojasi nepatarciau pirkti Jackson firmos paciuzu . schmoll.gif Manau ,is esmes paciuzu plotis tas pats , jeigu tikrai vaikui skauda buti su paciuzom , galite bandyti pirkti didesni dydi . g.gif Nors nelabai nusimanau paciuzose , bet galiu pasakyti jog pries perkant reikia butinai pasimatuoti mirksiukas.gif . Avejau Risport ir EDEA , man pasirode kad EDEA geresnis blush2.gif , bet cia jau kiekvieno pasirinkimas. Svarbiausia gerai jaustis su paciuzom . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquamarine @ 2011 12 12, 02:21)
Norėčiau pasitarti dėl pačiūžų batų platesnei kojai. Vaikas čiuožia 5 val. per savaitę, dabar avi EDEA ir sako, kad siauroki. Sulaukėme patarimų nusipirkti Risport, bet pati turiu Risport ir nepasakyčiau, kad jie platūs (bet niekada neavėjau EDEA, todėl negaliu palyginti). Gal kas turėjote ir EDEA, ir Risport ir galėtumėt pasakyti, ar Risport batai iš tiesų platesni? O gal kitos firmos gamina platesnius batus? Skaičiau lyg, kad Jackson firmos batai platesni, bet nepažįstu nė vieno, kas juos turėtų...

Na sako, kad Risport tikrai platesni, o ir šiaip daugumai kažkaip patogūs batai, tikrai negirdėjau, kad kam būtų netikę (prisipažinsiu, pati Risportų nesimatavau, o EDEA buvo baisiai nepatogūs, bet gal ne "mano" batas). Jackson'ai labai specifiniai, taip jie iš tiesų turi, jei neklystu, 6-7 pločius (kaip beje ir tos pačios EDEA ar Risport turi bent po 3 skirtingus pločius, tik kad pas mus retai pasitaiko kitokių nei plačių), bet tai turi būti "jūsų" batas, kitaip... na aš su saviškiais per beveik 3 metus "nesusidraugavau".

QUOTE(Stresuotoji Mamyte @ 2011 12 12, 17:40)
Jeigu vaikas rimtai treniruojasi nepatarciau pirkti Jackson firmos paciuzu .  schmoll.gif 

Labai būtų įdomu išgirsti jūsų nuomonę kodėl? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingeb: 12 gruodžio 2011 - 23:12
Pati nešioju Risport'us, tai man jie labai patogūs. Jei reiktų rinktis iš naujo imčiau tik Risportus. Edea buvau užsidėjus tik vieną kartą (kai rinkaus pačiūžas), tai jos man irgi pasirodė visai patogios, bet Risport'ai buvo patogesnis, tai dėl to pirkau juos. Tai tiek tos mano patirties kas liečia pačiūžas.
Atsakyti
Labai ačiū visoms pasisakiusioms smile.gif Ingeb, po jūsų posto nuėjau pasižiūrėti Risport ir Edea katalogus. Iš tikrųjų Risport rašo, kad gamina trijų pločių batus. Bet pažiūrėjusi internetinių parduotuvių asortimentą matau, kad nesiūloma jokio pasirinkimo pagal pėdos plotį. Visur nurodytas tik dydis. Bandysiu rašyti ir klausti. Edea kataloge apie batų pločio pasirinkimą nieko nerašo. O kas konkrečiai jums netiko Jackson batuose?
Atsakyti
QUOTE(Aquamarine @ 2011 12 13, 15:12)
Edea kataloge apie batų pločio pasirinkimą nieko nerašo.

O kas konkrečiai jums netiko Jackson batuose?

Gal dabar jau ir nebėra, kas būtų keista, nes EDEA šiaip jau rimti gamintojai. Iš kitos pusės, gal ir mano žinios pasenusios, neseniai užmačiau tokius EDEA modelius, apie kuriuos niekad anksčiau nebuvau girdėjus. Reik pačiai apsišviest.

Na gal tiesiog ne mano batas. Kažkiek pačiuožus liežuviai sulenda į batą ir tuomet jau viršutiniai kraštai taip pradeda spaust, jog atrodo, kad kas koją nupjaut nori. Tenka visą laiką čiuožt su silikonais ant kojų ir batus persirišinėt. Tiesa mano batai seno modelio, naujesniose į liežuvį įmontuotas kabliukas, tai gal čia buvo visuotinė problema ir ją išsprendė. Kitas dalykas, kad man, jei neįsidedu virtuvinių kempinių, iki kraujų nutrina kauliuką prie pirštų, bet čia turbūt jau mano problema, kad tokie kauliukai. Iš esmės batais tikrai būčiau patenkinta, po beveik 3 metų naudojimo jie čiurnas laiko kaip pirmą dieną ir dėl to priekaištų neturiu, tiesiog specifines kojas turiu (bet ką padarysi jei prieš pirkdama neturėjau galimybės pasimatuoti).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingeb: 13 gruodžio 2011 - 20:22