Įkraunama...
Įkraunama...

Dailusis čiuožimas

Mergaite "baisiai suzalota i veida" doh.gif Net neprakirto gi, tik kiek paraudo zandas, po to gal melyne pasilaike.
Nikolajus nepaminejo, kad dailusis ciuozimas treniruojasi ir toliau, o greitasis ciuozimas nuo to laiko yra visiskai uzdraustas akropolyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiliuniene: 01 gegužės 2011 - 08:48
hihihi.gif Už agavos žinutės, bandančios apjuodinti Žaną, matosi kyšančios "nuskriaustu greituku" ausys... Atspėjau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jkate: 01 gegužės 2011 - 13:28
QUOTE(jkate @ 2011 05 01, 13:27)
hihihi.gif  Už agavos žinutės, bandančios apjuodinti Žaną, matosi kyšančios "nuskriaustu greituku" ausys... Atspėjau?

Labai atsiprasau, kad mane ne taip supratote:( as noriu pasakyti, kad Zana nesusivalde tada, ir dar del tos mergaites, tai jus viska matete ir taip ramiai sakote, kad tik melyne, saltu nervu esat, (maciau ta mergaite ledo arenoje - na jai jums tai tik melyne .......?
del ledo centro uzimtumo, tai sorry... nezinojau, kad tokia tvarka (centras skirtas dailiajam ciuozimui:) , kur tai parasyta?), juk kai perki bilieta tai galioja jau esamos Ledo arenos taisykles visiems, ar ne? Tai taip iseina, kad jei nori ciuozti ledo centre turi tureti privilegu kazkokiu? Gal Akropolio ledas nesuvaldo situacijos? Juk leidziama ir arenoje vienas kita gaudyti , vazineti pagal laikrodzio rodykle?
Kas per iprasta tvarka, Nikolajau:
"Tai va, tądien dailiojo čiuožimo treniruotė vyko įprasta tvarka - figuristai užsiėmė centrą atlikinėti savo pratimus, o palei kraštus vieta buvo palikta ratu čiuožti masiniui".
Del tereneriu darbo, kai kontroliuoja situacija, tai gal tada buvo tas momentas kai savo aukletines nesukontroliavo? Suprantu, kad visko buna, bet nereikojo taip elgtis, reikejo, gal atsiprasyti ir padeti atsikelti nors... dar karta sorry, bet man patinka dailusis ciuozimas, bet patinka ir taisykliu laikymaisi bei pagarba. O taisykles galioja visiems, taip , maciau , kad greitasis nesitreniruoja, bet ir dailusis turetu atskirai treniruotus, tada butu maziau nelaimiu.
Taigi, suprantu jusu priesiskuma man, visi ginate save ir negalite galvoti kaip masinio ciuozimo dalyviai (neutraliai). Del teisybes, tai kam tada taisykles galioja? Suprantu, tik ne dailiajam ciuozimui.

Atsakyti
Is treneres puses vistiek neetiska apsaukti suzeista mergaite ir nesvarbu kokio tipo tas suzeidimas. Ir treneriams reikia kartais but kiek zmoniskesniems.
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2011 05 02, 08:21)
Is treneres puses vistiek neetiska apsaukti suzeista mergaite ir nesvarbu kokio tipo tas suzeidimas. Ir treneriams reikia kartais but kiek zmoniskesniems.

as tai ir norejau pasakyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agava @ 2011 05 02, 09:08)
Kas per iprasta tvarka, Nikolajau:

O kaip kitaip? Dailusis čiuožimas palei kraštus, o masinis stovi viduriuke? Ar dailusis čiuožimas atlieka savo pratimus bet kur bet kaip, o masinis tarp jų nardo? Šiuo atveju dailusis čiuožimas yra prisitaikęs prie masinio, kad kuo mažiau jam trukdytų ar keltų pavojų. Kadangi dauguma masinio čiuožia ratu, t.y. arčiau kraštų, o vidurys praktiškai tuščias, jame atliekami labiau statiniai pratimai, t.y. suktukai ir pan. Kai yra slydimo pratimai, dailusis čiuožimas čiuožia palei kraštus kartu su masiniu ta pačia kryptimi. Tai yra natūraliai susidariusi tvarka, niekur nieko ant popieriaus rašyti nereikia. Didesnė dalis masinio, atėjusi lengvai papramogaut, ir taip supranta, kad vidury vyksta darbas, žmonės treniruojasi, ir ten lysti nereikia. Aišku, atsiranda ir tokių, kurie to nesupranta, arba jiems, tiesiog, gyliai dzyn, mat jie irgi nusipirko bilietą ir gali čiuožti kur nori, ir pradeda trukdyti treniruotėj. Ir patikėkit, niekas jų nevaro iš centro, mat jie iš tiesų turi teisę ten būti. Tiesiog jie, šiuo atveju, elgiasi negražiai, mat įprastai čiuožiant, į centrą lysti jokios būtinybės nėra. O jei nėra būtinybės, tai kam tada trukdyti kitų žmonių darbui. Tai yra natūrali vidinė etika - nori turėti blogą reputaciją, čiuožk bet kur, juk tu turi tokią teisę.
Atsakyti
O kur tada buvo "greitukų" trenerė? Kodėl jos treniruojami vaikai laksto ten, kur jų neturi būti? unsure.gif O kad Žana "rėkė" - tikrai negirdėjau, tai ne jos stilius, pažįstu ja pakankamai seniai. Ir apskritai, kam kelti vėją praėjus pusei metų, reikėjo vietoj aiškintis
Atsakyti
QUOTE(agava @ 2011 05 02, 09:08)
dar del tos mergaites, tai jus viska matete ir taip ramiai sakote, kad tik melyne, saltu nervu esat, (maciau ta mergaite ledo arenoje - na jai jums tai tik melyne .......?

Man tai kyla klausimas ar kalba eina tikrai apie tą pačią, kaip sakė Nikolajus, "avariją"? mastau.gif Minėtą atvejį mačiau savom akim nuo pradžios iki galo, mergaitė buvo užkliudyta batu, bet tikrai ne pavaža. Patikėkit, jei būtų gavus su pavaža, tai kraujo būtų oi oi kiek, o ten nei lašo. Didžioji dalis smūgio teko šalmui, bet tikrai ne į veidą. Na teisybės dėlei reikėtų pasakyt, kad nubrozdint galima ir batu, bet kai mergaitė atėjo į rūbinę, tikrai nepastebėjau nieko tokio ant veido išskyrus paraudimą g.gif

Apie greitukų elgesį tą dieną aš jau tyliu, asmeniškai mane, čiuožiančią ratu, jie užkliudė 2 kartus...

O šiaip, kaip sakoa, gyvenkime draugiškai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingeb: 02 gegužės 2011 - 15:05
atsiprasau, kaip matau, jau prasidejo skaitymas tarp eiluciu-kas ka isivaizduoja, tas ta skaito. Taip , as esu masinio ciuozimo dalyve ir sorry, kad niekas manes nesupazdindino su taisyklemis, perkant bilieta, apie centro okupavima dailiojo ciuozimo suzinojau, kai gavau pastaba is dailiojo ciuozimo dalyviu, taigi, Nikolajau, man pasake ciuozineti krastu. Viskas, baigiam diskusija ir gynima to, kas galioja nerasytinese taisyklese.
Atsakyti
Nežinau, kai aš treniruojuos centre ir man kas įkyriai maišo, tai papykstu viduje, bet nieko nesakau, mat tikrai neturiu tokios teisės. Nebent tai būna koks mažas vaikas, kuris, matosi, nu tikrai ne piktybiškai maišo, tiesiog nesupranta, tuomet paprašau čiuožti arčiau bortelio, ir tai būna labai retai. Tiesiog lede, kaip ir bet kurioj bendruomenėj, galioja tam tikros moralinės normos, ypatingai tarp tų, kas atėjo į ledą jau ne pirmą kartą, ir vienaip ar kitaip supranta, kas prie ko. Nebūtinai viskas turi būti nurodyta rašytinėse taisyklėse.
Tikrai, kad baigiam diskusijas, mat matau, kad vis vien nerasim bendros kalbos, ar prieisim vieningos išvados. Be to, jau visai nukrypom nuo temos. Ši tema skirta vaikučiams. 4u.gif
Atsakyti
sveiki gyvi drinks_cheers.gif jau ir as su saviske minu arenos slenkscius, nors dar tik pradedam vaikscioti- ciuozti, bet manau rudeni jau tarsimes ir su trenere thumbup.gif gal galite parekomenduoti kokia trenere mazuciu ax.gif ? ar jos visos uzsiima su visokio amziaus vaikais? g.gif
Atsakyti
mano penkiametis pradėjo lankyti dailųjį čiuožimą. Gal gali kas nors patarti, kada jau verta pirkti "normalias" pačiūžas, nes kol kas nuomojamės mėgėjiškas. Kokios firmos? Kaip atskirti kurios yra tinkamos ir kurios ne smile.gif

Atsakyti