Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 8 tema

QUOTE(sherry @ 2009 12 18, 12:55)
Noriu ir aš parodyti porą mūsų šventės nuotraukyčių
http://public.fotki....rry/musu-diena/

tu kartais nesimokei Kaune ax.gif
Atsakyti
Mokiausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2009 12 21, 12:22)
Mokiausi  ax.gif

bigsmile.gif tai gal Inga pazisti?jei taip, tai as ta jos drauge vaiva, kur i svecius ateidavo ax.gif grazios foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 12 17, 17:27)
labai gražios Jūsų akimirkos  wub.gif
o čia ir mūsų kuklios šventės nuotraukėlės  4u.gif
čia
QUOTE(sherry @ 2009 12 18, 11:55)
Noriu ir aš parodyti porą mūsų šventės nuotraukyčių
http://public.fotki....rry/musu-diena/
Žinokit turiu prisipažinti. ax.gif Nors daug ko ir nemėgstu, skoniai skiriasi ir t.t. Tačiau iš šiame forume žiūrėtų vestuvių nuotraukų, šių dviejų merginų man gražiausiai viskas dera ir gražiai žiūrisi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 21, 15:20)
Žinokit turiu prisipažinti. ax.gif Nors daug ko ir nemėgstu, skoniai skiriasi ir t.t. Tačiau iš šiame forume žiūrėtų vestuvių nuotraukų, šių dviejų merginų man gražiausiai viskas dera ir gražiai žiūrisi. thumbup.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 21, 15:20)

aciu, nesitikejau 4u.gif
musu pagrindinis prasymas fotografams buvo naturalumas ir jokio dirbtinumo (begimo vienas i kita, laikymo ant delno, "paplunksnavimu" nuotrauku kampuciuose ir etc. visoks kicas tongue.gif). todel musu nuotraukos tokios paprastos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sherry @ 2009 12 21, 17:39)
Nėra už ką. mirksiukas.gif
QUOTE(Lillita @ 2009 12 21, 23:24)
aciu, nesitikejau  4u.gif
musu pagrindinis prasymas fotografams buvo naturalumas ir jokio dirbtinumo (begimo vienas i kita, laikymo ant delno, "paplunksnavimu" nuotrauku kampuciuose ir etc. visoks kicas tongue.gif). todel musu nuotraukos tokios paprastos smile.gif
Nėra už ką. mirksiukas.gif To kičo ir aš baisiausiai nemėgstu. Fui fui fui... schmoll.gif
Šiaip, kai žiūriu vestuvių nuotraukas, viską vertinu per savo suvokimo prizmę. Tai 99,9% nuotraukų man būna negražios, nes neatitinka mano skonio ir tai suprantama. Taip pat niekam ir nepataikauju kad "oj, kokia graži nuotaka", kaip sakoma ne viesiems vienodai akys rodo. Vienam mergina graži, kitam visai ne. Ir jei man napatinka ir negražu aš to ir neslepiu.
Tačiau jūsų (abiejų) visuma, bendras vaizdas tikrai mane kažkuo užkabino, buvo gražu žiūrėti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 22, 00:43)
  To kičo ir aš baisiausiai nemėgstu. Fui fui fui... schmoll.gif
Šiaip, kai žiūriu vestuvių nuotraukas, viską vertinu per savo suvokimo prizmę. Tai 99,9% nuotraukų man būna negražios, nes neatitinka mano skonio ir tai suprantama. T
Po tokio pasisakymo visos nenori dėti savo nuotraukų, o mums nėra kur akių paganyti... verysad.gif
Atsakyti
Na, ką jūs čia dabar sau galvojat? mastau.gif
Dėkit tik ir būkit ramios. Jei man negražu, tai nereiškia, kad ir likusiom negražu. smile.gif
Man paganyt akis irgi patinka. mirksiukas.gif Kartais ir idėja gera kyla vos tik peržiūrėjus. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2009 12 22, 01:43)
Tai 99,9% nuotraukų man būna negražios, nes neatitinka mano skonio ir tai suprantama.

Man atvirksciai mirksiukas.gif tiek pat procentu grazios foto buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2009 12 28, 21:25)
Man atvirksciai mirksiukas.gif  tiek pat procentu grazios foto buna mirksiukas.gif

Mums patinka skirtngi dalykai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2009 12 17, 19:27)
labai gražios Jūsų akimirkos  wub.gif
o čia ir mūsų kuklios šventės nuotraukėlės  4u.gif

čia

Labai linksmos ir siltos nuotraukėlės. Jaunosios plaukai fantastiški!
Atsakyti