Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių foto albumai - 8 tema

Lillita - labai siltos foto wub.gif

pritariu Amor69... 4u.gif Dieter, tavo nuomone yra tavo nuomone, o siaip tai visos jaunosios buvot graziausios ta diena, nors ir ka kas besakytu tongue.gif
Atsakyti
Dėl savo nuomonės aš ir pasakiau, kad ji tik mano. Ir lai niekas neklauso jos. mirksiukas.gif Kai man gražu pasakau, kai ne, tiesiog patyliu mirksiukas.gif

Taip, tą dieną, būtent tarp tų žmonių ji būna gražiausia mirksiukas.gif (tačiau tą dieną tuokiasi ne viena, o kartais būna ir taip, kad kokia pamergė atrodo ir gražiau. Kartą tą ir mačiau, tačiau čia to dar nepasitaikė) mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip idomu butu paziureti zieminiu vestuviu nuotraukeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 31, 16:14)
kaip idomu butu paziureti zieminiu vestuviu nuotraukeliu :)

man tai pat visada tokios idomios, t.y. ar sugebes atskleisti fotografas jaunuju grozi ir siluma, net salta ziemos diena...
Atsakyti
sveikutes, smile.gif man irgi taip norisi nuotraukyciu ziema, smagu butu paziuret thumbup.gif
Atsakyti
zinant is anksto, kad bus tokia ziema kaip siais metais tai tik ziema noreciau vestuviu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2009 12 31, 14:14)
kaip idomu butu paziureti zieminiu vestuviu nuotraukeliu smile.gif

QUOTE(Vaizv @ 2009 12 31, 14:21)
man tai pat visada tokios idomios, t.y. ar sugebes atskleisti fotografas jaunuju grozi ir siluma, net salta ziemos diena...

QUOTE(agruja @ 2010 01 07, 17:08)
sveikutes,  smile.gif man irgi taip norisi nuotraukyciu ziema, smagu butu paziuret thumbup.gif

keletas yra cia tarp nauju : www.slstudija.lt
... ziema fotosesijos daznai daromos interjeruose, kavinukese, o lauke "greitai greitai" kad jaunieji nesusaltu smile.gif blogo oro nera gerai nuotaikai smile.gif

Atsakyti
nuotraukų albumo nedariau internete, tik įkėliau filmuką iš nuotraukų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babsi: 15 sausio 2010 - 11:40
QUOTE(babsi @ 2010 01 15, 12:40)

Kaip grazu... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(babsi @ 2010 01 15, 13:40)

Sveikutes 4u.gif

Vos neapsiverkiau... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
uoj.. aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(babsi @ 2010 01 15, 10:40)

Siaip niekad nekomentuoju cia idetu nuotrauku, taciau jusiskes super wub.gif wub.gif wub.gif Labai labai grazu thumbup.gif Ir jaunieji labai grazus wub.gif O ir pats filmukas nuostabiai padarytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agneliuke: 15 sausio 2010 - 15:56