Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Žaidžiam toliau,dalinamės nuorodom,padedam,patariam,plepam,žaidžiam,spendžiam...[FONT=Arial]
Benraukim toliau

http://files_nintend...neral/mario.jpg
Atsakyti
Pagaliau patvirtino,aciu mederatoriam bigsmile.gif 4u.gif
user posted image
Papildyta:
Pasidalinkit,ka zaidziat? Jau issisemiau ka zaist,parekomenduokit
Atsakyti
Na as zaidziu Half life bet jis toks ne mamoms ax.gif , ir dar zaidziu Portal, jis tiks galvosukiu megejoms bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margalape @ 2009 09 06, 15:25)
Na as zaidziu Half life bet jis toks ne mamoms ax.gif , ir dar zaidziu Portal, jis tiks galvosukiu megejoms bigsmile.gif

Half life - tai tipo counter-strike? smile.gif jei taip, tada ir as zaidziu wink.gif
Atsakyti
As counter-strike buvau parsisiuntus bet nei man nei MB tokio tipo zaidimai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2009 09 07, 03:02)
Half life - tai tipo counter-strike? smile.gif jei taip, tada ir as zaidziu wink.gif

o katra zaidi? smile.gif
as irgi zaidziu, bet ta source 4u.gif

O margalape speju zaidzia ta misijom,ant praejimo.as visas dalis jo praejus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 09 07, 15:06)
o katra zaidi? smile.gif
as irgi zaidziu, bet ta source  4u.gif

O margalape speju zaidzia ta misijom,ant praejimo.as visas dalis jo praejus smile.gif

taip, manyciau apie ta pati (su misijom) kalbam. As ziauri Half life megeja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Margalape @ 2009 09 07, 16:55)
taip, manyciau apie ta pati (su misijom) kalbam. As ziauri Half life megeja blush2.gif

labai smagu kad yra tokiu zaidimu megeju drinks_cheers.gif
pamegink Hitmana manau turetu taip pat patikti wink.gif ten jau siek tiek irpamastyti reikia.
Atsakyti
As gal ne cia pataikiau biggrin.gif taip senai buvau, o cia tik vienas puslapiukas, galvojau kazka idomaus rasiu g.gif pati zaidziu DEPARTMENT-42, bet uzstrigau ir baigta doh.gif
Atsakyti
Turejau ir as ji,jeigu apie ta pati snekam,cia kur daiktu rinkimas,is tos zaidimu serijos?Bet turbut mano bernas pasidarbavo,nes as jo jau nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 09 08, 08:24)
Turejau ir as ji,jeigu apie ta pati snekam,cia kur daiktu rinkimas,is tos zaidimu serijos?Bet turbut mano bernas pasidarbavo,nes as jo jau nerandu g.gif

aha, is tu paciu mirksiukas.gif bet as jau pacioj pradzioj uzstrigau ir nebelaiko nervai biggrin.gif
Atsakyti
As buvau priejus iki misko nimfos ar kaip ten,viena misija baigiau,ir kita pradejo:ax: ,tada isjungiau ir dabar neberandu doh.gif ,taip jauciu mano sunelis bus istrynes g.gif
Atsakyti