As buvau priejus iki misko nimfos ar kaip ten,viena misija baigiau,ir kita pradejo:ax: ,tada isjungiau ir dabar neberandu ,taip jauciu mano sunelis bus istrynes
Aha tik as iki ju dar nepriejau,is kur siunciau zinok nepamenu,galiu jei nori kaip nors atsiust,bet jis didelis i gmail netilps,gal zinai kokia talpykla kur galeciau patalpint? Papildyta: Va atrodo radau,paziurek tureti gautis Farm Frenzy 3 Papildyta: Oi,nu snd man nesigauna ,ivesk i paieskos laukeli Веселая ферма,ir turetu atvert Papildyta: http://puzkarapuz.ru/57313-veselaya-ferma-...ya-versiya.html
Jeigu siekdamas tikslo pakeliui pradedi stabčioti ir mėtyti akmenis į kiekvieną lojantį šunį, tai tikslo niekada nepasieksi. (F.Dostojevskis)
radau, atsiverciau, bet nemoku parsisiust as cia man praso registruotis ar kokiu ten kodu Papildyta:
MARKA 100, gelbek, noriu to zaidimo torentuose yra farm frenzy 3, bet ten turbut tas su picom
aciu dievui gryzai, baigiu is nervu iseit nereik atsiprasinet daba tai is tavo kur davei siunciuos, bet ten jau parasyta beta o kito pilno neduoda Papildyta:
83.9 MB bus trumpas, ane
[/quote]
Nueik i sita nuoroda,ir po zaidimo paveiksleliais yra trys uzrasai
Vip-file
Letitbit
Hotfile ,spausk trecia,paskutini,tada ismes lentele ten bus pasirinkt spausk REGULAR DOWNLOAD,Tada palauk kol sueis 30 sekundziu,kai jos praeis turesi irasyti koda kuri matysi,ten paprasta buna dazniausiai keturios raides ar skaiciai,Tik ziurek jei raide didzioji ar mazoji tai tokia ir rasyk,ir spausk Download the file,kai paspausi turetu but dar karta patvirtinimas spausk dar karta ir turetu siustis
Jeigu siekdamas tikslo pakeliui pradedi stabčioti ir mėtyti akmenis į kiekvieną lojantį šunį, tai tikslo niekada nepasieksi. (F.Dostojevskis)