Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(marka100 @ 2009 09 08, 08:33)
As buvau priejus iki misko nimfos ar kaip ten,viena misija baigiau,ir kita pradejo:ax: ,tada isjungiau ir dabar neberandu doh.gif ,taip jauciu mano sunelis bus istrynes g.gif

as dar po keliu misiju ir uzstrigau biggrin.gif niekaip nerandu forumo su pagalbom g.gif
Atsakyti
ziurinejau ir as,bet nieko neradau g.gif ,gal ka nors dar idomaus zaidi,nes as sito tai jau neturiu,ir neturiu ka zaist ax.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 09 08, 08:44)
ziurinejau ir as,bet nieko neradau g.gif ,gal ka nors dar idomaus zaidi,nes as sito tai jau neturiu,ir neturiu ka zaist ax.gif

nesenai perejau visas build-a-lot dalis rolleyes.gif fainas man jis thumbup.gif siaip nebezinau ka zaist, viskas tas pats doh.gif
Atsakyti
Nu tai as savo likucius baigdinesiu,turiu Farm Frenzy 3,jauciu reikia uzbaigt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 09 08, 08:55)
Nu tai as savo likucius baigdinesiu,turiu Farm Frenzy 3,jauciu reikia uzbaigt biggrin.gif

cia tas su pingvinais ? niekaip nerandu kur parsisiust, is kur siunteis ? man is baksos neduoda, gal torentuose yra ?
Atsakyti
Aha tik as iki ju dar nepriejau,is kur siunciau zinok nepamenu,galiu jei nori kaip nors atsiust,bet jis didelis i gmail netilps,gal zinai kokia talpykla kur galeciau patalpint?
Papildyta:
Va atrodo radau,paziurek tureti gautis Farm Frenzy 3
Papildyta:
Oi,nu snd man nesigauna blush2.gif ,ivesk i paieskos laukeli Веселая ферма,ir turetu atvert
Papildyta:
http://puzkarapuz.ru/57313-veselaya-ferma-...ya-versiya.html
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 09 08, 09:47)
,ivesk i paieskos laukeli Веселая ферма,ir turetu atvert

radau, atsiverciau, bet nemoku parsisiust as cia blush2.gif man praso registruotis ar kokiu ten kodu g.gif
Papildyta:
MARKA 100, gelbek, noriu to zaidimo help.gif torentuose yra farm frenzy 3, bet ten turbut tas su picom g.gif doh.gif
Atsakyti
siunciuos beta versija, kitu neduoda verysad.gif nezinau as jokiu talpyklu schmoll.gif nesu profe blush2.gif

marka 100, kur tu ploja.gif

kaip suprantu, tai cia mokama g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***zanute***: 08 rugsėjo 2009 - 13:56
Sory,buvau isejus,is kokio puslapio siuntiesi,pagal mane jei parasyta kad trecia dalis turetu sita ir but,nu pasidairysiu dar kur,gal rasiu.
Atsakyti
QUOTE(marka100 @ 2009 09 08, 15:02)
Sory,buvau isejus,is kokio puslapio siuntiesi,pagal mane jei parasyta kad trecia dalis turetu sita ir but,nu pasidairysiu dar kur,gal rasiu.

lotuliukas.gif aciu dievui gryzai, baigiu is nervu iseit lotuliukas.gif nereik atsiprasinet mirksiukas.gif daba tai is tavo kur davei siunciuos, bet ten jau parasyta beta g.gif o kito pilno neduoda
Papildyta:
83.9 MB bus trumpas, ane g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***zanute***: 08 rugsėjo 2009 - 14:09

Papildyta:
<a href='http://puzkarapuz.ru/57313-veselaya-ferma-3-polnaya-versiya.html' target='_blank'>http://puzkarapuz.ru/57313-veselaya-ferma-...ya-versiya.html</a>
[/quote]
Nueik i sita nuoroda,ir po zaidimo paveiksleliais yra trys uzrasai
Vip-file
Letitbit
Hotfile ,spausk trecia,paskutini,tada ismes lentele ten bus pasirinkt spausk REGULAR DOWNLOAD,Tada palauk kol sueis 30 sekundziu,kai jos praeis turesi irasyti koda kuri matysi,ten paprasta buna dazniausiai keturios raides ar skaiciai,Tik ziurek jei raide didzioji ar mazoji tai tokia ir rasyk,ir spausk Download the file,kai paspausi turetu but dar karta patvirtinimas spausk dar karta ir turetu siustis 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif siunciasi clap.gif victory.gif assa.gif pirmiau man tokios lenteles nemete schmoll.gif
labai dekui aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti