Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(Calaquendi @ 2010 05 11, 17:09)
Man simsai vienadieniai biggrin.gif Susikuriu šeimą, kokias 5 valandas pažaidžiu (š tąi įeina ir susikūrimas), o kitą dieną jau nesinori įsijungt smile.gif Vis tas pats per tą patį. Online žaidimai man labiau patinka, kai nežinau, kas tą dieną nutiks. Nes žaidimo eiga priklauso ne nuo manęs vienos.

Snd ir as jau nezaidziu,norejqau Anion bandyrt,parsisiunciau kuris sveria 7,94 GB,bet nesigauna man blush2.gif
Atsakyti
Jei vis dar nori pabandyt, tai pasakok, kas nesigauna smile.gif Padėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 05 12, 12:49)
Jei vis dar nori pabandyt, tai pasakok, kas nesigauna smile.gif Padėsiu.

stai mano Anion'as kuri parsisiunciau,niekas man ten nesigauna blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Aha, kaip matau, pas tave jau suinstaliuotas klientas. Išarchyvuok visą šitą kur nors. Ant to failo dešinį pelės klavišą ir extract to... Ir pasirink vietą smile.gif Tik nepamiršk parašyti, kad extractintų į AION folderį ( .../aion ) taip tik prirašyk ir viskas wink.gif
Tai va, kai išextractins, paleisk InfiniteAion.exe. išmes lentelę. Kairėj pusėj atnaujinimų sąrašas, o dešinėj PLAY ar pan. Jeigu nieko kito neišmes (pvz kad kliento versija negera ar pan), tai viskas ok. Tada reiks užsiregistruoti serverio forume ir toj launcherio (infiniteaion.exe) lentelėj paspausti play. Užsikraus žaidimas, bus langeliai vartotojo vardui ir passwordui. Tai ten reikia vesti tai, ką rašei forumo registracijoj. Tuomet prisijungsi, pasirinksi serverį, rasę ir galėsi kurtis personažą smile.gif
Jeigu, kai paleisi infiniteaion.exe, išmes dar kažkokią lentelę, tai parodyk, kokia ta lentelė, pasakysiu, ką daryt. Jau seniai man kažką panašaus metė, tai iš atminties nepasakysiu, ką kokiu atveju daryt..
Ir jei kas neaišku, klausk smile.gif
Atsakyti
Kai paleidziu exe ismeta lentele "There is an updated version of the launcher,please download it now." Kai paspaudziu gerai ismeta sita psl My Webpage ,kai parsisiuncia Launcher.zip ,ismeta sia lentele ir neleidzia nieko daryt toliau daryt,paspaudziu gerai,ir dingsta,kas ne taip?
user posted image
Papildyta:
tam forume uzsiregistravau.
Atsakyti
Gerai. Reikia parsisiųsti NCSoft launcherį. Nežinau, ar pas tave jis yra, ir nežinau oficialaus saito, iš kur parsisiųsti, tai įmečiau į savo serverį. Va čia. Ten nedidelis failiukas, suinstaliuos NCSoft launcherį. Kurį reikės paleisti per Start -> Programs -> NcSoft -> NCSoft Launcher.

Pirmiausia pažiūrėk ar File -> Settings -> Advanced nustatyta North America ir English. Kitaip gali būti, kad žaidimas bus korėjiečių ar pan kalba smile.gif

Tuomet susirask AION prie žaidimų sąrašo. Gali būti, kad jis pas tave bus prie Not installed, tai tokiu atveju pasirink properties (su dešiniu pelės klavišu) ir prie installed location susirask katalogą, į kurį išextractinai parsisiųstą žaidimą. Tada turėtų pavadinimas atsirasti prie installed.

Tada reikia vėl spausti dešinį pelės klavišą ant AION ir pasirinkti check for updates. Pracheckins, ras updeitus ir juos suinstaliuot. Tai gali trukti apie pusvalandį, gal biški ilgiau. Nuo interneto greičio priklauso.

Ir kai parsiųs updeitus, gali paleisti žaidimą per tą naują launcherį, kurį parsisiuntei. Beje, jį įkelei į žaidimo katalogą?

Jei kas nesigaus, sakyk. Jau esu namie, tai galėsiu iškart parašyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 05 13, 13:05)
Gerai. Reikia parsisiųsti NCSoft launcherį. Nežinau, ar pas tave jis yra, ir nežinau oficialaus saito, iš kur parsisiųsti, tai įmečiau į savo serverį. Va čia. Ten nedidelis failiukas, suinstaliuos NCSoft launcherį. Kurį reikės paleisti per Start -> Programs -> NcSoft -> NCSoft Launcher.

Pirmiausia pažiūrėk ar File -> Settings -> Advanced nustatyta North America ir English. Kitaip gali būti, kad žaidimas bus korėjiečių ar pan kalba smile.gif

Tuomet susirask AION prie žaidimų sąrašo. Gali būti, kad jis pas tave bus prie Not installed, tai tokiu atveju pasirink properties (su dešiniu pelės klavišu) ir prie installed location susirask katalogą, į kurį išextractinai parsisiųstą žaidimą. Tada turėtų pavadinimas atsirasti prie installed.

Tada reikia vėl spausti dešinį pelės klavišą ant AION ir pasirinkti check for updates. Pracheckins, ras updeitus ir juos suinstaliuot. Tai gali trukti apie pusvalandį, gal biški ilgiau. Nuo interneto greičio priklauso.

Ir kai parsiųs updeitus, gali paleisti žaidimą per tą naują launcherį, kurį parsisiuntei. Beje, jį įkelei į žaidimo katalogą?

Jei kas nesigaus, sakyk. Jau esu namie, tai galėsiu iškart parašyt smile.gif

Gal kartais turit sia programa per ja man sutvarkytumet,butu paprasciau ,parasiau jum i az savo skype mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu TeamViewerį. Lyg pridėjau į skype kontaktus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 13 gegužės 2010 - 16:23
Gal kur nors matėt, iš kur galima parsisiųsti „Pop Star Academy“ (lt. Žvaigždžių gyvenimas)? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 05 20, 09:57)
Gal kur nors matėt, iš kur galima parsisiųsti „Pop Star Academy“ (lt. Žvaigždžių gyvenimas)?  blush2.gif

Ar apie si snekam ?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti