Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

Kas šalinosi apgamus radiochirurginiu būdu, kaip paskui su randeliais? Ar išnyksta jie pilnai, po kiek laiko? smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Tema tikrai ne is maloniuju..Turim siokia tokia beda. Pas mano vyra ant viso kuno tiek daug apgamu, kad net baisu ir daugelis ju yra iskile...Anksciau demesio nekreipem, bet dabar susimastem, kas gal cia nera viskas taip gerai kaip atrode anksciau... g.gif Gyvename uzsienyje ir i LT grysime tik 2 savaitem. Ar imanoma padaryti visas reikalingas proceduras per tiek laiko? unsure.gif Ir gal kokiu nuomoniu turite apie geras ir vienas is nebrangiu paslaugu vilniuje siuo klausimu? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Swetty @ 2010 06 01, 14:24)
Sveikos mamytes. Tema tikrai ne is maloniuju..Turim siokia tokia beda. Pas mano vyra ant viso kuno tiek daug apgamu, kad net baisu ir daugelis ju yra iskile...Anksciau demesio nekreipem, bet dabar susimastem, kas gal cia nera viskas taip gerai kaip atrode anksciau... g.gif  Gyvename uzsienyje ir i LT grysime tik 2 savaitem. Ar imanoma padaryti visas reikalingas proceduras per tiek laiko?  unsure.gif  Ir gal kokiu nuomoniu turite apie geras ir vienas is nebrangiu paslaugu vilniuje siuo klausimu? Aciu  4u.gif

Vilniuje galit jau dabar pasiskambinti gyd.Bloznelytej...čia temoj kontaktus parašius esu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Swetty @ 2010 06 01, 14:24)
Sveikos mamytes. Tema tikrai ne is maloniuju..Turim siokia tokia beda. Pas mano vyra ant viso kuno tiek daug apgamu, kad net baisu ir daugelis ju yra iskile...Anksciau demesio nekreipem, bet dabar susimastem, kas gal cia nera viskas taip gerai kaip atrode anksciau... g.gif  Gyvename uzsienyje ir i LT grysime tik 2 savaitem. Ar imanoma padaryti visas reikalingas proceduras per tiek laiko?  unsure.gif  Ir gal kokiu nuomoniu turite apie geras ir vienas is nebrangiu paslaugu vilniuje siuo klausimu? Aciu  4u.gif

Butinai pasitikrinkite. Uzsirasyti tai galima ir is anksto, is uzsienio paskambine - 20 minutes trunka. Labai gerai apziuri Medicinos ir diagnostikos centre Grybo gatvej - kaina 160 Lt. Bet skiria daug demesio pacientui, apziuri visus imanomus apgamus, net ant koju tarp pirstu, limfmazgius paciuopia... Jei reiks operuot, tai vel gi galima ta pacia savaite uzsirasyt, operacija tesiasi 10 min, po to apgama siuncia istirymui ir per savaite jau gausit atsakyma ar jis blogas buvo ar viskas ok. Konsultuoja patyre dermatologai-onkologai is santariskiu.

Pigiau Northway klinikoje - 50 Lt, bet ir ziuri greiciau, labiau tik tai, i ka pirstu parodai, o ne visa kuna, bet jei buti siek tiek naglesniu, galima ir cia priverst visa apziuret. Konsultuoja plastikos hirurgas. Pati operacija ir ten ir ten vienodai kainuoja. Siulai+anestezija+operacija+istyrimas = apie 400 Lt nepriklausomai nuo to kiek salina apgamu.

Man ir ten ir ten pasake, kad ant pado visgi reikia salint, nes tokia vieta kur visa laika jaucia apkrova, dega, zalojama, reikia butinai ispjaut ir pamirst. O vat vyra uzrasiau po savo apsilankymo, jam ant nugaros rado labai negrazu apgama, pasake butinai reikia ispjautk, o pas ji didesnis nei mano, iskyles, paraudonaves. Matem visada kad toks nelabai grazus, bet kas tada galvojo, kad tokios yra ligos ir tokiam amziui reikia juos stebet... Pjausim abudu sia savaite, nors tikrai bijau. Zinau kad nepajusiu ir nedaug ispjauna, bet mano vaizduote laki - as guledama kaip isivaizduosiu kaip skalpelis pjauna oda, kaip pradeda begt kraujas, kaip adata eina pro oda, kaip siulai ja sutraukia, tai galiu ir nualpt. man kai ima krauja is venos man daznai bloga pasidaro, pajuoduoja akyse, ausyse pradeda skambet, ismusa prakaitas, tenka gulet ju kabinete kol praeis... tai nezinau kaip cia bus..
Atsakyti
as pas Blozenyte nesu buvus, bet matau daug kalbama apie gerai 4u.gif man asmeniskai labai patiko I.Vaisnoriene wub.gif gaila, kad db berots vis dar ji vaiko auginimo atostogose bigsmile.gif atejau pas ja del vieno apgamuko, atsiradusio per nestuma, o ji mane visa nuo koju iki galvos apziurejo rolleyes.gif gyd.Mordas irgi labai malonus smile.gif deja, negaliu prisiminti dar vieno manes konsultavusio gydytojo pavardes doh.gif kazkada skaitynejau pie ji tai labai izymus ir profesionalus. na o poryt keliausiu pas Reklaiti, ziuresim kaip seksim mum ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
pas mane yra raudonas apgamas,jis nera labai didelis,bet gerai matosi,jis yra ciut pakiles.Kartais man ji paniezti,ar reikia sunerimti?ji turiu nuo pat mazens verysad.gif
Atsakyti
Gal geriau pasirodyk gydytojui. Mano buvo tik aplink paraudęs. O viduriukas toks tamsiai rudas. Man operavo prieš mėnesį. Bet man dabar tą vietą skauda. Na, tiesiog nemalunu. Gal dar ne visai užgijo. Gal taip turi būti.
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2010 06 05, 17:39)
Gal geriau pasirodyk gydytojui. Mano buvo tik aplink paraudęs. O viduriukas toks tamsiai rudas. Man operavo prieš mėnesį. Bet man dabar tą vietą skauda. Na, tiesiog nemalunu. Gal dar ne visai užgijo. Gal taip turi būti.

o kodel tu ji operavai?as tai bijociau pajudinti blush2.gif as truputi bijau,matai pas mane jis jau senokai,ir pakitimu jame nera,tik karts nuo karto paniezeja,o ypatingai kai nueinu i soliariuma blush2.gif
Atsakyti
O peravau todėl, kad keturi gydytojai sakė, kad reikia jį pjauti. Tai man išpjovė du. Tiesiog, pamaniau, jei jau keturi gydytojai sako tą patį - gal verta jais patikėti.
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2010 06 06, 11:55)
O peravau todėl, kad keturi gydytojai sakė, kad reikia jį pjauti. Tai man išpjovė du. Tiesiog, pamaniau, jei jau keturi gydytojai sako tą patį - gal verta jais patikėti.

reikes del sventos ramybes ir man issitirti ax.gif geriau jau pasakys kad viskas gerai,nei paskui bus pervelu g.gif
Atsakyti
Žinooma, ramiau bus, kai išsitirsi.
Atsakyti
Sveikos,atejau ir as i sia tema jusu pagalbos..
geguzes 17 irgi isoperavo man ant nugaros 5 apgamus,buvo viskas gerai,nei skaudejo,nei ka,patepiau truputi Fucidinu kaip israse ir tuoliau su zelionke kaip patare sesele..Dabar ir prasidejo neaiskumai ir problemos kai pradejo gyt..Virsus dziusta,aplink raudona,paskauda,o is po apacios paspaudud puliu atsirado doh.gif Uzklijavau tas 2kurios supuliavo,nes liemenuko petnesele turbut tam turejo itakos..Tai vakare nuimant pleistra nuplese vyras ir ta plutele,tai tuoliau jau pradejom pilt vandenili ir ant virsaus Betodina..Na kaip ir gyt pradejo..
Bet vel ziuriu,kur atsiremus jauciu dregnuma,pasidare dabar kazkokios "slapios" doh.gif Ne pulioja bet slapios,dieve tu mano,tai ka man daryt,kaip jas gydyti..Gal vel po apacia kas negerai,o virsus gyja..
Patarkite prasau ka daret, ka naudojot,kaip jums buvo..Temos neskaiciau,iskart puolu pagalbos..Kai turesiu laiko butinai paskaitinesiu.. :
4u:
Atsakyti