Įkraunama...
Įkraunama...

Apgamai

Gal galite patarti, kur Kaune nueiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukė @ 2010 10 09, 11:25)
Gal galite patarti, kur Kaune nueiti ax.gif

į onkologinį,Kmuk,o jei privačiai tai net finansiškai važiuot į Vilnių pas Bloznelytę apsimoka mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Pries savaite gyd. Bloznelyte jau salino antra apgama su lazeriu. Isiunte histologiniam tyrimui ta isimta gabaliuka. Siandien sulaukiau ats., kad misrus dispalstinis apgamas. Gyd, pasake, kad atseit laiku isimtas unsure.gif . Kadangi jis dar nebuvo supiktybejes, tai daugiau nieko ir nereikia daryti. Sake jei butu buves jau blogas, tada reiketu chirurgiskai giliau pjauti. Tai va, tikiuosi, kad cia man viskas gerai pasibaige. Bent kol kas, laukia po menesio dar antras apgamas.
Norejau paklausti ar yra mergaiciu kurioms irgi buvo nustatytas misrus displastinis apgamas? Kiek jau laiko praeje po pasalinimo ir ar viskas gerai sugijo? kazkaip nepatinka man ta diagnoze.

Ir dar. Rando vietoje, per pati centra likes toks rudas taskeliukas, kuris jau pasidenges pleve, kuri matyt greitai nusilups. Galvoju, ar ten paliktas apgamo gabaliukas, ar tiesiog likusi zyme po pasalinimo lazeriu. Irgi kazkaip neramu. Ar verta trukdyti gyd. ir skambintis siuo klausimu? kaip kitoms buvo pasalinimo?

QUOTE(pasikeitusi @ 2010 09 22, 10:51)

Bet as kazkodel bijau taip isdegint ir viskas, man kazkaip su biopsija ramiau unsure.gif Tai ir nezinau ka cia daryt. O be to pjauna uz dyka, tik ar imanoma ispjaut graziai? Apgamai ant veido unsure.gif

Tai kad turbut su tuo lazeriu galima ne tik isdeginti, o ir ispjauti. Mano atveju taip ir buvo padaryt. Ispjautas gabaliukas ir nusiustas tyrimui.
Atsakyti
O ką ji gali dabar daugiau pasakyti - turite laukti ir stebėti, o jei kas bus blogai, kreiptis, tik paraminti gali, kad viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukė @ 2010 10 11, 16:27)
O ką ji gali dabar daugiau pasakyti - turite laukti ir stebėti, o jei kas bus blogai, kreiptis, tik paraminti gali, kad viskas bus gerai

nesake nei laukti nei stebeti. Sake laiku isimta ir daugiau nieko daryti nereikia. Ir nieko nei ramino nei neramino. Tik fakta konstatavo.
Arba cia ne man buvo skirtas atsakymas biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena. 4u.gif

Noreciau patarimu is jusu. smile.gif

Turiu apgama ant veido, noreciau ji issioperuoti, eiti privaciai pinigine neleidzia, kaip su chirurginiu ispjovimu? Ar lieka randas? Gal kas patars kur kreiptis Kaune.
Atsakyti
Na ka,pirmadieni ir as keliauju pas Reklaiti operuotis.Buvau pas ji pries menesi,kaip ir kasmet tikrintis apgamu,nes ju pas mane po gimdymo labai padaugejo.Apgamai tvarkoi,bet ant nugaros ties liemeneles uzsegimu turiu lipoma,griestai pasake operuotis.Bijau,bet stengiuos apie tai negalvot.Kaip zmogus man jis irgi nepatiko,bet man svarbiausia kad gerai savo darba padarytu.Beje nesiruosiu niekam duoti pinigeliu,tai dabar kai paskaiciau,bijau kad ko ne taip nepadarytu blink.gif Bet vyras pasake,kad jokiu kysiu,tipo nesudetinga operacija ir t.t..Beto ir i perrisimus reiks eit ir siulu traukt....
Taip pat esu lankiusis pas Sidorova,labai man nepatiko doh.gif Dar pas Barsty,tai tas dar visai nieko.
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2010 10 14, 13:03)
Laba diena. 4u.gif

Noreciau patarimu is jusu. smile.gif

Turiu apgama ant veido, noreciau ji issioperuoti, eiti privaciai pinigine neleidzia, kaip su chirurginiu ispjovimu? Ar lieka randas? Gal kas patars kur kreiptis Kaune.

Randas didesnis ar mažesnis aišku, kad bus - pabandykite į klinikas, ar norit privačiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažuliukė @ 2010 10 14, 15:47)
Randas didesnis ar mažesnis aišku, kad bus - pabandykite į klinikas, ar norit privačiai  g.gif

Ne, privaciai galimybes neleidzia. Gal patartu kuri gera gydytoja Klinikose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2010 10 14, 20:33)
Ne, privaciai galimybes neleidzia. Gal patartu kuri gera gydytoja Klinikose. smile.gif

As asmeniskai pirma ejau i II ligonine konsultacijai. Ten nereikia jokio siuntimo, uzsiregistruoji ir ateini. Is II ligonines gavau siuntima i KMUK del detalesnes apziuros ir konsultacijos, nes ten jie turi tam tikra aparatura ir siaip aukstesnio lygio gydymo istaiga. KMUK mane konsultavo ir operavo gyd. N. Jasaitiene. Tikrai nieko blogo negaliu apie ja pasakyti, vokelio nedaviau, o apgama isemes graizai. Tai tiek, sekmes 4u.gif
Atsakyti
Uz poros savaiciu turetu salinti lazeriu su istyrimu antra negera apgama. Suzinojau, kad laukiuosi. Kazin ar salina tokiu atveju?
Atsakyti
Sveikos,
Norėčiau gauti info iš tų, kas šalinosi apgamus pas Babajaną.
Kaip viskas vyksta? Nueinat į konsultaciją - pažiūri ir jei galima iš karto ir šalina? Ar užrašo kitam kartui? Ar atlieka kokius tyrimus?
Kiek viskas kainuoja?
Ar reikalinga pakartotinė konsultacija po kiek laiko?

Ačiū.
Atsakyti