Sveikos
noriu pasisiūti keletą drabužėlių ir ieškau geros siuvėjos Vilniuje
Gal kas galit parekomenduot?

noriu pasisiūti keletą drabužėlių ir ieškau geros siuvėjos Vilniuje

as irgi ieskau siuvejos Vilniuje pasiuti suknele mergytei
gal rekomenduosit?

Man patinka siuveja viktorija ir vaikams ir mamoms http://www.viktorijos.lt
ieskau siuvejos Vilniuje, kuri gali pasiuti trumpa sijona pagal mano figura (liaunas liemuo, riestas uzpakalis), gali patarti del medziagos.
ieskau siuvejos, kuri galetu pakeisti pamusala mot. paltui Vilniuje?
labai svarbu, kad kokybiskai ir tvarkingai dirbtu, siutu, nes paltas ne pigus ( dizainerio darbas), nesinori, kad sugadintu su nemoklisku pamusalo isiuvimu . Pamusalui audini jau turiu.
gal ka rekomenduot galetumet?
labai svarbu, kad kokybiskai ir tvarkingai dirbtu, siutu, nes paltas ne pigus ( dizainerio darbas), nesinori, kad sugadintu su nemoklisku pamusalo isiuvimu . Pamusalui audini jau turiu.
gal ka rekomenduot galetumet?
Gal kas galėtų ir man parekomenduoti kokybiškai dirbančią siuvėją Vilniuje?
Žinau, ko noriu, bet reikia, kad kažkas mano norus įgyvendintų ir pritaikytų prie mano figūros.
Automobilio nevairuoju, tad idealu būtų Viršuliškėse. Dar tinka(prioritetų tvarka) Justiniškės, Baltupiai, Pašilaičiai, Fabioniškės, Šeškinė, Žirmūnai ir, žinoma, centras.
Žinau, ko noriu, bet reikia, kad kažkas mano norus įgyvendintų ir pritaikytų prie mano figūros.

Automobilio nevairuoju, tad idealu būtų Viršuliškėse. Dar tinka(prioritetų tvarka) Justiniškės, Baltupiai, Pašilaičiai, Fabioniškės, Šeškinė, Žirmūnai ir, žinoma, centras.
Gal kas nutuokiate, kiek apytikriai galetu kainuoti sijono pasiuvimas pas siuveja?

apie 70- 100lt .cia siuvimo salone
ause makalause, o jūs siuvotės ką nors pas rekomenduotą siuvėją, galite gal plačiau pakomentuoti?

QUOTE(Kivija @ 2013 04 07, 11:02)
ma patinka, kai ieško geros ir nebrangios suvėjos. Bus arba viena, arba kita.
Kivija , whatever