Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie siuvimą, dalinamės idėjomis

jei erzina, ignoruokit. yra tokia funkcija.
kai mane jūs erzint pradėsit, tai ir padarysiu.
Atsakyti
Na bet susidaro toks įspūdis, kad viešai norit išsiverkt, kad jūsų darbo kažkas nevertina. biggrin.gif . Na ne to mes čia diskutuot atėjom, ne tokia tema. schmoll.gif '' Io kaip žmonės nevertina, oi nevertina'' - So what?!
Atsakyti
Smalsu, kokio sudetingumo sukneles modelis turi buti, kad jos pasiuvimas 500 lt. kainuoja g.gif .
Atsakyti
Manau ,kad 500 uz sukneles pasiuvima tikrai brangoka ,na aisku nelygu kokia tai suknele.Tarkim uz pramoginiu sokiu suknele zmones girdejau moka iki2500 lt ,bet aisku ten nezmoniskai daug ranku darbo.Aisku geriausia tureti kokia pazystama siuveja ,tai ir kainos nesikandzioja ,siuvimo salonuose ,niekada nebuna pigu 4u.gif
Atsakyti
Vyšnaite iš vazono, nelabai įdomūs jūsų įspūdžiai. Ką aš dirbu , ir kaip įvertinta irgi ne jūsų reikalas. Aiškumui - visai kitoje srityje. O jūsų mąstymas labai lietuviško mentaliteto.
Atsakyti
Mergaites, gal kuri siuvotes, kiek mazdaug galetu kainuoti palto pasiuvimas ? 4u.gif
Atsakyti
pries 4 m siuvausi vln, kainavo 600 tik darbas(atskirai medziaga, pamusalas, sagos, pasiltinimas + dar kuro kaina smile.gif uz vazinejimus, nes matuoti reikia ne viena ne du ir ne tris kartus smile.gif ). Tuomet tai buvo vidutine kaina vln uz palta. kiek dabar kainuotu nezinau.
Tik nuosirdziai patariu palta siuti tik pas patikrinta, gera siuveja !!!!! gaminys sudetingas ir ne bet kuri siuveja ji sugebes gerai atlikti. Cia ne uztrauktuku keitimas ar kelniu atlenkmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytojryta: 09 balandžio 2013 - 12:08
QUOTE(rytojryta @ 2013 04 09, 13:04)
pries 4 m siuvausi vln, kainavo 600 tik darbas(atskirai medziaga, pamusalas, sagos, pasiltinimas + dar kuro kaina smile.gif uz vazinejimus, nes matuoti reikia ne viena ne du ir ne tris kartus smile.gif ). Tuomet tai buvo vidutine kaina vln uz palta. kiek dabar kainuotu nezinau.
Tik nuosirdziai patariu palta siuti tik pas patikrinta, gera siuveja !!!!! gaminys sudetingas ir ne bet kuri siuveja ji sugebes gerai atlikti. Cia ne uztrauktuku keitimas ar kelniu atlenkmas.

Dekui, jau paprotino merginos mane ir kitoje temoje del siuvimo
...Esu siuvusis pries daug metu pas nepatikrinta siuveja, deja, teko labai nusivilti ax.gif
Atsakyti
Gal kas galetumete rekomenduoti gera siuveja Vilniuje? (nekosminem kainom smile.gif ) Noreciau pasisiuti kostiuma
Atsakyti
man irgi aktualu išmananti savo darbą siuvėja Vilniuje. Gal bus rekomendacijų?
Atsakyti
Gal kas žino meistrą? Nusipirkau aš siuvimo mašiną, bet problemą radau noriu, kad kas pataisytu 4u.gif
Taip noriu pabandyti siūti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bernadeta274 @ 2013 08 17, 20:00)
Gal kas žino meistrą? Nusipirkau aš siuvimo mašiną, bet problemą radau noriu, kad kas pataisytu 4u.gif
Taip noriu pabandyti siūti.  verysad.gif

Kokiame jūs mieste? Jei tinka Kaunas, parašykit į až, duosiu gero meistro kontaktus.
Atsakyti