Labas,
Aš esu kaunietė, ber retkarčiais nuvažiuoju į Vilnių audinių pasižiūrėt. Jei reikia eilinio sintetinio, lekiu į gariūnus. O visai neseniai patekau didelėn parduotuvėn Vytenio gatvėje. Ten pa pigūškiai gavau plonytės paltinės medžiagos mamos kostiumėliui ir sau pašiltintam švarkeliui. Jei nesinori kažko itin stebuklingo, manau, ten galima žiūrėti.
QUOTE(Klumpė @ 2009 09 06, 07:41)
Labas,
Aš esu kaunietė, ber retkarčiais nuvažiuoju į Vilnių audinių pasižiūrėt. Jei reikia eilinio sintetinio, lekiu į gariūnus. O visai neseniai patekau didelėn parduotuvėn Vytenio gatvėje. Ten pa pigūškiai gavau plonytės paltinės medžiagos mamos kostiumėliui ir sau pašiltintam švarkeliui. Jei nesinori kažko itin stebuklingo, manau, ten galima žiūrėti.
kokia cia parduotuve, kaip vadinasi?

Papildyta:
beje, gal kas uzmatete tokios sodriai melynos spalvos storesnes, su vilna medziagos, siaubingai reikia

Papildyta:
oj, va tokia mazdaug spalva

Papildyta:
i dar melynai violetine spalva domina, tokia kaip antra nuo galo

QUOTE(Twiggy @ 2009 09 05, 20:35)
nuotraukyciu tai dbr nelabai galiu padaryt nes mano fotikas paluzo

Papildyta:
na nuotraukyciu nlb galiu padaryt mano fotikas paluzes

Taisau drabuzelius senamiestyje.
Gal kam reikia pagalbos, kreipkites.
Dollzz@one.lt
http://www.freewebs....albumID=2378063
Gal kam reikia pagalbos, kreipkites.
Dollzz@one.lt
http://www.freewebs....albumID=2378063
Merginos, kas uzmatet kur yra kutu apie 20 cm ilgio. suknelem? arba kutuoto, pukuoto audinio?
Aciu is anksto.
Aciu is anksto.
QUOTE(Dollzz @ 2009 09 08, 17:40)
Merginos, kas uzmatet kur yra kutu apie 20 cm ilgio. suknelem? arba kutuoto, pukuoto audinio?
Aciu is anksto.
Aciu is anksto.

Manau spc.parduotuvėje,kur viskas šokiams,galima būtų rast.

gal tarp siuveju yra ir modeliuotoju, kurios kuria rubus? noreciau paprasyti gal pasidalintuemte moters kuno sapbolu ant kurio butu galima dapiesineti ivairiausius modelius? arba nukreipti i interneta kur tokiu rasti. aciu
QUOTE(mirattes @ 2009 09 08, 19:27)
gal tarp siuveju yra ir modeliuotoju, kurios kuria rubus? noreciau paprasyti gal pasidalintuemte moters kuno sapbolu ant kurio butu galima dapiesineti ivairiausius modelius? arba nukreipti i interneta kur tokiu rasti. aciu
Pradesi modeliuot

kaskur kaskada nete buvau tokiu dalyku macius. paziuresiu.
Studijoms reikes 5 modelius nupiesti, tai galvoju idomesniu figuru gavus idomiau piesti butu

QUOTE(Dollzz @ 2009 09 08, 19:09)
as turiu tik reiktu nuskanuoti arba nufotkint tada ismesciau... tik tenj mano asmeniniai as su jais paskaitu metu naudojuosi
QUOTE(mirattes @ 2009 09 08, 19:27)
i Google vaizdus įveskite žodžius 'drawing fashion figure' ir išmes krūva nuorodų su figūrom, atsispausdinsit, pasididinsit ir, ar pasimažinsit, ir viskas puikiai gausis.
Sėkmės piešime