Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie siuvimą, dalinamės idėjomis

Labas,

Aš esu kaunietė, ber retkarčiais nuvažiuoju į Vilnių audinių pasižiūrėt. Jei reikia eilinio sintetinio, lekiu į gariūnus. O visai neseniai patekau didelėn parduotuvėn Vytenio gatvėje. Ten pa pigūškiai gavau plonytės paltinės medžiagos mamos kostiumėliui ir sau pašiltintam švarkeliui. Jei nesinori kažko itin stebuklingo, manau, ten galima žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2009 09 06, 07:41)
Labas,

Aš esu kaunietė, ber retkarčiais nuvažiuoju į Vilnių audinių pasižiūrėt. Jei reikia eilinio sintetinio, lekiu į gariūnus. O visai neseniai patekau didelėn parduotuvėn Vytenio gatvėje. Ten pa pigūškiai gavau plonytės paltinės medžiagos mamos kostiumėliui ir sau pašiltintam švarkeliui. Jei nesinori kažko itin stebuklingo, manau, ten galima žiūrėti.

kokia cia parduotuve, kaip vadinasi? bigsmile.gif
Papildyta:
beje, gal kas uzmatete tokios sodriai melynos spalvos storesnes, su vilna medziagos, siaubingai reikia verysad.gif ? buciau dekinga uz info (i az)
Papildyta:
oj, va tokia mazdaug spalva
user posted image
Papildyta:
i dar melynai violetine spalva domina, tokia kaip antra nuo galo ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 09 05, 20:35)
Mane domina  4u.gif  Gal kokiu foto galima butu pamatyti? Kokios kainos pas ja?

nuotraukyciu tai dbr nelabai galiu padaryt nes mano fotikas paluzo 4u.gif 4u.gif o kainos ivairios ziurint ko reik.sijonai-60,kelnes 70,sukneles nuo 80,svarkai 150,paltai 300,bliuskos 40,kailiniu trumpinimas 80(naturaliu),pasiuvimas 500(naturaliu),nenaturaliu kaip ir palto 300.o del modeliu tai as internete buna koki susirandu lb patynkanti ruba atsispauzdinu ir man pasiuva toki pati.arba pati koki modeli sugalvoju daug maz nusipiesiu. geriausiai butu pasiskambint jei kas domina.867944926-Grazina.
Papildyta:
na nuotraukyciu nlb galiu padaryt mano fotikas paluzes 4u.gif 4u.gif kainos ivairios ziurint ko reik,o siuva absoliuciai viska,turi visokiu masinu daug visokiom medziagom.galiu kainas kelias pasakyt kad daug maz orentuotumeisi: sijonai apie60,kelnes apie 70,svarkai apie 150,paltai 300 dar priklauso nuo modelio jei puspaltis ar koks trumpas lb tai dar pigiau,bliuskos apie 40,naturaliu kailiniu pasiuvimas 500,trumpinimas 80,nenaturaliu pasiuvimas kaip ir palto 300.Geriausiai tai jai paciai paskambint tai suteiks visa norima ir tikslia informacija smile.gif Grazina - 867944926
Atsakyti
Taisau drabuzelius senamiestyje.
Gal kam reikia pagalbos, kreipkites.

Dollzz@one.lt

http://www.freewebs....albumID=2378063
Atsakyti
Dėl parduotuvės Vytenio gatvėje: jei neklystu, netoli yra "Juodojo alksnio" salonas bei kažkokia šviestuvų parduotuvė. O koks audinių parduotuvės pavadinimas, nežinau. Ten ji per 2 aukštus išsidėsčiusi.
Atsakyti
Merginos, kas uzmatet kur yra kutu apie 20 cm ilgio. suknelem? arba kutuoto, pukuoto audinio?

Aciu is anksto.
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2009 09 08, 17:40)
Merginos, kas uzmatet kur yra kutu apie 20 cm ilgio. suknelem? arba kutuoto, pukuoto audinio?

Aciu is anksto.

hi.gif
Manau spc.parduotuvėje,kur viskas šokiams,galima būtų rast. 4u.gif
Atsakyti
gal tarp siuveju yra ir modeliuotoju, kurios kuria rubus? noreciau paprasyti gal pasidalintuemte moters kuno sapbolu ant kurio butu galima dapiesineti ivairiausius modelius? arba nukreipti i interneta kur tokiu rasti. aciu
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 09 08, 19:27)
gal tarp siuveju yra ir modeliuotoju, kurios kuria rubus? noreciau paprasyti gal pasidalintuemte moters kuno sapbolu ant kurio butu galima dapiesineti ivairiausius modelius? arba nukreipti i interneta kur tokiu rasti. aciu

Pradesi modeliuot smile.gif ?
kaskur kaskada nete buvau tokiu dalyku macius. paziuresiu.
Atsakyti
Studijoms reikes 5 modelius nupiesti, tai galvoju idomesniu figuru gavus idomiau piesti butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2009 09 08, 19:09)
Pradesi modeliuot smile.gif ?
kaskur kaskada nete buvau tokiu dalyku macius. paziuresiu.

as turiu tik reiktu nuskanuoti arba nufotkint tada ismesciau... tik tenj mano asmeniniai as su jais paskaitu metu naudojuosi
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 09 08, 19:27)

i Google vaizdus įveskite žodžius 'drawing fashion figure' ir išmes krūva nuorodų su figūrom, atsispausdinsit, pasididinsit ir, ar pasimažinsit, ir viskas puikiai gausis.
Sėkmės piešime 4u.gif manau ką nors vis tiek išsirinksit mirksiukas.gif
Atsakyti