Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie siuvimą, dalinamės idėjomis

turiu nebloga knyga is amazones nusipirkusi
new fashion figure templates, by patrick john ireland.
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2009 09 09, 10:26)
turiu nebloga knyga is amazones nusipirkusi
new fashion figure templates, by patrick john ireland.

Ir aš ją buvau pastebėjus smile.gif bet taip ir neparsisiunciau.
Atsakyti
aciu visoms uz helpa. susiradau daug sablonu.
Atsakyti
sugalvojau pasisiuti paltuka. ir prireike jusu pagalbos.. smile.gif ziema nenoreciau susalti, bet mano pasirinktas modelis rudeninis tik su pamusaliuku, kitaip jis gali graziai negulet.. verysad.gif gal turite ziniu ar ideju, kaip butu galima paltuka pasiltinti, kad tai neturetu dideles itakos medziagos kritimui? g.gif gal patartumet kokia medziagos sudetis turetu buti, kad butu siltesne? gal zinote koki plona pamusala galima butu ideti, kad vejas neperpustu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ežukė @ 2009 09 11, 11:20)
sugalvojau pasisiuti paltuka. ir prireike jusu pagalbos.. smile.gif ziema nenoreciau susalti, bet mano pasirinktas modelis rudeninis tik su pamusaliuku, kitaip jis gali graziai negulet..  verysad.gif gal turite ziniu ar ideju, kaip butu galima paltuka pasiltinti, kad tai neturetu dideles itakos medziagos kritimui? g.gif  gal patartumet kokia medziagos sudetis turetu buti, kad butu siltesne? gal zinote koki plona pamusala galima butu ideti, kad vejas neperpustu? g.gif

yra plonu pasiltinimu, kurie susiuti kartu su pamusalu. Bent jau as tokius dedu ir graziai ziurisi.
Bet tik tokie ploni, nes buna ir dideliu issiputusiu, tai jie darko visa palta.
Atsakyti
Galima net paciai susisiuvineti pamusala. Reikia tik vatinelio ir uzdejus pamusala ant jo sudubliuoti su masina rombais, ratilais ar kokiom ipatingom siuvinetom figurelem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ežukė @ 2009 09 11, 10:20)
sugalvojau pasisiuti paltuka. ir prireike jusu pagalbos.. smile.gif ziema nenoreciau susalti, bet mano pasirinktas modelis rudeninis tik su pamusaliuku, kitaip jis gali graziai negulet..  verysad.gif gal turite ziniu ar ideju, kaip butu galima paltuka pasiltinti, kad tai neturetu dideles itakos medziagos kritimui? g.gif  gal patartumet kokia medziagos sudetis turetu buti, kad butu siltesne? gal zinote koki plona pamusala galima butu ideti, kad vejas neperpustu? g.gif

patarciau rinktis naturalios vilnos pasiltinima, o ne poliesterini, jis nera storas, bet tikrai siltesnis. Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(z-stilius @ 2009 09 11, 20:26)
patarciau rinktis naturalios vilnos pasiltinima, o ne poliesterini, jis nera storas, bet tikrai siltesnis. Sekmes smile.gif

pritariu , man tie irgi labiausiai patinka, Kaune jų yra bazėje thumbup.gif
Atsakyti
nzn kur cia galima pasiskelbti tad rasau cia.mama siuvo mokyklini kostiuma berniukui kelnes ir svarkas nesiojamas is abieju pusiu,bet galiausiai apsigalvojo nes spalva netiko,ir tas kostiumas liko,kazkaip ismest gaila nes kainavo pinigus.gal kam reiketu,del kainos galima deretis.nemoku cia i deti nuotrauku tad idedu linka.

http://www.skelbiu.l...ma-6557963.html
Atsakyti
yra skelbimų lenta, atskira tema.
Atsakyti
QUOTE(Ežukė @ 2009 09 11, 10:20)

Neseniai pirkau plona vilnos pasiltinima 25 lt/metras.
Atsakyti
Vakar gavau patarima is drauges paklijuoti sukneles pamusala, ant virsaus siusis prie to pamusalo juostos klostuotos...ar kas esat klijave pamusala flizelinu ar kuom nors? Man kaskaip itartinai cia viska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dollzz: 16 rugsėjo 2009 - 13:01