Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie siuvimą, dalinamės idėjomis

Sveikos, gal kuri zinote kas Vilniuje pakeistu uztrauktuka i Hauck vaikiska lovele-manieza? Busiu labai dekinga uz kontaktus i AZ. mirksiukas.gif
Atsakyti
panos, gal zinote gera siuveja, kuri dirba su oda vilniuje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2009 10 12, 09:41)
panos, gal zinote gera siuveja, kuri dirba su oda vilniuje? bigsmile.gif

As su oda nelabai draugauju smile.gif

Atsakyti
Laba,

Ar siuvejos siuva dzinsus? turiu konkretu modeliuka jau nunesiota, reiketu ji atkartoti, nes pirkti niekur nerandu to ko noriu. Gal is karto ir rekomenduotumet kanors...
Atsakyti
Sveika, aš norėčiau pasisiūti paltą. Ar jūs siuvate? Jei ne, gal galite parekomanduoti, kas siuva?
Atsakyti
O va as noriu tokio dalyko,gal kas zino kas ar kur Kaune apsiimtu pasiuti? biggrin.gif

http://www.dkny.com/...cozy_video.html
Atsakyti
QUOTE(paslydau @ 2009 10 23, 20:06)
Laba,

Ar siuvejos siuva dzinsus? turiu konkretu modeliuka jau nunesiota, reiketu ji atkartoti, nes pirkti niekur nerandu to ko noriu. Gal is karto ir rekomenduotumet kanors...

Aishku siuvejeles siuva dzinsus.
As negaliu apsiimti dzinso, nes mano masinytes silpnesnes, reiketu pramonines irangos smile.gif
Aishku priklauso kokio storio dzinsiukas.

Atsiuskit foto idomumo delei (dollzz@one.lt) arba pabandykit dar paieskoti kas pagelbetu.
Papildyta:
QUOTE(giedreci @ 2009 10 23, 22:20)
Sveika, aš norėčiau pasisiūti paltą. Ar jūs siuvate? Jei ne, gal galite parekomanduoti, kas siuva?

Pasiuciau, bet dabar turiu daug darbo. Paieskokit forume buvo tikrai dar kas siulosi pasiuti, gal rasit.
Jei ka rasykit po menesiuku dvieju, bet jau gali but gal per velu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedr@ @ 2009 10 24, 16:08)
O va as noriu tokio dalyko,gal kas zino kas ar kur Kaune apsiimtu pasiuti?  biggrin.gif

http://www.dkny.com/...cozy_video.html

Fainas daikciukas is tikruju!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dollzz: 24 spalio 2009 - 22:35
Sveikos,
kaip manot, kiek kainuotų palto persiuvimas? Prieš kelis metus nusipirkau šiltą gerą patuką, bet deja dabar man jis jau per didelis verysad.gif Siaurinti reikia ir per pečius, tad darbas tikrai nemažas. Tai ir galvoju, ar apsimoka siaurint, ar panašiai kainuos naujo pasiuvimas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blalala @ 2009 10 25, 17:35)
Sveikos,
kaip manot, kiek kainuotų palto persiuvimas? Prieš kelis metus nusipirkau šiltą gerą patuką, bet deja dabar man jis jau per didelis verysad.gif  Siaurinti reikia ir per pečius, tad darbas tikrai nemažas. Tai ir galvoju, ar apsimoka siaurint, ar panašiai kainuos naujo pasiuvimas? g.gif

Jei paltuka labai megstate ir ypac jei audinys kokybiskias geriau pasitaisyti, vistiek pigiau kaainuotu nei nauja siutis.
Sunku kaina paskayti, nes riekia ziureti.

Atsakyti
O va as turiu tokias pačias mylimiausias kelnes, kurias jau tik namie patasau, bet ir tai jos nebelabai tinkamos biggrin.gif ar persiuna siuvėjos pagal modelį tokias pat? Ir kiek maždaug toks įgeidis kainuoja šiais laikais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2009 10 25, 21:23)
O va as turiu tokias pačias mylimiausias kelnes, kurias jau tik namie patasau, bet ir tai jos nebelabai tinkamos biggrin.gif ar persiuna siuvėjos pagal modelį tokias pat? Ir kiek maždaug toks įgeidis kainuoja šiais laikais?  g.gif

Tai zinoma, kad galima persiuti, o del kainos, tai kiekviena siuveja turi savas nusistaciusi. Tiesiog reikia asmeniskai klausti.
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2009 10 25, 22:23)
O va as turiu tokias pačias mylimiausias kelnes, kurias jau tik namie patasau, bet ir tai jos nebelabai tinkamos biggrin.gif ar persiuna siuvėjos pagal modelį tokias pat? Ir kiek maždaug toks įgeidis kainuoja šiais laikais?  g.gif

Pagal senas kelnes aisku galima persiut, geriausia jei kliente senas kelnes leistu ishardyt ir pasidaryt gerus lekalus wink.gif
O jei ne tai gerai jei senas paliktu kuriam laikui atsikopijuot detales.

Man jau idomu kokios ten kelnes nori but klonuotos vel smile.gif
Atsiuskit jei ka i DOLLZZ@ONE.LT nuotraukyte.

Kaina kaip normaliu kelniu siuvimas butu.
Atsakyti