Įkraunama...
Įkraunama...

Kas griauna draugystę?

QUOTE(Raduga @ 2007 05 22, 10:02)
Aš tai ką - zirziau zirziau, priekaištavau... Sakiau daug kartų - mes per retai matomės (1 k. per savaitę gyvenant tam pačiam mieste - normalu?). Per paskutinį pokalbį sužinojau, kad pati esu dėl to kalta, nes nemetu skudurų krūvon. Tfu. Užtenka man.

Na del skuduru metimo kruvon, visi vyrai taip sako lotuliukas.gif kai as skundziausi kad retai mantomes ir demesio stoka, tai ta pati varianta isgirdau doh.gif na susimetem skudirus, bet kartais visdelto pasiskundziu kad nesirupina ir tt ir pan lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 05 22, 10:55)
Na del skuduru metimo kruvon, visi vyrai taip sako  lotuliukas.gif kai as skundziausi kad retai mantomes ir demesio stoka, tai ta pati varianta isgirdau  doh.gif na susimetem skudirus, bet kartais visdelto pasiskundziu kad nesirupina ir tt ir pan  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Anaiptol. irnesakyk.gif Mes matydavomės beveik kasdien ir mano būsimam vyrui tai pernelyg sudėtinga neatrodė. Jei draugaujant vaikinas nė nemano skirti pakankamai dėmesio, tai visai tikėtina, jog ir vienuose namuose gyvenant laikys nelabai kuo daugiau nei interjero detale (na gal ne iškart, bet tendencija tokia). Susitikinėti kartą per savaitę - na nežinau, jei ne dėl kokių nors neįveikiamų atstumų, tai kažkaip rimtu draugavimu išvis sunku pavadinti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 05 22, 10:02)
Per paskutinį pokalbį sužinojau, kad pati esu dėl to kalta, nes nemetu skudurų krūvon. Tfu. Užtenka man.

Net nezinociau ka atsakyti i tokius "kaltinimus".....Tikriausiai irgi tik nusispjaut beliktu blink.gif ir eit savais keliais
(cia as eiciau salin, kiekvienas kitaip masto, aisku...)
O ir "sumetus skudurus" manau mazai kas pasikeistu - vaikinas kaip "neturejo" laiko man, taip ir toliau neturetu.... nakvot ir pavalgyt pareitu ir tiek ziniu... o ka man daryt? Dziaugtis reiktu , kad nakciai pareina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 22 gegužės 2007 - 10:34
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 22, 11:15)
Anaiptol. irnesakyk.gif Mes matydavomės beveik kasdien ir mano būsimam vyrui tai pernelyg sudėtinga neatrodė. Jei draugaujant vaikinas nė nemano skirti pakankamai dėmesio, tai visai tikėtina, jog ir vienuose namuose gyvenant laikys nelabai kuo daugiau nei interjero detale (na gal ne iškart, bet tendencija tokia). Susitikinėti kartą per savaitę - na nežinau, jei ne dėl kokių nors neįveikiamų atstumų, tai kažkaip rimtu draugavimu išvis sunku pavadinti. unsure.gif

Na mano atveju buvo tai, kad jis dirbo (ir dirba) kaip normalus zmones nuo 8 ryto iki kokiu 5-6 vakaro, o mano darbas atvirksciai nuo 3 dirnos iki 11 vakaro, tai paprasat diena tikrai sudetinga susitikti, o savaitgaliais dar mokslai ir siaip ir jam ir man reikaliuku atsirasdavo g.gif tai tikrai truko man to demesio ir laiko kartu, nors abu norejom dazniau matytis blush2.gif

bet jei su manim susitiktu tik karta i svaite g.gif tada tai sutinku su Smalsute drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 22, 11:15)
Susitikinėti kartą per savaitę - na nežinau, jei ne dėl kokių nors neįveikiamų atstumų, tai kažkaip rimtu draugavimu išvis sunku pavadinti. unsure.gif

Toks susitikimų dažnis nusistovėjo tada, kai jis dirbo tokiam darbe, kur užtrukdavo gan ilgai. Tada taip jau savaime susiklostė ir niekam dėl to nekilo problemų. Yra laikotarpių, kai ir mano užimtumas leidžia susitikti tik savaitgalį. Draugavimas nuo to netampa nerimtas.
Tačiau jau maždaug pusmetį jis dirba kitam, normaliam darbe, turi mašiną ir gali bet kada pas mane atlėkti. Bet...

QUOTE(Beigbeder @ 2007 05 22, 11:18)
Net nezinociau ka atsakyti i tokius "kaltinimus".....Tikriausiai irgi tik nusispjaut beliktu  blink.gif ir eit savais keliais

Tai vat aš spjoviau, vakar nuvariau į jo namus, susirinkau savo dantų šepetuką ir kokius 350 kremo indelių biggrin.gif , palikau raktus, užtrenkiau duris ir psio...
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 05 22, 11:43)
Tai vat aš spjoviau, vakar nuvariau į jo namus, susirinkau savo dantų šepetuką ir kokius 350 kremo indelių  biggrin.gif , palikau raktus, užtrenkiau duris ir psio...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ... tuscius reikejo palikt !! Butu prisiminimui. Manai, jei uzsukti, tai susivoktu atsukti ir paziuret kas yra ar nieko nera?

Siaip tai tu cia ziauriai - apakes, matyt, vaikinas liko... koki pusmeti nieko aplink nematys... nu baisu, kai pana spjauna , va kai jie spjauna - normalu doh.gif (jiems). Jei nores - atleks ir aiskinsis. Jei ne - tai matyt skuduru sumetimas tikrai nieko pakeites nebutu.....
Gaila, aisku.... bet...
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 05 22, 11:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ... tuscius reikejo palikt !! Butu prisiminimui. Manai, jei uzsukti, tai susivoktu atsukti ir paziuret kas yra ar nieko nera?

Siaip tai tu cia ziauriai - apakes, matyt, vaikinas liko... koki pusmeti nieko aplink nematys... nu baisu, kai pana spjauna , va kai jie spjauna - normalu  doh.gif (jiems). Jei nores - atleks ir aiskinsis. Jei ne - tai matyt skuduru sumetimas tikrai nieko pakeites nebutu.....
Gaila, aisku.... bet...

Tuščių nebuvo lotuliukas.gif aš truputį maniakė tuo atžvilgiu ax.gif be to, jam kad ir palikčiau - nemato jis tokių dalykų, absoliučiai nepastebi, jam turbūt ir lovoj šiukšlių kalnas netrukdytų.

Šiandie jau rašo, kad atvažiuos po darbo. ****, negi sunku buvo tai padaryt anksčiau. Negi tam, kad atvažiuotų, aš turiu šitaip elgtis...

O dėl skudurų sumetimo mano nuomonę jis žino jau kokius 3 metus, nuo tada, kai dar nė nebuvo kur jų sumesti. Bet į tą nuomonę jam nusispjaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raduga: 22 gegužės 2007 - 11:15
pasakiau kad noriu jei nevisam tai bent kuriam laikui issiskirti...
ir ka gi ... is pradziu suzinojau kokia as esu paciu paciausia... ir kaip su manim gerai... sekantis sakinys buvo apie tai kad jei man kazkas nepatinka, tai pati kalta lotuliukas.gif belieka tik nusijuokti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2007 05 22, 12:21)
pasakiau kad noriu jei nevisam tai bent kuriam laikui issiskirti...
ir ka gi ...  is pradziu suzinojau kokia as esu paciu paciausia... ir kaip su manim gerai... sekantis sakinys buvo apie tai kad jei man kazkas nepatinka, tai pati kalta  lotuliukas.gif belieka tik nusijuokti smile.gif

Jooo, tau irgi faina... Na, imk bent balioną 4u.gif

Aš jau irgi numanau savo būsimo pokalbio eigą - gal ir pabandysim ramiai pabendrauti, bet vos išgirs pretenzijas (kurios jau jam ir taip nesyk girdėtos), ims aiškint: "O tu, o tu... Tu irgi neideali, tu tą, tu aną..."
Net nežinau, ar verta burną aušint...
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 05 22, 12:33)
Jooo, tau irgi faina... Na, imk bent balioną  4u.gif

Aš jau irgi numanau savo būsimo pokalbio eigą - gal ir pabandysim ramiai pabendrauti, bet vos išgirs pretenzijas (kurios jau jam ir taip nesyk girdėtos), ims aiškint: "O tu, o tu... Tu irgi neideali, tu tą, tu aną..."
Net nežinau, ar verta burną aušint...

Kažkaip primena mano santykių pabaigą - abu vienas kitam turėjom priekaištų, nepatenkintų poreikių, nuoskaudų ir jau nebegalėjom normaliai susikalbėti... kai išsiskyrėm pareikškė, kad dabar turėčiau būti laiminga, nes buvau nepatenkinta mūsų santykiai ir viskas man buvo blogai blink.gif O man atrodė, kad tai jam viskas buvo blogai. Aš kaip tik matydavau ir gerų dalykų.
Vienu žodžiu, reikia kažkokio protingo sprendimo, kaip išeiti iš tokio užburto rato.
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 05 22, 12:42)
Vienu žodžiu, reikia kažkokio protingo sprendimo, kaip išeiti iš tokio užburto rato.

Aha, ratas tikrai užburtas. Jam blogai, kad aš konfliktiška, o aš konfliktiška todėl, kad jis nedėmesingas stuobrys bigsmile.gif ir dar dėl to, kad nenori manęs vesti. Nu kam man būt gerai, jeigu perspektyvos neregėt?
Atsakyti
QUOTE(Raduga @ 2007 05 22, 12:01)
Tuščių nebuvo  lotuliukas.gif

Šiandie jau rašo, kad atvažiuos po darbo. ****, negi sunku buvo tai padaryt anksčiau. Negi tam, kad atvažiuotų, aš turiu šitaip elgtis...

O dėl skudurų sumetimo mano nuomonę jis žino

Gaila, kad tusciu nebuvo... gerai butu palikt vonioj koki pora simtu lotuliukas.gif

A, atvaziuos... nu gal ir gerai. Gal reikia tik isklausyti ka sakys? Nieko nepriekaistaujant? Tegu sneka. Idomu, ka suprato? g.gif Ar tik tiek ir suprato, kad esa "paliktasis" doh.gif
Jeigu prades, kaip tu sakai, kaltint tave , kad tu tokia ir anokia , ir irgi kalta... tai ka sneket? Reiskia jau is anksto zino, kad TU esi negera blink.gif , tai ko cia reikalaut "susimest" su tokia negeriete? cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Raduga @ 2007 05 22, 12:46)
Aha, ratas tikrai užburtas.

ir dar dėl to, kad nenori manęs vesti. Nu kam man būt gerai, jeigu perspektyvos neregėt?

Prisiminiau vienos TV laidu vedejos samprotavimus.Kol buvo neistekejusi, labai propagavo gyvenima susimetus. Kai pasipirso jai ir pagaliau susituoke, tai dabar masto:
"supratau, kad tas vyriskis tikrai nori su manim nugyventi gyvenima, nori su manim ne tik pradeti vaikus, bet ir juos uzauginti kartu ! Esu dabar labai laiminga, kad jis isdriso viesai pasakyti, kad myli mane ir kad ryzosi prisiekti man pagarba, pagalba ir t.t. visam gyvenimui..."
Na, sakyciau ... pritariu as jai... Visgi moteriai (bent jau man) svarbu, kai vyras ne tik i lova pareina, o kad turi "planu" tolimai perspektyvai su manim kartu..
Atsakyti