Įkraunama...
Įkraunama...

Kas griauna draugystę?

QUOTE(begalvos @ 2007 06 08, 16:36)
O ar svarstei, kiek jūs vienas kitam tinkate? Kaip jūs susipažinote, už ką tu jį pamilai? Ar jis visuomet toks buvo, ar tapo kažkuriuo metu? Kaip pas jus buvo pradžioje?
(dabar skubu atsijungti. Sėmės ir stiprybės)

as ji isimylejau visai kitoki... jis buvo ypac demesingas man... labai daug laiko leisdavom kartu... bet viskas pasikeite po pusmecio draugystes... nu kai mes susipazinom, as jo nemylejau. taip viskas susikloste, kad po kokio menesio pazinties, mes ejome kartu gyvent.. kai jis pajuto, jog as ji be galo myliu, jis nuo to laiko ir pasikeite... jis man daznai juokelio formoj pasako : " nu kur tu jau dingsi be manes, tu gi be manes negalesi"
Atsakyti
QUOTE(begalvos @ 2007 06 08, 15:35)
Pirmoji ir, kiek žinau, rimčiausia krizė įvyksta maždaug 3-7 metų laikotarpyje. Ji taip ir vadinama - 3-7 metų krizė.

Na, man ti pirmoji rimta krize ivyko praejus 1,5 metu draugystes g.gif Manau, tos krizes kiekvienam labai individualiai pasireiskia, juk viskas priklauso nuo zmoniu charakteriu, sugebejimo sneketis ir viska issiaiskint, nuo supratingumo ir t.t. ir t.t... g.gif Ir visiems vienodu taisykliu krizems cia nepritaikysi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kobryte1414 @ 2007 06 08, 16:42)
kai jis pajuto, jog as ji be galo myliu, jis nuo to laiko ir pasikeite...

Va va, cia kaip jau kazkas sake, kai vyra gauna, ko nori, pasiekia moteri ir yra uztikrintas, kad ji jau priklauso jam, nustoja stengtis, nustoja rodyt pakankamai demesio... unsure.gif Kazkaip vaikinas, siuo atveju, turetu but pakankamai protingas, kad pamastytu ir suvoktu, jog butent sitas "atsipalaidavimas" (t. y. nesistengimas paivairinti sankykius) ir griauna draugyste... g.gif
Mumis, moterimis, nuolat reikia rupintis biggrin.gif Neveltui mes ir vadinames "silpnaja lytimi" tongue.gif

Beje, manau, jei daugiau vaikinu paskaitytu sia tema, gal sumazetu santykiu kriziu? mastau.gif
Atsakyti
Manau, kad labai daug kriziu dar atsiranda del skirtingu poziuriu. g.gif Ne tik del vyru "kiauliskumo" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kobryte1414 @ 2007 06 08, 16:42)
kai jis pajuto, jog as ji be galo myliu, jis nuo to laiko ir pasikeite... jis man daznai juokelio formoj pasako : " nu kur tu jau dingsi be manes, tu gi be manes negalesi"

Tai gal parodyk jam, kad tu be jo galėtum, m? Kol jis yra įsitikinęs, kad tu negalėsi be jo, tai ir nesijaudina (įdomu, kodėl jis tuo įsitikinęs?). Aišku, lengva čia patarinėt, bet man tiesiog atrodo, kad reikėtų tą jo "savaimesuprantamybę" kaip nors pakirst. Tuomet gal būt susirūpintų ne tik savimi ir savo draugais, bet ir tavimi.
Atsakyti
QUOTE(begalvos @ 2007 06 11, 08:42)
Tai gal parodyk jam, kad tu be jo galėtum, m? Kol jis yra įsitikinęs, kad tu negalėsi be jo, tai ir nesijaudina (įdomu, kodėl jis tuo įsitikinęs?). Aišku, lengva čia patarinėt, bet man tiesiog atrodo, kad reikėtų tą jo "savaimesuprantamybę" kaip nors pakirst. Tuomet gal būt susirūpintų ne tik savimi ir savo draugais, bet ir tavimi.

Sveiki!!! kaip gera cia uzsukt... labai malonu kad duodate tiek patarimu... smile.gif aciu jums mirksiukas.gif Kai paskaitau tiek nuomoniu, kazkaip net iseina kitaip pradet mastyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kobryte1414 @ 2007 06 11, 09:57)
Sveiki!!! kaip gera cia uzsukt... labai malonu kad duodate tiek patarimu...  smile.gif  aciu jums mirksiukas.gif  Kai paskaitau tiek nuomoniu, kazkaip net iseina kitaip pradet mastyt  thumbup.gif

Ačiū smile.gif Jo, ir man lengviau, kai pabendrauju smile.gif Problemų tai gal būt ir neišsprendžia, bet bent jau padeda susivokti, suprasti save, draugę ir situaciją, otaip pat padeda lengviau pergyventi...
Atsakyti
[/quote
begalvos , o kaip tau reikalai su mylimaja? 4u.gif tai net nepaklausiau, iskart tik apie save pradejau ciausket.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kobryte1414: 11 birželio 2007 - 10:08
QUOTE(kobryte1414 @ 2007 06 11, 11:07)
[/quote
begalvos , o kaip tau reikalai su mylimaja? 4u.gif  tai net nepaklausiau, iskart tik apie save pradejau ciausket.. blush2.gif

Sunku pasakyti. Man mano situacija pačiam labai neaiški ir keista. Mes su drauge nesame nei susipykę, nei kažkokioje konflikto būsenoje. Tiesiog ją apniko abejonės dėl mūsų bendros ateities. Ji šiuo metu nenori gyventi drauge su manimi, nenori kurti šeimos, nenori leisti su manimi daug laiko ir svarbiausia, nežino, kodėl to nenori. Jai tiesiog "užėjo" toks dalykas ir ji pati nežino kodėl (o gal tiesiog iki galo pati neįsisąmonina arba nepasako). Todėl esame štai tokiame neapibrėžtume. Labai baisu būti tokioje būsenoje, kai nežinai kur link viskas pasisuks, tai neduoda ramybės ir labai vargina. Aš ją labai myliu ir noriu su ja būti, tačiau suprantu, kad viskas kabo ant plauko. Aš vis galvoju apie save, koks esu, koks buvau, ką ne taip dariau, kad visa tai įvyko, bet nieko konkretaus nesugalvoju. Žinoma, atrandu savyje daug keistinų dalykų, tačiau vis tiek nežinau, kur yra šitos situacijos esminė priežastis. Anksčiau ji norėjo ir šeimos, ir vaikų; viskas buvo gerai, mes tik laukėme palankių aplinkybių, o kai jos jau praktiškai susiklostė, ištiko štai toks dalykas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(begalvos @ 2007 06 11, 12:28)
Sunku pasakyti. Man mano situacija pačiam labai neaiški ir keista. Mes su drauge nesame nei susipykę, nei kažkokioje konflikto būsenoje. Tiesiog ją apniko abejonės dėl mūsų bendros ateities. Ji šiuo metu nenori gyventi drauge su manimi, nenori kurti šeimos, nenori leisti su manimi daug laiko ir svarbiausia, nežino, kodėl to nenori. Jai tiesiog "užėjo" toks dalykas ir ji pati nežino kodėl (o gal tiesiog iki galo pati neįsisąmonina arba nepasako). Todėl esame štai tokiame neapibrėžtume. Labai baisu būti tokioje būsenoje, kai nežinai kur link viskas pasisuks, tai neduoda ramybės ir labai vargina. Aš ją labai myliu ir noriu su ja būti, tačiau suprantu, kad viskas kabo ant plauko. Aš vis galvoju apie save, koks esu, koks buvau, ką ne taip dariau, kad visa tai įvyko, bet nieko konkretaus nesugalvoju. Žinoma, atrandu savyje daug keistinų dalykų, tačiau vis tiek nežinau, kur yra šitos situacijos esminė priežastis. Anksčiau ji norėjo ir šeimos, ir vaikų; viskas buvo gerai, mes tik laukėme palankių aplinkybių, o kai jos jau praktiškai susiklostė, ištiko štai toks dalykas... verysad.gif

nu tikrai ne kas pas tave.... net nezinau ka patart... g.gif is tikruju ir yra pats blogiausias dalykas ta nezinia.... manau, kad tai dabar tereikia laukti... o paskui matysi... aisku, kazkiek turi stengtis, bet reikia nepersistengti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kobryte1414 @ 2007 06 11, 13:45)
nu tikrai ne kas pas tave.... net nezinau ka patart... g.gif  is tikruju ir yra pats blogiausias dalykas ta nezinia.... manau, kad tai dabar tereikia laukti... o paskui matysi... aisku, kazkiek turi stengtis, bet reikia nepersistengti...  mirksiukas.gif

Tai vat ir laukiu, tik nežinau, kiek tai truks ir kuo baigsis...
Kada aiškios problemos, galima kibt į jas ir spręst, o man... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(begalvos @ 2007 06 11, 15:24)
Tai vat ir laukiu, tik nežinau, kiek tai truks ir kuo baigsis...
Kada aiškios problemos, galima kibt į jas ir spręst, o man... verysad.gif

labai tave suprantu... man irgi yra buve taip.... bet... pasistenk apsisarvuoti kantrybe... o gal....??? o negali taip but, kad drauge tave nori kaip ir isbandyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kobryte1414 @ 2007 06 11, 16:24)
o negali taip but, kad drauge tave nori kaip ir isbandyt? g.gif

Ne, ji taip pasielgt negalėtų. Juk nesąžininga kankinti vien dėl to, kad išbandyti.
Atsakyti