mudviem su vyru krizes istinka kai per daug darbe dirbam ir griztam pervarge. tada aas reikalauju jo demesio, jis nori pailseti nuo visko. o kartais atvirksciai buna, jis rodo demesi o man bloga nuo visko. labai nekenciu tokiu dalyku. tada jautiesi tarsi toltum vienas nuo kito

QUOTE(Mandragora @ 2007 06 22, 17:48)
mudviem su vyru krizes istinka kai per daug darbe dirbam ir griztam pervarge. tada aas reikalauju jo demesio, jis nori pailseti nuo visko. o kartais atvirksciai buna, jis rodo demesi o man bloga nuo visko. labai nekenciu tokiu dalyku. tada jautiesi tarsi toltum vienas nuo kito 

Pazystama situacija

QUOTE(sachar @ 2007 06 22, 14:18)
O as galima sakyti, vel kariausju
kartais man atrodo, kad as MB visai nereikalinga
kazkodel jam draugai ir pasilinksminimai svarbesni uz mane
is to pykcio visai savaitei isvaziavau namo su tkslu jam nei rasyti nei kalbetis ir grisiu tik atostogu pabaigoj pries darba 
tokiais momentais ir apima abejones ar galima su tokiu zmogum kurti bendra gyvenima
Palaikysiu ir as kompanija panelem, kurom liudna

tokiais momentais ir apima abejones ar galima su tokiu zmogum kurti bendra gyvenima

Palaikysiu ir as kompanija panelem, kurom liudna

Na, as tai jau tris metus pragyvenau kartu ir nusprendziau, kad tikrai negalesiu visa gyvenima su jo isterijom taikytis, kurios beje tikrai sumazejo, bet mano nervai jau taip istampyti, kad mane kiekvienas zodis zeidzia, vos pakeltas tonas iki asaru daveda ir gydytojai skrandzio ligu nerviniu pagrindu rado

Aisku jau pripratus as prie jo ir skirtis sunku, bet as stengiuosi nekreipti demesio i biologini laikrodi, neziurineti vestuviniu sukneliu puslapiu ir isiminti kiekviena skaudu zodi- net pradejau rasyt dienorasti, kad kai jau iseisiu ir pradesiu abejoti ar teisingai padariau- tureciau ka paskaityti ir prisiminti visas slykstynes

Jau ir seima ir draugai klausineja, ko as cia su juo tiek tasausi, bet tikraisiai skyryboms, kaip ir daugeliui dalyku, reikia subresti

QUOTE(Giedrilyte @ 2007 06 22, 18:05)
Na, as tai jau tris metus pragyvenau kartu ir nusprendziau, kad tikrai negalesiu visa gyvenima su jo isterijom taikytis, kurios beje tikrai sumazejo, bet mano nervai jau taip istampyti, kad mane kiekvienas zodis zeidzia, vos pakeltas tonas iki asaru daveda ir gydytojai skrandzio ligu nerviniu pagrindu rado
Jis kai saukia, tai tiek visokiu bjaurasciu prisako, kad man jau ir pasitiketi savimi nustojau, ir pastovi paranoja, ir baime, kazka pasakyti, kad vel neuzsivestu
Aisku jau pripratus as prie jo ir skirtis sunku, bet as stengiuosi nekreipti demesio i biologini laikrodi, neziurineti vestuviniu sukneliu puslapiu ir isiminti kiekviena skaudu zodi- net pradejau rasyt dienorasti, kad kai jau iseisiu ir pradesiu abejoti ar teisingai padariau- tureciau ka paskaityti ir prisiminti visas slykstynes
Jau ir seima ir draugai klausineja, ko as cia su juo tiek tasausi, bet tikraisiai skyryboms, kaip ir daugeliui dalyku, reikia subresti

Na as vadinas dar nesubrebdau

Zadejes (sako kad nezadejo, bet ir neatsisake)vaziuti pas mama i gimtadieni, pora dienu pries vaziavima atsisako, kai jam vieta kavineje uzsakyta ir tt.
Na kitais pasakius nesiskaito su manim (bent man taip atrodo)

Va ir pasiverkslianau

Maniskis manes su bakalauro baigimu net nepasveikino, nekalbant, kad i diplomo teikimus neatejo. Mat dirbo ir buvo issiprases, kad sestadieni bendradarbis pavaduotu, tai jam buvo nebesmagu prasyti, kad ir penktadieni keturiom val isleistu, kad galetu ateit i mano svente. Na neatejo, tai neatejo. Bet kai po diplomo iteikimo jam paskambinau ir sakau- as jau su diplomu, jis net tada nepasveikino. Pasakiau, kad pykstu, jog neatejo, o jis sako - nieko tu tuo nepasieksi. Mama sako, kad galejo bent jau grizes po savo savaitgalio gele atnest...
QUOTE(Runy @ 2007 06 25, 13:40)
Maniskis manes su bakalauro baigimu net nepasveikino, nekalbant, kad i diplomo teikimus neatejo. Mat dirbo ir buvo issiprases, kad sestadieni bendradarbis pavaduotu, tai jam buvo nebesmagu prasyti, kad ir penktadieni keturiom val isleistu, kad galetu ateit i mano svente. Na neatejo, tai neatejo. Bet kai po diplomo iteikimo jam paskambinau ir sakau- as jau su diplomu, jis net tada nepasveikino. Pasakiau, kad pykstu, jog neatejo, o jis sako - nieko tu tuo nepasieksi. Mama sako, kad galejo bent jau grizes po savo savaitgalio gele atnest...
Na tai sveikinu tada as tave

Busim drauges, as ir ketvirtadieni savo bakalura atsiimiau

Mane ir daznai apleidzia svenciu metu, tai kam nors pasiskundus geriau pasidaro

QUOTE(Runy @ 2007 06 26, 14:33)
Sveikinu

O mes dar labiau susipykom

as irgi pykstu ziauriai.....uz ta va toki,kaip man atrodo, nesiskaityma su manimi ir daryma to ko jis nori..
ir dabar ta stadija kai jau nebezinau ar noriu kad atsiprasytu...
QUOTE(wit @ 2007 06 26, 14:45)
as irgi pykstu ziauriai.....uz ta va toki,kaip man atrodo, nesiskaityma su manimi ir daryma to ko jis nori..
Na paskutiniu metu vyrai ziuriu visai pasidare 'gyvuliais'
Mano tetis ir didziausia isterija sukele vien del to kad viskas nesikloste taiop kaip jis nori

Maniskis ir elgiaisi galvodamas tik apie save

Tarsi atmosfera tokia

Nepasitikėjimas.......

QUOTE(sachar @ 2007 06 22, 18:20)
Na as vadinas dar nesubrebdau
Dar nesu taip suzlugdyta, bet vel pradedu abejoti ar verta kurti gyvenima kartu
man labiau atrodo, kad maniskis dar nesubrendes gyvenimui (na rimtam gyvenimui) kartu. Tai man reikia suprasti kad jis pavarges, tai turiu suprasti,kad jis nori su draugais pabutu (arba nenori), bet kazkaip jauciuosi kad mano norai antrame plane lieka
norejau savo bakalaura atsvesti su visu kursu, o jis tai viena diena sutinka, kita jau reiskia "Va mano tie ir tie draugai nevaziuoja, tai ir as nenoriu". Gaunasi kad jam svarbus tik draugai o as tik fonas kazkoks pasijutau
Zadejes (sako kad nezadejo, bet ir neatsisake)vaziuti pas mama i gimtadieni, pora dienu pries vaziavima atsisako, kai jam vieta kavineje uzsakyta ir tt.
svarbu ko nori jis o ne as
Va ir pasiverkslianau
gal palengves 

Va ir pasiverkslianau

Turiu drauge, kuri labai panasiai elgiasi, susitariam su kitom moteriskam kolektyve susitikti, o likus valandai iki to ji pranesa, kad nebegali, nes kazkas kazkur kitur pakviete. Nervina nerealiai. O jei vaikinas taip daro, tai blyn, tikrai turi nervint. Drauges del tokiu baikiu dabar beveik niekur nesikvieciam, kad nuotaikos sau negadint, bet tau su vaikinu daug sudetingiau...
Labai supykciau, jei mano vaikinas taip issidirbinetu. Manau, jei jis tau brangus ir ateiti sieji su juo, reikia apie tai rimtai pasisneketi, pasakyti, kad tau nepatinka jo besikeiciantys norai ir neprognozuojamai kintantys planai. Tegu jis prizada, kad stengsis laikytis to, kas suplanuota, o tu pries vaziuodama pas mama stenkis isgauti tikslu atsakyma, ar jis vaziuoja ar ne. Tai jei jam vel staliukas netiketai bus uzsakytas, nebegales sakyt, kad neprizadejo vaziuot kartu...

O siaip tai tikrai visu pirma reikia pasisneketi ir issiaiskinti kas jam svarbiau, draugai ar tu. Maniski sunku buna prakalbinti, jam geriau issimiegot ir sako, problemos tada dingsta. O man geriau pasikalbet, tai vat ir priverciu ji kartais...