Įkraunama...
Įkraunama...

Kas griauna draugystę?

ax.gif Jo..nervu buvo daaaug....Bet, kazkaip..as kaip liutas - ieskojau teisybes, bt su saiku..jis - ozys, uzsispirdavo...bet, teisybe mego..Tai, na siaip..kaip oziukui - visada nusileisdavau...bet veliau - jei kaltas jis...tai suprasdavo ir ivertindavo..Dazniausiai, as "visko" isklausydavau, kartais "pariaumodavau"...bet jis issiliedavo, ir kaip mat budavo geriau.
Nezinau, gal ismokau neimti visko kaip priekaistu, o kaip patarimus (aisku kartais barniu forma), ismokau "duoti" jam kelia, kartais "duot" issirekt..labaiu zlugdydavo, kai tylejau tongue.gif tada pasiusdavo...Be abejo..budavo ir asaru - jis i jas nereaguodavo (per barnius)...galejau verkt iki numirimo - Dzin..bet..po tylos keliu valandu... Viskas budavo gerai...
Jei..kaip as pasiilgau savo angeliuko... cray.gif
Atsakyti
Man draugystę griauna nepasitikėjimas. O labiausiai tai "draugės", kurios siekdamos TIK "draugiškų" santykių su mano draugu, jau buvo mus išskyrusios. Nes kai pasakydavau jam, kokios gali būti šiuolaikinės mergos ir kad jos anaiptol ne gero linki kviesdamos jį savaitgalį praleisti kartu (be manęs), nors puikiai žino, kad mes kartu gyvenam.
Žodžiu, niekas nėra bjauriau už šiuolaikines mergas, kuriom tas pats, ar laisvą ar ženotą vyrą pasiekti. Nori - ir siekia!
Žinoma saviškio aš taip pat neteisinu.
Atsakyti
verysad.gif oj..tokiioelgesio tai niekad nepateisinau ir nepateisinsiu.. sad.gif tai jau nera "Draugiska"... tokiu ":mergu" geriau net netureti... mano drauges, bet kuriuo metu ir padetyje palaikydavo mane, jei as neteisi - pasakydavo...bet zinojo...kad as ir jis - neiskiriami... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2007 09 12, 01:40)
verysad.gif oj..tokiioelgesio tai niekad nepateisinau ir nepateisinsiu.. sad.gif tai jau nera "Draugiska"... tokiu ":mergu" geriau net netureti... mano drauges, bet kuriuo metu ir  padetyje palaikydavo mane, jei as neteisi - pasakydavo...bet zinojo...kad as ir jis - neiskiriami... blush2.gif

Čia ne mano draugės taip elgėsi, o jo. Jis su jom bendraudavo anksčiau, kol manęs nepažinojo. O kai susipažinom, galiausiai pradėjo gyventi kartu, jos su tuo nesusitaikė, kad nebegali jam naktimis skambinėti, ar pas jį bet kada ateiti ir manęs niekada nepripažino kaip jo panelės. Jeigu jos būtų elgesi kaip normalūs žmonės, suprantantys, kad nereikia tiek kištis į poros gyvenimą, tai tas jų bendravimas meilu ar sms man šimtas metų. Bet kai rašo jam, kad "tu pabėk su manim susitikti nors pusvalandžiui" arba "noriu į tavo glėbį, nes mano bernas išvažiavo", tai jau atsiprašau. K ir tiek, tokias mergšes nuo visuomenės atskirti reikia, tai bus ir skyrybų skaičius mažesnis.
Atsakyti
Mano draugystę su vaikinu sugriovė pavydas ( iš mano pusės ) verysad.gif
Atsakyti
griauna pavydas, nepasitikėjimas, savanaudiškumas mirksiukas.gif
Atsakyti
schmoll.gif Jo...cia jau nepateisinamaselgesys. O ka jis i tai sako? jam tai "normalu" tie skambinejimai ir sms tu "draugiu"? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2007 09 12, 12:15)
schmoll.gif  Jo...cia jau nepateisinamaselgesys. O ka jis i tai sako? jam tai "normalu" tie skambinejimai ir sms tu "draugiu"? unsure.gif

Jam tai nenormalu, nes jeigu man kas nors panašaus pasitaiko, tai o jo joj kiek atsiimu... Bet jis sako, kad tai ne jis joms rašinėja, o jos jam. Ir kad jis niekuo dėtas, nes niekur su jomis neina ir t.t.
Bet aš ,manau, kad jo kaltės čia irgi yra, nes jis leidžia joms taip rašinėti.
Tiksliau leisdavo, nes kai galiausiai vos neprarado manęs per jas, tai atsikvošėjo ir padėjo tam tašką. Bet aš vistiek esu žiauriai pikta ant tokių mergšių apskritai bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
gun_rifle.gif jo.sutinku, tokias isnaikint reiketu "merginas"...oj..jei man taip but buve, tikrai kelciau skandalus - nes pats sudarop pagrinda joms rasyt ir skambinet... fart.gif o dabar viskas? baigesi? g.gif siaubas..
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2007 09 12, 19:24)
gun_rifle.gif jo.sutinku, tokias isnaikint reiketu "merginas"...oj..jei man taip but buve, tikrai kelciau skandalus - nes pats sudarop pagrinda joms rasyt ir skambinet... fart.gif o dabar viskas? baigesi?  g.gif  siaubas..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100 proc su tavim sutinku. Tokias mergas reikia naikinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O skandalus patikėk kokius iškeldavau, ne tik jam, bet ir tom draugužėm.. cool.gif
Dabar viskas OK. Jeigu anksčiau aš bandžiau daryti tvarką su tom mergom, kad jos atstotų, pakol kantrybė baigėsi ir į viską numojau ranka palikdama jį ir jo DRAUGES ramybėj, tai dabar jis pats stengiasi. Dabar viskas OK. Mes laukiam leliuko ir tikim gražia ateitim wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamane82: 13 rugsėjo 2007 - 09:00
wub.gif va jei..kaip miela smile.gif ploja.gif saunuoliai.
Sveikinu!!!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnoja @ 2007 09 13, 11:36)
wub.gif  va jei..kaip miela smile.gif ploja.gif saunuoliai.
Sveikinu!!!! 4u.gif  4u.gif

ax.gif ax.gif ax.gif AČIŪ 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti