QUOTE(Liora @ 2006 04 25, 19:03)
Pas Poltevskaja negimdziau, bet lankiausi apie du metus.
Kas patiko: si gydytoja labai moka atpalaiduoti pacientes, is jos kabineto visos ir visada iseina su sypsena. O nesciai moterei nepanikuojanti gydytoja yra labai svarbus dalykas.
Kas nepatiko: ne is karto, bet pajutau tam tikra nerupestinguma is gydytojos puses, kuri jau nekaip negalejau priskirti tik tai jos optimistiskam charakteriui. Pvz. visada turejau nereguliaru men.cikla, o ji ne karto nepasiklause manes apie skydliauke. Tik tai visiskai atsitiktinai patekus pas kita ginekologe ir prasiziojus, kad ciklas visada "slubuoja" pirma ka isgirdau:"ar buvot nors karta pas endokrinologa?" Ir pasirode, kad apsilankyti pas endokrinologa buvo verta!
Bet, vel gi, norieciau pabrezti, kad kas del bendravimo, nuotaikos per apziura arba pasipasakojimo kas ir kaip mano organizme (jos manimu) - tikrai viskas super. Nemanau, kad kam nors gali nepatikti. Be to jos kabinete darbuojasi ir puiki sesele, su kuria jos sudaro puikia komanda.
Taip, dar vienas pastebejimas> Poltevskaja negali israsyti jokiu dokumentu del dekretiniu, t.y. lankytis pas ja nestumo metu jus tikrai galit (ir daug kas tai daro ir lieka patenkintas butent del to uzkrieciancio gydytojos optimizmo), taciau kartu privalesit vaiksciuoti ir i poliklinika, nes kitaip biurokratiniu dalyku del pinigeliu ir pan. nesutvarkysit.
visiskai pritariu, bendrauja, ikvepia ji puikiai, bet yra gana ziopla. Isivaizduokit, viena karta pamirso pasakyt, kad reikia susimoketi, uzisklabejus. Bet tai nieko

, priminem. Budama nescia pas ja buvau nuejusi du kartus, treciam kartui, sako, darysim tyrimus, tokius ir tokius. Atejau trecia karta. Apziurejo ji mane echoskopu, paprasiau paklausyt sirdeles plakimo - dar negalima, sako ( nors puikiai zinau, kad jau galima, mano pacios giminaite ginekologe akusere, tik, deja, kitam mieste gyvena, ir sake, kad jau dvi savaites, kaip galima paklausyti).paprasiau maziuko nuotraukos - negalima, sako. BET SVARBIAUSIA-pamirso man visus tuos tyrimus padaryti, kuriuos zadejo!
ir apskritai - nuo pat pirmo mano apsilankymo bent jau kraujo ir /ar ( nzn tiksliai)slapimo tyrimus turejo padaryt. pradejo pliupti apie asmeninius dalykus man, visiskai nesusijusius su tuo, del ko as cia atejau.
Taip, ir jokios nesciosios korteles ji negali uzvesti, neklabant jau apie isleidimo dekretinems formalumus.
Ir dar - kainos pas ja privaciame kabinete dideles, tiksliau - tikrai ne pagal suteiktu paslaugu kokybe ir kiekybe.
Taip, blogu dalyku prirasiau. Tikrai gera sios gydytojos savybe -optimizmas, ikvepimas, gera nuotaika apziuros metu. Tiek.