Ir apie gimdymą pas ją ir apie eilinius apsilankymus...
Aš pas ją lankausi jau 5 metai... šiaip ji man patinka, bet kažkokia durna nuojauta...
Prašau papasakokite savo nuomonę apie ją... man bus lengviau apsispręst

siaip kaip zmogus ji ganetinai tiesmukiska, jokiu ten "pusi musi" tikrai nereikia laukti is jos, bet man toks bendravimas priimtinas. Gal tik nepatiko toks dalykas, kad kai man ivyko persileidimas per jos budejima, tai ji kazkodel labai issigando ir pasake " ne as negaliu to daryti, kvieskit kita gydytoja..."Tai vercia susimastyti jeigu gimdymo metu ivyktu kazkokios komplikacijos hm..kaip ji elgtusi
 siaip kaip zmogus ji ganetinai tiesmukiska, jokiu ten "pusi musi" tikrai nereikia laukti is jos, bet man toks bendravimas priimtinas. Gal tik nepatiko toks dalykas, kad kai man ivyko persileidimas per jos budejima, tai ji kazkodel labai issigando ir pasake " ne as negaliu to daryti, kvieskit kita gydytoja..."Tai vercia susimastyti jeigu gimdymo metu ivyktu kazkokios komplikacijos hm..kaip ji elgtusi  

, priminem. Budama nescia pas ja buvau nuejusi du kartus, treciam kartui, sako, darysim tyrimus, tokius ir tokius. Atejau trecia karta. Apziurejo ji mane echoskopu, paprasiau paklausyt sirdeles plakimo - dar negalima, sako ( nors puikiai zinau, kad jau galima, mano pacios giminaite ginekologe akusere, tik,  deja, kitam mieste gyvena, ir sake, kad jau dvi savaites, kaip galima paklausyti).paprasiau maziuko nuotraukos - negalima, sako. BET SVARBIAUSIA-pamirso man visus tuos tyrimus padaryti, kuriuos zadejo!
 , priminem. Budama nescia pas ja buvau nuejusi du kartus, treciam kartui, sako, darysim tyrimus, tokius ir tokius. Atejau trecia karta. Apziurejo ji mane echoskopu, paprasiau paklausyt sirdeles plakimo - dar negalima, sako ( nors puikiai zinau, kad jau galima, mano pacios giminaite ginekologe akusere, tik,  deja, kitam mieste gyvena, ir sake, kad jau dvi savaites, kaip galima paklausyti).paprasiau maziuko nuotraukos - negalima, sako. BET SVARBIAUSIA-pamirso man visus tuos tyrimus padaryti, kuriuos zadejo!  Be to, VISUR tą operaciją daro laporaskopijos būdu, o mane "pjovė" kaip senais laikais. Paskui dar ir pamielavo kad aš pati REIKALAVAU operacijos, o ji būtų "laukųs ir gidžiųs vaistais".
 Be to, VISUR tą operaciją daro laporaskopijos būdu, o mane "pjovė" kaip senais laikais. Paskui dar ir pamielavo kad aš pati REIKALAVAU operacijos, o ji būtų "laukųs ir gidžiųs vaistais".  nors aš pas ją į konsultacijąatėjau būtent norėdama patikslint savo gydytojos diagnozę, su viltim kad nereikės operacijos.
 nors aš pas ją į konsultacijąatėjau būtent norėdama patikslint savo gydytojos diagnozę, su viltim kad nereikės operacijos.