QUOTE(ingrikas @ 2009 01 28, 11:09)
Nedaznai rasau, bet cia butina pasireiksti - baisesnes raganos ir, atsiprasau, netasytos, grubios, netaktiskos bobos sunku butu surasti! Dariausi pas echo su siuntimo del skersines leliuko padeties budama 30-ies savaiciu. Negana to, kad eileje pralaukiau 1.5 val. kol visos seseles suvede savo klientus, kurie jau koridoriuje snekejosi, kiek reikia ar reikejo duoti, kad ivestu greiciau, susalau, bet sulaukiau.
Iejus net akiu nepakele, nepasisveikino, liepe iki puses nusirengti ir atsigult ant plikos odines lovos/lentos. O pries mane visoskios moteriskes is urologinio skyriaus ejo, slykstu buvo gultis. Bet ne tai svarbiausia. Tik pradejus apziurineti pilvuka, pradejo ant manes rekti, kad greiciau sukciausi ant kairiojo sono, nes tuoj savo vaika uzdusinsiu, nes "ir taip virkstele aplink kakla apsisukusi"! As nuo isgirstos naujienos vos nenuvirtau nuo tos lentos, is panikos vos ne vos sukausi, o ji reke, kad - "greiciau, kas cia per gulinejimai ant nugaros" (juk pati liepe!). Ir is viso, ko cia atvaziavau, leliuko padetis galvine, placenta paciame dugne!
Tai va, aciu Dievui, kad padetis jau buvo teisinga ir aciu mano ginekologei, pas kuria nuvaziavau tiesiai is Antakalnio apsipylusi asarom ir kuri sugebejo aiskiai normaliai pasakyti, ka reiskia ta virkstele ir t.t.
Nors ne pirmas nestumas, bet tokios streso nelinkeciau ne vienai. O ir savo vyrui pritariau, kai jis, isklauses mano godas tepasake - musti su beisbolo lazdomis tokias "profesionalias" gydytojas.
Tikiu gydytoju profesionalumu, stengiuosi rinktis valstybines istaigas, gerbiu mediku darba, bet toooks elgesys nepateisinamas
Pritariu
man pirma nestuma teko su ja irgi susidurti. Siaubas. Kitaip nepasakysi.
Beto kad echo sugalvojo daryti ant akuserines kedes (20sav. nestumas), o salta buvo baisingai, tai dar ir aprekia kad as "stora, nusipenejusi ir t.t." (sveriau tada gal 53kg,), ir nesioju negrazia ir stora mergaite (nors zinojau kad gana smulkus berniukas buvo). Tai dar ir reke kad neguldys i patologini nes jai nesumokejau uz apziura

Gerai kad salia buvo rezidente, tai isejus jai, viska noramliai paaiskino, nuramino, nes verkiau po tokios apziuros. ir beje rezidente pasiule vaziuoti i kita ligonine jei prastai pasijausiu, o cia negrizti, nes nakti turejo gyd. Poltevskaja budeti.
Nu kiek teko susidurti su medikais, bet tokios nepagarbos ir uzgauliojimu neteko patirti.