Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Poltevskaja

as pas ja lankiausi su pirmu nestumu,po jo ir lankausi dabar su antru. Neturiu jai priekaistu. Tikrai profesionali, nustatydavo diagnoze kai kitos gines nugydydavo.
Bendravimas man patinka, tokia griezai gera ir motiniska.

Gal del to kad tiek metu pas ja vaisktau g.gif Bet gimdymu ji nepriimineja,kai atvaziavau gimdyti ji buvo tik po naktines,kadangi turi savo kabineta privatu,buvo aisku kad ji negali del mane uzdaryti visai dienai kabineta ir laukti kol pagimdysiu.Tai perdave mane kitam ginei,skambino ir teiravosi kaip viskas einasi.

Dabar net nesitarsiu su ja gimdyti, nes rodos ji nebedirba ligonineje kaip budinti daktare antakalnyje,o tik prenataliniam centre antakalnio echoskopuoja g.gif
Atsakyti
Nedaznai rasau, bet cia butina pasireiksti - baisesnes raganos ir, atsiprasau, netasytos, grubios, netaktiskos bobos sunku butu surasti! Dariausi pas echo su siuntimo del skersines leliuko padeties budama 30-ies savaiciu. Negana to, kad eileje pralaukiau 1.5 val. kol visos seseles suvede savo klientus, kurie jau koridoriuje snekejosi, kiek reikia ar reikejo duoti, kad ivestu greiciau, susalau, bet sulaukiau.
Iejus net akiu nepakele, nepasisveikino, liepe iki puses nusirengti ir atsigult ant plikos odines lovos/lentos. O pries mane visoskios moteriskes is urologinio skyriaus ejo, slykstu buvo gultis. Bet ne tai svarbiausia. Tik pradejus apziurineti pilvuka, pradejo ant manes rekti, kad greiciau sukciausi ant kairiojo sono, nes tuoj savo vaika uzdusinsiu, nes "ir taip virkstele aplink kakla apsisukusi"! As nuo isgirstos naujienos vos nenuvirtau nuo tos lentos, is panikos vos ne vos sukausi, o ji reke, kad - "greiciau, kas cia per gulinejimai ant nugaros" (juk pati liepe!). Ir is viso, ko cia atvaziavau, leliuko padetis galvine, placenta paciame dugne!
Tai va, aciu Dievui, kad padetis jau buvo teisinga ir aciu mano ginekologei, pas kuria nuvaziavau tiesiai is Antakalnio apsipylusi asarom ir kuri sugebejo aiskiai normaliai pasakyti, ka reiskia ta virkstele ir t.t.
Nors ne pirmas nestumas, bet tokios streso nelinkeciau ne vienai. O ir savo vyrui pritariau, kai jis, isklauses mano godas tepasake - musti su beisbolo lazdomis tokias "profesionalias" gydytojas.
Tikiu gydytoju profesionalumu, stengiuosi rinktis valstybines istaigas, gerbiu mediku darba, bet toooks elgesys nepateisinamas
Atsakyti
QUOTE(ingrikas @ 2009 01 28, 11:09)
Nedaznai rasau, bet cia butina pasireiksti - baisesnes raganos ir, atsiprasau, netasytos, grubios, netaktiskos bobos sunku butu surasti! Dariausi pas echo su siuntimo del skersines leliuko padeties budama 30-ies savaiciu. Negana to, kad eileje pralaukiau 1.5 val. kol visos seseles suvede savo klientus, kurie jau koridoriuje snekejosi, kiek reikia ar reikejo duoti, kad ivestu greiciau, susalau, bet sulaukiau.
Iejus net akiu nepakele, nepasisveikino, liepe iki puses nusirengti ir atsigult ant plikos odines lovos/lentos. O pries mane visoskios moteriskes is urologinio skyriaus ejo, slykstu buvo gultis. Bet ne tai svarbiausia. Tik pradejus apziurineti pilvuka, pradejo ant manes rekti, kad greiciau sukciausi ant kairiojo sono, nes tuoj savo vaika uzdusinsiu, nes "ir taip virkstele aplink kakla apsisukusi"! As nuo isgirstos naujienos vos nenuvirtau nuo tos lentos, is panikos vos ne vos sukausi, o ji reke, kad - "greiciau, kas cia per gulinejimai ant nugaros" (juk pati liepe!). Ir is viso, ko cia atvaziavau, leliuko padetis galvine, placenta paciame dugne!
Tai va, aciu Dievui, kad padetis jau buvo teisinga ir aciu mano ginekologei, pas kuria nuvaziavau tiesiai is Antakalnio apsipylusi asarom ir kuri sugebejo aiskiai normaliai pasakyti, ka reiskia ta virkstele ir t.t.
Nors ne pirmas nestumas, bet tokios streso nelinkeciau ne vienai. O ir savo vyrui pritariau, kai jis, isklauses mano godas tepasake - musti su beisbolo lazdomis tokias "profesionalias" gydytojas.
Tikiu gydytoju profesionalumu, stengiuosi rinktis valstybines istaigas, gerbiu mediku darba, bet toooks elgesys nepateisinamas

Pritariu thumbup.gif

man pirma nestuma teko su ja irgi susidurti. Siaubas. Kitaip nepasakysi.
Beto kad echo sugalvojo daryti ant akuserines kedes (20sav. nestumas), o salta buvo baisingai, tai dar ir aprekia kad as "stora, nusipenejusi ir t.t." (sveriau tada gal 53kg,), ir nesioju negrazia ir stora mergaite (nors zinojau kad gana smulkus berniukas buvo). Tai dar ir reke kad neguldys i patologini nes jai nesumokejau uz apziura bash.gif Gerai kad salia buvo rezidente, tai isejus jai, viska noramliai paaiskino, nuramino, nes verkiau po tokios apziuros. ir beje rezidente pasiule vaziuoti i kita ligonine jei prastai pasijausiu, o cia negrizti, nes nakti turejo gyd. Poltevskaja budeti.

Nu kiek teko susidurti su medikais, bet tokios nepagarbos ir uzgauliojimu neteko patirti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute26: 30 sausio 2009 - 11:51
ziuriu senai atsiliepimu nieks nerase tai as parasysiu 4u.gif

Kai mano nestumui buvo 3 sav. seskines poliklinikoje mane isvare gine ir pasake kad atseit dar neaisku ar cia nestumas, o man dar labai reikejo pazymos skubiai kad laukiuosi nes buvo etatu mazinimas ir turejau kuo greiciau irodyt kad manes neatleistu, tai poliklinikoje pazymos sake be 3men nestumo neduos nes as galiu dar aborta pasidaryt,galiu persileidima patirt ir t.t..... zodziu isejau istikta soko verysad.gif .Tuomet bendradarbe pasiule nueit privaciai pas Poltevskaja, bet ispejo apie jos tiessmukiska buda, bet manes taio neisgazdino.Kai nuejau papaskojau kaip ir kas tai mane nuramino parode maza zirniuka kuri nesiojau ir ji iskart pasake kad tai yra nestumas ir pazyma israse ir daug informacijos suteike apie nestuma nu zodziu man labai patiko jos tiesiai sviesiai isakyti pasakymai be jokiu uti puti.Lankiausi trys menesius pas ja paskui ji man patare pas kuria gine eiti seskineje pas ta ir nuejau tikrai gera gyd.pasirode.(pas Poltevskaja jau negalejau leisti sau lankytis nes vizitai kainavo nemazai). Paskui buvo siuntimas man i AK kai buvo 20sav. ten kazkokius tyrimus su echo dare pakliuvau pas poltevskaja labai apsidziaugiau, nes ji eilini karta man viska tiesiai isake ir mane nuramino kad pas mano vaikeliui viskas gerai (pasirodo ir ne uz pinigus ta prasme valdiskoje istaigoje ji gerai atlieka savo darba) vel man daug suteike info apie esanti nestuma thumbup.gif . Nu zodziu kad leistu finansine padetis tai visa nestuma pas ja lankyciausi. be to ji man pasirode praktiska tokia moteryte. thumbup.gif
Atsakyti
unsure.gif siaip-pakraupus esu-ka perskaiciau...gerai kad perskaiciau,nes,maniau su ja tartis gal del busimo gimdymo...na,paskutinis apsilankymas pas ja-tai man sukele itarimus,o dar kai inte pasiskaiciau doh.gif ,aciu,kad yra tookios temos.
pasiskambinau ,susitarem-priims exoskopijai be isankstinio uzrasymo,paskyre laika-atvarau-pilna slapimo pusle(MM-sutrikes buvo rugseji-kaip ji traktavo -del streso didelio(is tikro taip ir buvo)-su pleistru sirgau 2savaites-tada nuluopau ta pleistra,o spali-bac -ir pastojau... doh.gif zinau kada,iki mm dar toli-o trys nestumo testai rodo laabai rysku nestuma,nors nuo galimo pastojimo buvo praeje vos 2sav.,tai-kai atejau ikab,liepe gultis apziurai-aiskinu-pas mane pilna slap.pusle-juk echo taremes... blink.gif ,o tada sako-greitai gulk-paziuresim-nes zmoniu laukiamajam buvo...-tai echio truko vos 1minute-,iskart pasake-gimdoj-nieko nera-tai turbut labai ankstyvas nestumas,arba-nevietinis,arba dar keliauja.... rolleyes.gif ,keliauja kiausintakiais(nei kiausidziu,nei kiausintakiu neziurejo),ateisi po savaites-tada ziuresim-uz tai paeme 130lt-be jokio kvito-o as pas ja prabuvau-vos 5min visumoj.... doh.gif doh.gif
ne pirma karta lankausi-bet kas tai per cirkas...nu ,be galo myli pinigus... unsure.gif
aciu,tikrai negimdysiu pas ja... unsure.gif
Atsakyti
As buvau perinitaliniam centre echo pas ja. Na ji gal savotiska, bet visai maloniai kalbejo, tik skubejo labai, ir visko nespejau issiklausineti. Uz apziura nieks neliepe susimoketi, o as nesusiprotejau ka nors duoti, nors kabinete buvo ne ji viena. Zodziu cia pasiskaiciau, tai net baisu pasidare.. vakar net apziurejusi pasiskambino docentui, pasake situacija jam (man planine operacija bus), man viska issamiai pasake, kaip bus. Na ne viska isklausinejau, nes nespejau, bet pagrinde viska isaiskino ir liepe gruodzio 22 d.atvaziuot i ligonine g.gif
Atsakyti

Skaitau ir liudna darosi....per tiek darbo metu nei vieno gero komentaro.Tai tokiu atveju as isiterpsiu. Gyd.Poltevskajos deka ishsaugojau ir pagimdziau sveika vaika, kuriai dabar 4 metai.Su gresianciu atvaziavome i lygonine, pagulde i skyriu, paskyre tinkama gydyma ir t.t. Gimdziau pas gyd.Jakubauskiene , stai kur kosmaras...nors tariausi is karto, taciau kai nutekiejo vandenys pasiplove namo, sake rytoj atvaziuos, visa para isgulejau be vandenu, o i gimdykla pagulde tik kita ryta....Mielosios, jokiais budais negimdykit pas JAKUBAUSkiene, visas lygonines med. personalas nusiteikes pries ja. Gimdymo metu atbeges Jursenas buvo pakraupes ir tyliai (mane kad as negirdziu) paklause, kodel mane tiek laiko pralaike be vandenu. O del gyd.Poltevskajos, chia skonio reikalas, taip tiesmukiska, bet tai padeda orientuotis sunkioje situacijoje. Ir dar, gimdymas, tai laimes bilietas, ne visoms sekasi vienodai pas ta pacia gydytoja.Sekmes, mamytes!!
Atsakyti
Geguzes men vel eisiu daryti pas ja echo..nors kaip ir neprasiau, bet ji pati mane uzrase, sake , kad turiu ateiti..taip pat paklause kur as gimdysiu..is kurios poliklinikos as esu..per echo net leido vyrui kartu pasedet.
Atsakyti
Sveikos,
As pas gyd. Poltevskaja lankausi visa nestuma. Mano nestumas jau visai i pabaiga. Ir galiu pasakyti, kad gyd. labai profesionali, visalaika atidziai apziuri. Beveik kiekvieno apsilankimo metu echo padaro, o uz tai net nevisada pinigus paima. Jeigu as turiu kokiu klausymu tai visada maloniai viska isaiskina.
neaisku, ka Jus mamytes kartais norite is gydytojo ir gal per daug susireiksminot.
Atsakyti
Oi.. teko siandien pas sia gydytoja pabuvoti doh.gif Apziura truko gal 2 min. blink.gif O atejau issamiam echo. Ir isgirdau tik "patalogiju nepastebima". Dar priverte suklusti, kad lelius dabar atitinka 18 sav., nors jau kiek kartu echo buvo darytas-lelius atitinka lygiai pagal mmm ir dabar yra 19 sav. Dziaugiuosi, kad pries tai gydytoja rezidente apziurejo mano leliuka, parode kaip jis ziovauja, apziurejo kauliukus, organus, bande pamatyti lyti. Tai nors kiek ramiau.
Ir man apskritai idomu pasidare-registravausi tai pas kita gydytoja, kodel mane pas ja uzrase g.gif
Liepe pasirodyti 26-27 sav. - tikrai net nesiruosiu ten keliauti - tik laiko gaisimas ir jokios naudos schmoll.gif
Atsakyti
na nezinau kaip jums bet man si gydytoja kaip mama :)jos deka as turiu du vaikus. Man bunant 19m santariskiu lig. dare laparaskopija ir po galutines deagnozes man buvo pasakyta kad apie vaikus pamirsciau,nes as negalesiu pastoti. Puskes deka as susitikau su gyd.Paltevskaja ir ji man pasake (tu pas mane pastosi ir bent viena leliuka turesi) ir po keturiu gydymo metu as pastojau ir pagimdziau pirma sunu. Po kiek laiko mes norejome dar vieno vaikiuko,ir vel pakartojus ta pati gygyma turime dukryte. Taip kad tik DIDELIS aciu sitai gydytojai. O del bendravimo tai ji tikrai normaliai bendrauja,ir pinigai tikrai jai ne pirmoj vieto. Visa nestuma as pas ja pravaiksciojau privaciai ir pinigus ji eme pradzioj,o paskui neimdavo.
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2008 05 16, 15:09)
As pas ja gulejau dar Jokube su gresianciu , ji ir israse tipo mazai kraujuojancia , nakti su kraujopludziu grazino  verysad.gif , tai net akiu nerode .
Pas ja per cezari yra vaikas mires del jos kaltes ir kazkuri laika operaciju nedare .
Neuzka gyvenime neiciau pas ja gimdyt .

Deja per sita kretine pries nepilnus metus, mire ir mano sveika dukryte, (savo nelaimei nepazinau jos po tiek metu, kai atvaziavau pagalbos i klinikas) tik deja nieko teisiskai neiskovojau, nes negaliu irodyti kad sita kretine pasake kad mano mergytes galva visai deformuota ir kad bus nenormali! Mergyte gime visiskai be deformaciju ir visiskai normali, tik deja neisgyveno sad.gif Ta diena buvo pati baisiausia ir nelaimingiausia mano gyvenime, deja ziauriai nepasiseke, bet kazkodel papuolu ant tokiu, ne ji viena kalta del sios nelaimes, bet daugiausia prisidejus. aisku pati jauciuosi kalciausia, kad patikejau medikais ir nepabegau is ten :/ Jau esu cia aprasius savo nelaime, bet imesiu dar nuoruodele, gal kam pagelbes ateityje apsisaugoti nuo ko nors panasaus sad.gif Dar vis labai skauda sad.gif
http://www.skusk.lt/...kudikiu-zudikai
Atsakyti