Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai-II

QUOTE(Palepe @ 2009 10 15, 17:50)
Sveikos mamytės, turiu tokį klausimą, kai darbo birža siunčia atlikti medicininę apžiūrą dėl kursų, tai už ją reikia mokėti? Jeigu reikia tai kiek kainuoja?

as mokejau 13 lt smile.gif

kas lankete dekoratyvines kosmetikos-manikiurininkes kursus gal placiau kas galit papasakot?nuo gruodzio 14 iseinu mokytis biggrin.gif

beje kaip kelione apmoka,girdejau kad bilietelius reikia rinkti ir grieztai laikas turi atitikti?o tai jei su savo masina vazinejies g.gif turi su autobusu vaziuot kad kelione apmoket doh.gif

Atsakyti
QUOTE(bmx @ 2009 11 29, 12:42)
as mokejau 13 lt smile.gif

kas lankete dekoratyvines kosmetikos-manikiurininkes kursus gal placiau kas galit papasakot?nuo gruodzio 14 iseinu mokytis biggrin.gif

beje kaip kelione apmoka,girdejau kad bilietelius reikia rinkti ir grieztai laikas turi atitikti?o tai jei su savo masina vazinejies g.gif turi su autobusu vaziuot kad kelione apmoket doh.gif

na vis dėlto man nieko nekainavo medicininė apžiūra smile.gif O dėl bilietėlių rinkimo, tai tikrai labai griežtai laiką kontroliuoja, o kai dar bilietėlius parduoda kai laikas normaliai nustatytas nebūna, tada dar ir biržoj tenka aiškintis g.gif sako skambinkit vežėjams ir praneškit, kad laiką sureguliuotų doh.gif Su automobiliu važinėjant, sakė nieko neapmoka, anksčiau apmokėdavo, o dabar krizė doh.gif doh.gif Va kiek tiksliai žinau, tai tiek parašiau smile.gif
Atsakyti
o jei pravažiuojanti perkiesi tai neapmoka jo?tik talonėlius? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Palepe @ 2009 11 29, 11:17)
Aš lankau pardavėjų kursus ax.gif

na ir kaip kokioj stadijoj dabar esi bigsmile.gif gal jau baiginėji,kaip tie testai doh.gif
aš dar tik dvi savaites ,bet jau pirštas užtirpęs nuo rašymo doh.gif

QUOTE(bmx @ 2009 11 29, 12:42)

mes šiauliuose pasirašėm naujas sutartis,kad nuo 11.11dienos gautas įsakymas,kad miesto talonėlių rinkti nebereikia,kiek dienų lankysi,padaugins iš dviejų talonų+jų kaina,tik toms kurios iš už miesto atvažiuoja tai reik rinkti,jei nėra patvirtinta talonėlių kaina ax.gif

QUOTE(Palepe @ 2009 11 29, 13:01)
na vis dėlto man nieko nekainavo medicininė apžiūra smile.gif  O dėl bilietėlių rinkimo, tai tikrai labai griežtai laiką kontroliuoja, o kai dar bilietėlius parduoda kai laikas normaliai nustatytas nebūna, tada dar ir biržoj tenka aiškintis g.gif  sako skambinkit vežėjams ir praneškit, kad laiką sureguliuotų doh.gif  Su automobiliu važinėjant, sakė nieko neapmoka, anksčiau apmokėdavo, o dabar krizė doh.gif  doh.gif  Va kiek tiksliai žinau, tai tiek parašiau smile.gif

tarp atvažiuoto ir grįžtamo namo talonėlio turi būti ne mažiau 7val skirtumas,mums taip sakė ax.gif

o už medicininę 13lt jau pervedė birža,bet man nesutampa mano ir jų bankas tai dar 1,20lt atskaičiavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 11 29, 14:43)
na ir kaip kokioj stadijoj dabar esi  bigsmile.gif gal jau baiginėji,kaip tie testai  doh.gif
aš dar tik dvi savaites ,bet jau pirštas užtirpęs nuo rašymo  doh.gif
mes šiauliuose pasirašėm naujas sutartis,kad nuo 11.11dienos gautas įsakymas,kad miesto talonėlių rinkti nebereikia,kiek dienų lankysi,padaugins iš dviejų talonų+jų kaina,tik toms kurios iš už miesto atvažiuoja tai reik rinkti,jei nėra patvirtinta talonėlių kaina  ax.gif
tarp atvažiuoto ir grįžtamo namo talonėlio turi būti ne mažiau 7val skirtumas,mums taip sakė  ax.gif

o už medicininę 13lt jau pervedė birža,bet man nesutampa mano ir jų bankas tai dar 1,20lt atskaičiavo  doh.gif

Aš jau mėnesį laiko važinėju į Marijampolės profesinio rengimo centrą, šiaip nėra labai didelis krūvis, kai ką užsirašom, kai ką tik šiaip užakcentuoja. Moko tik tai, kas maždaug bus teste per egzaminą smile.gif O miesto bilietėlių mums ir nebereikėjo rinkti, tiktai tarpmiestinius (žodž. mieste gali nueiti ir pats biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Palepe @ 2009 11 29, 16:12)
Aš jau mėnesį laiko važinėju į Marijampolės profesinio rengimo centrą, šiaip nėra labai didelis krūvis, kai ką užsirašom, kai ką tik šiaip užakcentuoja. Moko tik tai, kas maždaug bus teste per egzaminą smile.gif O miesto bilietėlių mums ir nebereikėjo rinkti, tiktai tarpmiestinius (žodž. mieste gali nueiti ir pats biggrin.gif )

o tai kodėl mes tiek daug rašom,jau ir du testus rašėm,sakė iš jų bus išvestas pažymis kuris bus įrašytas į baigimo lapą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 11 29, 16:56)
o tai kodėl mes tiek daug rašom,jau ir du testus rašėm,sakė iš jų bus išvestas pažymis kuris bus įrašytas į baigimo lapą  doh.gif

Na mes jau per vieną mėnesį baigėm "Prekybos psichologiją" , čia reikėjo išklausyti ir laikyti įskaitą, "Kalbos kultūrą" - irgi įskaitą, "Teisės pagrindus" - taip pat įskaitą, "Užsienio klabą" - vėl įskaitą... doh.gif labai jau nuobodu buvo doh.gif doh.gif Per verslo organizavimą netenka nuobodžiauti, labai faina dėstytoja thumbup.gif 26 dieną buvo pakviesta Marijampolės televizija, buvo kažkoks renginys, deja neteko dalyvauti, nes vaikai serga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Palepe @ 2009 11 29, 19:27)
Na mes jau per vieną mėnesį baigėm "Prekybos psichologiją" , čia reikėjo išklausyti ir laikyti įskaitą, "Kalbos kultūrą" - irgi įskaitą, "Teisės pagrindus" - taip pat įskaitą, "Užsienio klabą" - vėl įskaitą... doh.gif  labai jau nuobodu buvo doh.gif  doh.gif Per verslo organizavimą netenka nuobodžiauti, labai faina dėstytoja thumbup.gif  26 dieną buvo pakviesta Marijampolės televizija, buvo kažkoks renginys, deja neteko dalyvauti, nes vaikai serga verysad.gif

aišku,mes jau baiginėjam maisto produktus,teisė labai įdomu thumbup.gif super dėstytoja,o nuo rytojau sprasideda kalbos kultūra,geros higienos pamokos ir dar kažkas naujo,žodžiu mokslų nemažai,labiausiai bijau baigiamojo testo unsure.gif būtų gėda gauti tik išklausyto kurso lapelį blush2.gif ir 5 nenorėčiauų baigti-gėda prieš vaikus biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 11 29, 19:37)
aišku,mes jau baiginėjam maisto produktus,teisė labai įdomu  thumbup.gif super dėstytoja,o nuo rytojau sprasideda kalbos kultūra,geros higienos pamokos ir dar kažkas naujo,žodžiu mokslų nemažai,labiausiai bijau baigiamojo testo  unsure.gif būtų gėda gauti tik išklausyto kurso lapelį  blush2.gif ir 5 nenorėčiauų baigti-gėda prieš vaikus  biggrin.gif  blush2.gif

nesijaudink, tikrai negausi iš visko mažiau nei 7 biggrin.gif , nes mums biržoj pasakė, kad mažiausias pažymys turi būti toks, tai mokymo centre dėstytojai laibai jau į tai atsižvelgia (na bent jau pas mus) ir nenori žmogui blogai, kad būtų ax.gif Ai, tiesa, mums geros higienos praktiką dėstė psichologijos dėstytoja, tai iš jos vyrukai vis juokėsi, nes ji nusišnekėdavo doh.gif biggrin.gif lotuliukas.gif (pas mus yra 23 moterys ir 4 vyrai grupėje)
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2009 11 28, 23:23)
ačiu,kad parašėte  4u.gif
aš kažkaip manikiuro visai nenoriu,man ne prie širdies ta srytis,net neisivaizduoju kaip reik mokintis kai neidomu.
del paciu kursu tai labai dziaugiuos,labai ju laukiau  thumbup.gif o jus vilniete?
ar daug jusu grupeje buvo bigsmile.gif

ne as ne vliniete,grupeje buvo atrodo 22 merginos,o del keliones tai taip,apmoka,reikia rinkti bilietukus,nu jei netraukia ta sritis,manikiuro tai tada nezinau seip ka ir patarti... g.gif
Atsakyti
O gal kas važinėjasi iš toliau ir gyvena bendrabutyje? Kažkaip seniau girdėjau, kad gali gyvent bendrabutyje arba yra nustatyta suma, kurią skiria buto nuomai, ar kas girdėjot ką nors panašaus g.gif ?
Atsakyti
Oho blink.gif o kas bus jei pvz mano vaikai susirgs ir as negalesiu niekaip eiti i kursus kol jie nepasveiks blink.gif
Atsakyti