Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai-II

QUOTE(Gratis @ 2009 11 29, 23:30)
O gal kas važinėjasi iš toliau ir gyvena bendrabutyje? Kažkaip seniau girdėjau, kad gali gyvent bendrabutyje arba yra nustatyta suma, kurią skiria buto nuomai, ar kas girdėjot ką nors panašaus g.gif ?

taip,duoda bendrabuti(bent mum tai siule)bet is musu grupes merginom kazkaip nereikejo,nors mokinosi triju miestu,bet paskitos baigdavosi kad dar spedavo i autobusus,o del sumos nuomai tai nezinau,musu klause tik del bendrabucio...
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2009 11 30, 10:35)
Oho  blink.gif  o kas bus jei pvz mano vaikai susirgs ir as negalesiu niekaip eiti i kursus kol jie nepasveiks blink.gif

aisku gali buti kad per ta 31 sav.vaikai susirgt gali,visdelto juk ne 1 sav.mokytis,manau rasi kazkokia tai iseiti...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemlike: 30 lapkričio 2009 - 11:22
QUOTE(Palepe @ 2009 11 29, 20:13)
nesijaudink,

na žiūrėsim kaip ten bus doh.gif

QUOTE(Gratis @ 2009 11 29, 22:30)
O gal kas važinėjasi iš toliau ir gyvena bendrabutyje? Kažkaip seniau girdėjau, kad gali gyvent bendrabutyje arba yra nustatyta suma, kurią skiria buto nuomai, ar kas girdėjot ką nors panašaus g.gif ?

pa smus grupėj viena nuomojasi butą tai pati birža jai apmoka,tik nežinau kokia suma?galiu paklausti jei reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas is klp esat..kaip ten su tais bilieteliais..gal kiekvienam mieste skirtingai ziuri g.gif
kazko baigia praeiti man noras eiti,is jusu sprendziant nelengva ten doh.gif

be to kuri cia minejo kad manikiuro nenori,tai va galiu pasakyti kad didele tikimybe kad jo ir nebus,as eisiu i dekor.kosm.ir manikiuras,bet birzoj pasake kad manikiuro greiciausiai nebus,nebent eit kazkaip atskirai ir moket apie 300lt.
Atsakyti
QUOTE(stg @ 2009 10 16, 18:36)
Sveikos merginos  4u.gif gal kuri lankete manikiuro kursus Kaune?kur vyksta kursai?parasykit prasau atsiliepimus,is anksto dekoju

Tai nieks nelanket
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2009 11 30, 18:15)
pa smus grupėj viena nuomojasi butą tai pati birža jai apmoka,tik nežinau kokia suma?galiu paklausti jei reikia  mirksiukas.gif

Jetau būtų labai gerai jei paklaustumėt bigsmile.gif 4u.gif Nes kursai dar tolokai, bet dabar turiu galimybę butą užsisakyt tam laikui smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(stg @ 2009 12 02, 16:24)
Tai nieks nelanket

o tu per darbo byrza eisi?jei taip tai jei neklystu bus misko gatvej,tikrai turetum zinoti ta mokykla.
Atsakyti
Mergaitės kaip su tais keliones apmokejimais.ar pravaziuojanti galima pirkti ar talonelius reikia?man reikes vaziuoti su persedimas ir su autobusu ir su troleibusu tai taloneliais vaziuoti dar brangiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2009 12 07, 09:31)
Mergaitės kaip su tais keliones apmokejimais.ar pravaziuojanti galima pirkti ar talonelius reikia?man reikes vaziuoti su persedimas ir su autobusu ir su troleibusu tai taloneliais vaziuoti dar brangiau g.gif

apmoka autobuso,troleibuso,jie neapmoka tik mikriuko,pati rinkau,nesiau i byrza priduot,autiko paeme,o mikriuko atmete
Atsakyti
Sveikos!

Gal kas lankot Vilniuje verslo organizavimo kursus? Kokie ispudziai?
Atsakyti
laba diena
mergaites gal galite pasidalinti patirtim ka darote mokykloje pacia pirma diena?man siandien paskambino,kad pirmadieni 7,30h buciau mokykloje.Ar ilgia viskas ten trunka pacia pirma diena 4u.gif
Atsakyti
Sakykit kaip su tais taloneliais?juos reikia rinkti ir kuria diena pristatyti ir kur blush2.gif ačiū
Atsakyti