Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai-II

QUOTE(ambasadore @ 2010 01 20, 15:24)
Semi, man vis klausimu atsiranda. Kiek valandu isklauset kursa ir ejot atlikti praktikos?

Praktika truko 120h, o terotines zinios hm,reik paziureti i pazymejima: 504 h gaunasi visu paskaitu laika sudejus cool.gif
Papildyta:
QUOTE(ambasadore @ 2010 01 20, 13:16)
Dekui Semi uz nuosirdu ir issamu aprasyma. nA MANAU SUSITVARKYSIU SU VISKUOM. dABAR SVARBIAUSIA gauti kursus.
Sekmes tau darbo paieskose.  4u.gif

Kai gausiu kursus parasysiu, kaip man sekasi.

Nera uz ka,kad tik mano zinios padetu jum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2009 12 31, 22:41)
paaiškėjo tai,kad birža dabar paskaičiuoja minimaliausia pravažiavima maršruto kurio yra važiuojama  4u.gif

4u.gif ,norejau paklausti kaip jum sekasi?
Atsakyti
lemlike ačiū sekasi neblogai.Aš laabai patenkinta.Labai patinka visos paskaitos thumbup.gif thumbup.gif
tik va labai visi sunerime,kad kosmetinius sepetelius reikes pirktis,chalatus ir t.t
o jus pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2010 01 26, 09:02)
lemlike ačiū sekasi neblogai.Aš laabai patenkinta.Labai patinka visos paskaitos  thumbup.gif  thumbup.gif
tik va labai visi sunerime,kad kosmetinius sepetelius reikes pirktis,chalatus ir t.t
o jus pirkote?

labas rytas,sveikinu kad sekasi puikiai 4u.gif ,sakiau kad patiks1 ax.gif ,mum sepetelius dave,o halatus taip,reikejo pirktis paciom,dar kazkaip is pradziu ziurejom visos kazkaip abejingai,galvojom gal niekur ten mum ju labai nereikes,bet reikejo,kada makijazus mokinomes(nes budavo kad uzeina kiti mokytojai pasiziuret) tai jau kaip ir turi but tinkamai apsirenges,ir per egzamina reikejo BUTINAI su halatais buti,o kosmetika,duoda?su kokios firmos mokinates?
Atsakyti
na mums dar nera praktikos bus tik po menesio,bet sako su erdesa dirbamsi bigsmile.gif
o sepetelius sake savo turetis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2010 01 26, 10:22)
na mums dar nera praktikos bus tik po menesio,bet sako su erdesa dirbamsi bigsmile.gif
o sepetelius sake savo turetis  verysad.gif

tai puiku! 4u.gif ,erdesa mum dave tik sepetelius,o kas liecia tusus,seselius tai dyrbom su Roubi Rous,ir Golden Rous,oi koks vargas su tokia kosmetika,o dar beimokinanciom,o erdesa gera firma,jum pasiseke!
Atsakyti
Merginos kas naujo DB kursu arenoje? As norejau nuo vasario 1d. i kursus, bet deja. Reiks laukti toliau. O dabar turbut bus tik balandzio men. teks turbut mojytis per vasara. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ambasadore @ 2010 01 26, 19:44)
Merginos kas naujo DB kursu arenoje? As norejau nuo vasario 1d.  i kursus, bet deja. Reiks laukti toliau. O dabar turbut bus tik balandzio men. teks turbut mojytis per vasara.  verysad.gif

Kaip suprantu,jūs laukiat eilėje,bet nepatekot?Aš šiandien paprašiau kursų ir mane įrašė į eilę,atsakymas tik vasario 23d..O jeigu nepaenki,tai vėl lauki?
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2010 01 27, 16:50)
Kaip suprantu,jūs laukiat eilėje,bet nepatekot?Aš šiandien paprašiau kursų ir mane įrašė į eilę,atsakymas tik vasario 23d..O jeigu nepaenki,tai vėl lauki?

Sakyciau 99 % patekau i kursus. Rytoj einu i susirinkima,kur formuos nuo vasario men grupe.
Taip mercedes, jei dabar nepatenki, lauki kada bus kursai i kuriuos nori patekti sekanti karta.
4u.gif
Atsakyti
Radau DB siūlomus kursus internete ir biski nusivyliau,gal geriau dabar nepatekčiau ir palaukčiau kitų.Nes mane užrašė"Finansų apskaita ir valdymas UAB naudojant kompiuterius"
Atsakyti
QUOTE(mercedes @ 2010 01 28, 13:25)
Radau DB siūlomus kursus internete ir biski nusivyliau,gal geriau dabar nepatekčiau ir palaukčiau kitų.Nes mane užrašė"Finansų apskaita ir valdymas UAB naudojant kompiuterius"

Labas, o kuom tau sitie kursai netinka? Kokiu lauksi ?
Atsakyti
Man labiau tiktų apskaitininkės kursai,nes teko tokį darbą dirbti.Ir kaškaip naudingesni atrodo g.gif
Atsakyti