O mergaitės, kada jūs pinigėlius gaunat? Mėnesio pradžioje?

QUOTE(saule.vaida @ 2010 01 28, 15:43)
Sveikos mergaites,
esu is kns gal kuri lanket kirpeju kursus?kiek trunka? kaip paruosia ir pan?
dekui uz atsakymus
esu is kns gal kuri lanket kirpeju kursus?kiek trunka? kaip paruosia ir pan?
dekui uz atsakymus
Tiksliai nieko nezinau.nes mano sese dabar lanko juos Kaune,mokysis nuo sausio 14 iki rugpjucio net.daugiau nelabai ka zinau

QUOTE(ambasadore @ 2010 01 27, 18:02)
Sakyciau 99 % patekau i kursus. Rytoj einu i susirinkima,kur formuos nuo vasario men grupe.
Taip mercedes, jei dabar nepatenki, lauki kada bus kursai i kuriuos nori patekti sekanti karta.

Taip mercedes, jei dabar nepatenki, lauki kada bus kursai i kuriuos nori patekti sekanti karta.

Sveika

As gruodi buvau 100% isitikinus, o sausi nuejau pas konsultante, tai sake turbut pateks, va siuntimas praeik del viso ko med apziura ir atnesk su atestatu kita karta. Tai dabar pergyvenu, kad vel nepateksiu...

QUOTE(the_wanted @ 2010 01 29, 11:26)
Sveika
Sakyk, kodel esi 99% isitikinus kad patekai?
As gruodi buvau 100% isitikinus, o sausi nuejau pas konsultante, tai sake turbut pateks, va siuntimas praeik del viso ko med apziura ir atnesk su atestatu kita karta. Tai dabar pergyvenu, kad vel nepateksiu...

Tai nuojauta manes neapgavo. Patekau i kursus ir pirmadieni pradedu mokytis.

QUOTE(ambasadore @ 2010 01 29, 12:34)
Sveikinu :-)
QUOTE(mercedes @ 2010 01 28, 14:25)
Radau DB siūlomus kursus internete ir biski nusivyliau,gal geriau dabar nepatekčiau ir palaukčiau kitų.Nes mane užrašė"Finansų apskaita ir valdymas UAB naudojant kompiuterius"
QUOTE(mercedes @ 2010 01 28, 14:49)
Man labiau tiktų apskaitininkės kursai,nes teko tokį darbą dirbti.Ir kaškaip naudingesni atrodo 

Аr gi tai ne tas pats? Dabar baigiu apskaitininku kursus - ten irgi visas darbas susijes su kompu...O finansu apskaita - tai pagrindynes pamokos.
Ir kiek laiko reikia mokytis Finansų apskaita ir valdymas UAB naudojant kompiuterius"?
Ir dar kai ka noriu pasakyt - kai gausit siuntyma i kursus rinkites ne pasalpa, o stipendija. Tada po kursu dar gausit neismoketa dali bedarbio pasalpos.Tai labai svarbu.
QUOTE(Marianna @ 2010 01 30, 00:08)
Ir dar kai ka noriu pasakyt - kai gausit siuntyma i kursus rinkites ne pasalpa, o stipendija. Tada po kursu dar gausit neismoketa dali bedarbio pasalpos.Tai labai svarbu.

QUOTE(ambasadore @ 2010 01 29, 12:34)
Sveikinimai

QUOTE(Marianna @ 2010 01 30, 01:08)
Аr gi tai ne tas pats? Dabar baigiu apskaitininku kursus - ten irgi visas darbas susijes su kompu...O finansu apskaita - tai pagrindynes pamokos.
Ir kiek laiko reikia mokytis Finansų apskaita ir valdymas UAB naudojant kompiuterius"?
Gal ne visiškai tas pat,nes šitie kursai truks apie 2 mėn,o apskaitininkų dvigubai ilgiau.

QUOTE(ambasadore @ 2010 02 01, 17:31)
Na kur dingot merginos?Pasidalinkit įspūdžiais apie DB kursus, kas planuojate kada mokytis ir kokius?

Oj, laaaaaabai noriu, kad pasisektu ir papulciau i kursus nuo vasario 8.. Poryt einu pas savo konsultante, turi pranesti zinia.. - tikiuosi gera