Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

QUOTE(zuasta @ 2009 10 02, 08:06)
Dabar bagažas 105 Lt  blink.gif

Tai va kad pabrango doh.gif o mes jau turim bilietus +bagažas sena kaina tikiuosi nebesugalvos dar apmokestinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2009 10 02, 08:06)
Dabar bagažas 105 Lt  blink.gif

O košmaras blink.gif kai užsisakinėjau, pirmyn atgal buvo 70 Lt, vis abejojau ar imti, pasilikau sau laiko apsisprendimui... apsisprendžiau tikriausiai imti, o jei dabar vel pabrango, tai vel nebežinau doh.gif
Atsakyti
Onuo kada cia pabrango?mes irgi turim bilietus senai uzsake,tikimes,neteks primoketi orouoste? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2009 10 02, 11:19)
Tai va kad pabrango doh.gif o mes jau turim bilietus +bagažas sena kaina tikiuosi nebesugalvos dar apmokestinti g.gif

Turiu ir aš sena kaina, bet kadangi jau sumokėta, tai tikiuos nereikės damokėti unsure.gif
Norėjau nusipirkti šiandien vasario mėnesiui ir pamačiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuasta: 02 spalio 2009 - 10:47
sveiki, siandien isskrendam nakti is Rygos, bilietus uzsisakem balandzio men, jau atsispauzdinom ir t.t. galvoju, ar nenuraus dar pinigeliu uz ka nors? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,

as savaitele sekiau kainas, vis bandziau uzsisakinet ta Maxima/Senukai kortele, kadamgi ja nebegalejau, tai bilieta i Londona (Stansted) nusipirkau tik vakar gavus kreditine kortele. Taigi uzvakar dar bagazas kainavo 35 Lt, vakar uz bagaza mokejau jau 52 Lt.
Hmm...
Atsakyti
QUOTE(skraide @ 2009 10 02, 13:36)
sveiki, siandien isskrendam nakti is Rygos, bilietus uzsisakem balandzio men, jau atsispauzdinom ir t.t. galvoju, ar nenuraus dar pinigeliu uz ka nors? blush2.gif  blush2.gif

Neturėtų smile.gif
Atsakyti
Nu ką, suskraidžiau sėkmingai už 10 lt 56 ct iki Londono per Stokholmą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Prasau paaiskinti man "zaliai" bilietu pirkimo reikaluose:
jeigu keliausim dviese, Kaunas-Bremenas, Bremenas-Barselona ir taip pat atgal. Tai kiek papildomai prisides korteles mokestis (atsiskaitysiu Visa Virtuon)?
Dekui is anksto uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fikuse @ 2009 10 03, 11:35)
jeigu keliausim dviese, Kaunas-Bremenas, Bremenas-Barselona ir taip pat atgal. Tai kiek papildomai prisides korteles mokestis (atsiskaitysiu Visa Virtuon)?
Dekui is anksto uz atsakyma  mirksiukas.gif

1 zmogui 1 skrydis 5 euru korteles mokestis. Jusu atveju is viso gaunasi 40 euru abiems zmonems. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 03 spalio 2009 - 10:55
QUOTE(fikuse @ 2009 10 03, 11:35)
Dekui is anksto uz atsakyma  mirksiukas.gif

140 lt.
Atsakyti
Nors Senukų Maximos kortelė nebeveikia, tikrai verta išbandyti ENTROPAY. Išvengsit 5 eurų mokesčio už kievieną bilietą, nors ir turėsit pridėt ENTROPAY'ui 5 procentus nuo mokėjimo sumos. Naudotis nesudėtinga ir labai labai verta.
Atsakyti