Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

QUOTE(Makalius @ 2009 10 05, 13:12)

QUOTE(kaskas @ 2009 10 06, 23:17)
Jau dabar pardavineja po 4lt arba po 1 eura. wink.gif pvz is Kauno i bremena po 4lt. smile.gif

Bet kas is to. Jie gudruciai, su persedimais nepavyksta, nes arba laikas arba datos nesutampa. Taip gali pigiai nuskrist net iki Porto (is Rygos per Milana pvz), o per Frankfurta dar belekur, bet kad nakvyne reikalinga.. O tiek Bremene, tiek Frankfurte, tiek Milane nakvyne net ir hosteliuose brangiai kainuoja..

Makaliau, parasyk nors kelis marsrutus is Kauno ar Rygos su persedimu, bet be nakvynes pirmyn ir atgal. Randi tokiu? g.gif

QUOTE(Makalius @ 2009 10 05, 17:11)
Kas naudojat EntroPay - ar siuntėt jiems savo kortelę nuskenuotą ir savo pasą? unsure.gif
Kažkokia nesąmonė, nei pervest ten pinigų duoda , nei ką - prašo duomenų atsiuntimo....

Vyras pasidare Entropay, pasidaryt ja paprasta kaip penkios kapeikos. Tik ja susiejom su kreditine kortele, kurioje nera dabar pinigu. Tai neuzteks man nueiti i banka ir paprasciausiai papildyti kreditine kortele? Papildymas i sita kortele vyksta kitaip? Makaliau, cia arba i AZ parasyk 4u.gif
Atsakyti
Man pavyko užsakyti bilietus su Entropay kortele.
Bilietų pirkimo paslaugų neteikiu. Tiesiog informacijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 07 spalio 2009 - 08:15
QUOTE(Makalius @ 2009 10 04, 15:25)
Tai kad pavardės keitimas kainuos 200 eurų...

Vienam žmogui 100 eurų už keitimą į abu galus. Bet vistiek brangu, nebent degantis reikalas...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 10 07, 09:13)

Tai gal galit placiau? Su kokia kortele susieta entropay, isvenget korteles mokescio perkant bilietus?
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2009 10 07, 10:28)
Tai gal galit placiau? Su kokia kortele susieta entropay, isvenget korteles mokescio perkant bilietus?

Visa Classic, Seb banko.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2009 10 07, 10:28)

Kai ten užsiregistruoji, gauni elektroninę Viza debit kortelę, į kurią persivedat pinigų iš savo kortelės. Tada, perkant bilietus įvedat duomenis jau ne savo kortelės, o tos elektronininės. Tikiuosi suprantamai aš čia parašiau g.gif
Atsakyti
Jei kam idomu ,galiu pasakyt kaip as isvengiu korteles mok, bilietus perku is Barclay banko visa electron korteles.Nusipirkau labai gera varianta, trim zmonem sekmadieni i Birminhema ir atgal uz 232 lt . drinks_cheers.gif

Papildyta:
Tiesa, bandziau ryanair ieskoti kur yra ta entropay kortele ir neradau, gal parasykit nuoroda kur ja uzsissakyti. aciu
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 10 07, 11:47)
Jei kam idomu ,galiu pasakyt kaip as isvengiu korteles mok, bilietus perku is Barclay banko visa electron korteles.

Barclay bankas neturi atstovybių Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 10 07, 09:13)

Tai kad pavyksta jau ne is vieno zmogaus girdejau.

QUOTE(Trolėmolė @ 2009 10 07, 10:53)
Kai ten užsiregistruoji, gauni elektroninę Viza debit kortelę, į kurią persivedat pinigų iš savo kortelės. Tada, perkant bilietus įvedat duomenis jau ne savo kortelės, o tos elektronininės. Tikiuosi suprantamai aš čia parašiau  g.gif

Tai tada taip: jei mano normali kreditine kortele tuscia, tai i ja inesu pinigeliu banke.
O va i i entropay kortele pinigus is savosios susietos kreditines turiu pervesti jau netu entropay puslapyje, ar taip? Tai kaip supratau cia ir kilo Makaliui kliuciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 10 07, 12:18)
Barclay bankas neturi atstovybių Lietuvoje.

Taip, kolkas neturi, reikia nuvaziavus i UK pasidaryt ta kortele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 10 07, 12:46)
Taip, kolkas neturi, reikia nuvaziavus i UK pasidaryt ta kortele  ax.gif

Bet reikia UK turėti savo gyvenamąją vietą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 10 07, 13:10)
Bet reikia UK turėti savo gyvenamąją vietą  unsure.gif

Ir po to dar padaryti tarptautinį pervedimą iš lietuviškos kortelės į anglišką. sutaupymas bus geras..
Atsakyti