Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

Noreciau susirasti sau pigius bilietus po viena centa... Bet man iskyla klausimas del korteles mokescio. g.gif Kiek pigiausiais gali kainuoti perkant bilieta i abi puses? Jei as su persedimu sujungsiu skrydziu tai suprantama dvigubes mokestis.. Tarkim http://www.makalius.lt/ siame psl. gali apmoketi kaip suprantu ir raso, jog korteles mokestis 5 eurai. Tai jei pirksiu tarkim Kaunas - Bremenas - Kaunas kainuos 5 eurai? Ar gali buti 10 euru? (nes du segmentai jau). Gal galite paaiskinti? Sorry uz toki klausima.
Atsakyti
QUOTE(kaskas @ 2009 10 14, 16:15)
Noreciau susirasti sau pigius bilietus po viena centa... Bet man iskyla klausimas del korteles mokescio. g.gif  Kiek pigiausiais gali kainuoti perkant bilieta i abi puses? Jei as su persedimu sujungsiu skrydziu tai suprantama dvigubes mokestis.. Tarkim http://www.makalius.lt/ siame psl. gali apmoketi kaip suprantu ir raso, jog korteles mokestis 5 eurai. Tai jei pirksiu tarkim Kaunas  - Bremenas - Kaunas kainuos 5 eurai?  Ar gali buti 10 euru? (nes du segmentai jau). Gal galite paaiskinti? Sorry uz toki klausima.

Kaip suprantu bilietus perkate i abi puses, tai ir korteles mokesti mokesite uz du, t.y. 10 euru.
O kodel jus tiesiai is www.ryanair.com neperkate? ten susivedus datas galima matyti bilietu kainas su visais mokesciais, o toliau nuejus ir visa galutine kaina, su korteles mokesciais ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feruka: 14 spalio 2009 - 15:41
QUOTE(feruka @ 2009 10 14, 16:35)
Kaip suprantu bilietus perkate i abi puses, tai ir korteles mokesti mokesite uz du, t.y. 10 euru.
O kodel jus tiesiai is www.ryanair.com neperkate? ten susivedus datas galima matyti bilietu kainas su visais mokesciais, o toliau nuejus ir visa galutine kaina, su korteles mokesciais ir pan.

Tai as ten ir ziuriu, tik korteles neturiu. sad.gif Del to ir galvoju per makalius.lt nupirkti..
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 10 13, 10:56)
Sakykit Jūs man, o kaip Jūs norit oro uoste pasverti savo BAGAŽĄ be lagamino svorio? laugh.gif
Išimt daiktus visus ir svert?  unsure.gif

Pas mane ant lagamino parasyta kad jo svoris 5,2 kg, tai butu lengva pasvert ir paziuret koks daiktu svoris ir su lagaminu esant, nieko neisiminejant tongue.gif
Tai del to ir sudvejojau kad jei jau lagamino svoris toks didelis tai kas ten vidun betilps - nelabai kas palyginus jei ilgam ruosiesi.. doh.gif smile.gif
Ok, dekui bet kokiu atveju uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Traleliushke @ 2009 10 14, 17:46)
Pas mane ant lagamino parasyta kad jo svoris 5,2 kg, tai butu lengva pasvert ir paziuret koks daiktu svoris ir su lagaminu esant, nieko neisiminejant  tongue.gif

biggrin.gif

Aš Jūsų klausiu, kaip oro uoste jūs duotumėt sverti savo drabužius, kai paprašytų? Ar parodytumėt, kad lagaminas sveria 5,2 kg, taigi, viskas ok? biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, čia dbr Ryanair už 1 bagažą reikia 30 eurų mokėti??? blink.gif Ir ar perkant oro uosto kainuos tiek pat, nebus brangiau?

Ai, radau. Čia matyt į abu puses, ane? O oro uoste berods kainuotų 35+35=70 eurų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 14 spalio 2009 - 19:17
Kazkada buvo kalbeta, kad Ryanair rankinio bagazo remas kazkiek didesnis nei leidziami parametrai.
Pas mane kuprines plotis gaunasi 22 cm (leidziamas =20 cm) ir nors uzsimusk, nepavyksta numusti tu 2 cm. doh.gif Ar yra sansu, kad ikisiu i rema, jei tektu tikrinti? g.gif
(i auksti lyg ir telpu, na, ilgis gal kokiu centimetru virsija, bet paspaudus, manau, sutilpciau. )

Gerai butu iki rytdienos vakaro suzinoti atsakyma. Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 10 14, 21:12)
Kazkada buvo kalbeta, kad Ryanair rankinio bagazo remas kazkiek didesnis nei leidziami parametrai.
Pas mane kuprines plotis gaunasi 22 cm (leidziamas =20 cm) ir nors uzsimusk, nepavyksta numusti tu 2 cm.  doh.gif Ar yra sansu, kad ikisiu i rema, jei tektu tikrinti?  g.gif
(i auksti lyg ir telpu, na, ilgis gal kokiu centimetru virsija, bet paspaudus, manau, sutilpciau. )

Gerai butu iki rytdienos vakaro suzinoti atsakyma. Aciu.  4u.gif

Manau, kad labai pergyvent del tu 2cm nereiketu, gerai paspaudus itilps i ta rema. Teko matyt zmones su toookiu rankiniu bagazu skrendancius, kad doh.gif , ir nieko, ileisdavo i lektuva. Mano nuomone, liepia i remus det tas tases, kurios jau vien is paziurejimo niekaip netilptu.
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2009 10 15, 10:29)

BET ŽMONĖS, DĖMESIO, RYANAIRAS YRA BLOGIS:

jis ne tik BLOGIS, bet ir LIGA darosi lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(feruka @ 2009 10 15, 11:41)
jis ne tik BLOGIS, bet ir LIGA darosi  lotuliukas.gif  thumbup.gif

O pastarąsias 3 savaites - ano gyvenimo būdu.
Nuo rugsėjo 21osios iš viso nupirkau 186 bilietus ohmy.gif blink.gif
Atsakyti
[quote=Makalius,2009 10 15, 10:29]
Aš dar ir in Londoną nusipirkau biggrin.gif

Jei ne paslaptis, tai uz kiek? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonziuka @ 2009 10 15, 13:15)
Jei ne paslaptis, tai uz kiek?  ax.gif

Už 4 centus unsure.gif
Atsakyti
Na jus cia pavarot, as irgi noriu, bet klausykit ka daryt jei skrendi su persedimu ir pirmasis lektuvas veluoja? Taigi sakes sakutes tada!
Atsakyti