Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

QUOTE(Makalius @ 2009 10 16, 15:40)
Neapsimoka ta kortelė, vis vien nuskaito mokestį, o ir bonus flightą gavus reikia sumokėti mokesčius smile.gif

O kai skrydžio kina būna 11 lt, o mokesčių - 200 lt, tai argi apsimoka......

tiek bilietu perki, kodel entropay nenaudoji? baigtusi visi korteles mokesciai. su visa virtuon man veikia entropay kuo puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2009 10 16, 15:48)
tiek bilietu perki, kodel entropay nenaudoji? baigtusi visi korteles mokesciai. su visa virtuon man veikia entropay kuo puikiausiai.

Aš su mamos pusseserės UK kortele perku ir man vienodai šviečia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(steja @ 2009 10 15, 19:00)
Gal kas zinote per kiek laiko patvirtina kad bilietai nupirkti(su ryanair)???
Visus duomenis suvedziau, atlikau apmokejima, ismete:
Booking Date Thu, Oct 15, 2009
Reservation Number GX697Y
Status: Not Confirmed
Booking is not confirmed until you receive email itinerary.
Don't Forget You MUST Check-in Online and Print Off your Boarding Pass. Online Check-in is available from 15 days before up to 4 hours prior to the scheduled flight departure.
Ka cia galetu reiksti?
Gal netiko banko kortele???

Man atrodo ,kad jus nusipirkot bilietus, jei yra rezervacijosm numeris ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 10 16, 16:54)
Man atrodo ,kad jus nusipirkot bilietus, jei yra rezervacijosm numeris ir t.t.

Nenusipirko.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 10 16, 07:48)
Turiu klausimą mastau.gif

Pirkau vienam klientui bilietus ir jis man neteisingai pasakė savo merginos vardą - vietoj Zuvinta pasakė Zuvinata.

Taip tuos bilietus ir nupirkau. Ar labai didelė reikšmė yra vardo, ar daugiau pavardė reikšminga? Ir ar galės dabar skristi?
Kiek žinau, gali būti suklysta iki 3 raidžių pavardėje, bet apie vardą nieko nesakoma....

Jei kas esate susidūręs arba žinote kaip tai ištaisyti nemokant to 100 eurų mokesčio, pasidalinkite idėjomis....

zinok nieko nebus, paskambink i Ryanair atstovybe kur Kauno oro uoste randas ir pasnekesi su mergaitem. Pakeis i normalu varda, t.y. toks koks turi but. Man buvo taip nutike, kaip per skubejima is laimes gavus bilietu po 1 lita uzrasiau ir savo pavarde ir vyrui daviau tokia pacia -ienes pavarde lotuliukas.gif pataise, ir moket nerekejo.
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2009 10 16, 19:21)
zinok nieko nebus, paskambink i Ryanair atstovybe kur Kauno oro uoste randas ir pasnekesi su mergaitem. Pakeis i normalu varda, t.y. toks koks turi but. Man buvo taip nutike, kaip per skubejima is laimes gavus bilietu po 1 lita uzrasiau ir savo pavarde ir vyrui daviau tokia pacia -ienes pavarde  lotuliukas.gif  pataise, ir moket nerekejo.

Na, man nepakeitė, tiesiog pasakė, kad nieko tokio g.gif
Atsakyti
gal kas gerai suprantat angliskai, nes gavau is ryanairo laiska ir nesuprantu ko jie is manes nori g.gif esu nusipirkus bilietus ir ten jie man kazka raso apie skrydzio keitima ar kazkas panasaus doh.gif gal kas galit padeti, atsiusciau i el.pasta ta laiska ax.gif
Atsakyti
Gal zinote, ar butu galima rankiniame bagaze gabentis homeopatinius vaistus? ir ar galima tuo paciu gabentis maisto papildus?

reiketu greito atsakymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulutė*20 @ 2009 10 18, 14:31)
Gal zinote, ar butu galima rankiniame bagaze gabentis homeopatinius vaistus? ir ar galima tuo paciu gabentis maisto papildus?

reiketu greito atsakymo blush2.gif

galima.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 10 15, 11:29)
Aš dar ir in Londoną nusipirkau biggrin.gif

BET ŽMONĖS, DĖMESIO, RYANAIRAS YRA BLOGIS:

JIS IŠKREIPIA MĄSTYMĄ APIE KELIONES. Pavyzdžiui vakar su grupioke sėdim kavą geriam, radom 5 centus ant žemės, sakom - ei davai paimam, nuskrisim iki Londono laugh.gif doh.gif lotuliukas.gif

Taip ir nučiuožti galima. "Nėra visiškai aišku, kurie dalykai atsitinka dėl probleminio naudojimosi internetu, o kurie dalykai skatina juo piktnaudžiauti. Tačiau dažniausiai minimos probleminio naudojimosi pasekmės tokiose svarbiose gyvenimo srityse pvz. Sveikatos: padidėjęs depresijos ir nerimo lygis; miego ciklų sutrikimai — vėlesnis užmigimas ir pabudimas". Verta pamastyti thumbup.gif .

Atsakyti
Įtariu, kad tikėtis kažko stebuklingo (kainų atžvilgiu) laikotarpiui nuo 12.19 iki 01.04 būtų kvaila. Ką manote? g.gif
Atsakyti
klausykit noriu isitikint ar viskas gerai - tetai uzsakiau bilietus, atsiunte patvirtinima, bet tik vienas kodas emeile, bilietai i Frankfurta ir atgal, t.y du skrydziai. Ar cia viskas bus gerai?
Atsakyti