Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

QUOTE(l-aura @ 2009 10 19, 14:12)
klausykit noriu isitikint ar viskas gerai - tetai uzsakiau bilietus, atsiunte patvirtinima, bet tik vienas kodas emeile, bilietai i Frankfurta ir atgal, t.y du skrydziai. Ar cia viskas bus gerai?

taip, viskas gerai.
Atsakyti
As irgi nesuprantu ,jau senai atsispauzdinau bileitus, o jie man atsiunte laiska ,as angliskai irgi mazai suprantu IMPORTANT: YOU NEED TO CHECK-IN ONLINE FOR YOUR FLIGHT NOW ,bet man atrodo cia apie keitima nieko nera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(idomi @ 2009 10 20, 16:30)
Skaitau as Makaliaus komentarus ir stebiuosi, bei zaviuosi, kad zmogus sugeba taip pigiai keliauti po pasauli ir dar padeti kitiems smile.gif Saunuolis wink.gif

smile.gif dėkui 4u.gif

QUOTE(jurg_ili @ 2009 10 20, 20:13)
As irgi nesuprantu ,jau senai atsispauzdinau bileitus, o jie man atsiunte laiska ,as angliskai irgi mazai suprantu  IMPORTANT: YOU NEED TO CHECK-IN ONLINE FOR YOUR FLIGHT NOW    ,bet man atrodo cia apie keitima nieko nera  4u.gif

O Jūs atsispausdinote įlaipinimo pasus (boarding pass) 15 dienų iki skrydžio?
Bilietai dar nieko nereiškia, Jūs turite padaryti Check-in internetu. Ten suvesti paso numerį, asmens kodą, paso galiojimo datą.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 10 20, 21:35)
smile.gif dėkui 4u.gif
O Jūs atsispausdinote įlaipinimo pasus (boarding pass) 15 dienų iki skrydžio?
Bilietai dar nieko nereiškia, Jūs turite padaryti Check-in internetu. Ten suvesti paso numerį, asmens kodą, paso galiojimo datą.

Taip atsispauzdinau ,as juos ir vadinu bilietais ax.gif ir atsidariau savo bukinga -tai parasyta status: CHECKED-IN (1 FLIGHT) ,kiek suprantu tai padarytas cikingas i viena puse? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 10 21, 10:03)
Taip atsispauzdinau ,as juos ir vadinu bilietais  ax.gif  ir atsidariau savo bukinga -tai parasyta status: CHECKED-IN (1 FLIGHT) ,kiek suprantu tai padarytas cikingas i viena puse?  blush2.gif

g.gif matyt tiik į vieną.

Dabar matyt jau galite registruotis skrydžiui atgal.
Atsakyti
Mano pasas galioja iki geguzes menesio, skrisiu i Dublina kovo menesi, ar niekam neuzklius kad paso galiojimas i gala jau bus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2009 10 21, 13:28)
Mano pasas galioja iki geguzes menesio, skrisiu i Dublina kovo menesi, ar niekam neuzklius kad paso galiojimas i gala jau bus. g.gif

Minimum 3 mėnesius turi galioti.
Jums Ryanair automatiškai neleis registruotis skrydžiui, tiesiog neduos gegužės mėnesio datos, duos nuo birželio.
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2009 10 21, 13:28)

Kai as skridau,bet i Lietuva -tai vaiko pasas buvo kelios savaites ant ribos ir niekas nieko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2009 10 21, 10:25)
g.gif matyt tiik į vieną.

Dabar matyt jau galite registruotis skrydžiui atgal.

Labai tau aciu uz pagalba, svarbiausia ,kad nekeicia skrydziu datos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 10 21, 14:17)
Minimum 3 mėnesius turi galioti.
Jums Ryanair automatiškai neleis registruotis skrydžiui, tiesiog neduos gegužės mėnesio datos, duos nuo birželio.

Tikrai ne schmoll.gif . Stai citata ir Ryanairo puslapio :

TRAVEL DOCUMENTATION

It is each passenger’s personal responsibility to ensure that he or she has valid travel documentation which meets the requirements of Ryanair, immigration and other authorities at every destination. In order to be compliant please note:

* A valid travel document is required by all passengers travelling on Ryanair flights (including infants)
* A passport for travel outside the EEA (European Economic Area) must have a minimum validity of 3 months from date of entry
* If a visa is applicable any children/infants must be travelling with the adult named on a visa vignette

taigi minimum 3 men galioti pasas turi tik jei keliaujate ne i EEA salis (Visos ES salys plius Norvegija, Islandija ir Lichtensteinas) .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo powerpuff: 21 spalio 2009 - 14:55
QUOTE(jurg_ili @ 2009 10 20, 20:13)
As irgi nesuprantu ,jau senai atsispauzdinau bileitus, o jie man atsiunte laiska ,as angliskai irgi mazai suprantu  IMPORTANT: YOU NEED TO CHECK-IN ONLINE FOR YOUR FLIGHT NOW    ,bet man atrodo cia apie keitima nieko nera  4u.gif

Juk laisko antroje eiluteje turetu rasyti
Please ignore this email if you have already checked in online and printed your boarding pass.

Tiesiog jie issiuncia automatini priminima keleiviams.

O del paso galiojimo, tai ES salyse galima keliauti su pasu iki pat jo galiojimo laiko pasibaigimo smile.gif Domejausi UK ambasadoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 22 spalio 2009 - 15:34
Sveiki,

norejau pasiteirauti.

"passenger cabin baggage containing any liquids, gels, pastes, lotions or liquid cosmetics MUST be presented at the airport passenger security point in a transparent re-sealable bag of no more than one litre capacity (e.g. 20cm x 20cm ziplock freezer bag). Only gels, pastes, lotions and liquid cosmetics in containers of 100mls or less will be permitted through the passenger security screening points at all EU/EEA Airports, please note there is a limit of one transparent resealable plastic bag per person*."

Skrendam tik su rankiniu bagazu. Norejau pasiteirauti, is kur imate tokius maiselius? Ju yra kazkur pirkti parduotuvese ar oro uoste parduoda, o gal nemokamai isduoda?

Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(SonataNav @ 2009 10 22, 17:43)
Sveiki,

norejau pasiteirauti.

"passenger cabin baggage containing any liquids, gels, pastes, lotions or liquid cosmetics MUST be presented at the airport passenger security point in a transparent re-sealable bag of no more than one litre capacity (e.g. 20cm x 20cm ziplock freezer bag). Only gels, pastes, lotions and liquid cosmetics in containers of 100mls or less will be permitted through the passenger security screening points at all EU/EEA Airports, please note there is a limit of one transparent resealable plastic bag per person*."

Skrendam tik su rankiniu bagazu. Norejau pasiteirauti, is kur imate tokius maiselius? Ju yra kazkur pirkti parduotuvese ar oro uoste parduoda, o gal nemokamai isduoda?

Aciu uz atsakyma.

kiek teko but-visur oro uostuose dave nemokamai.
Atsakyti