Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

QUOTE(Bananamio @ 2009 11 23, 17:25)
Turiu toki klausimeli: jei skrisdama i prieki neimu bagazo, bet uzsisakau bagaza skrydziui atgal, kiek jis man kainuos? Aciu atsakiusiems  :4u:

Jeigu pirmas skrydis iš Kauno, tai papildomai galėsi pridėti ir vėliau. Kainuos 52,50 Lt. Tačiau pridėti galėsi tik tuo atveju, jeigu nebūsi pasidariusi grįžimo skrydžio registracijos (check-in). Po check-in'o nieko pridėti ar keisti negalima...
Atsakyti
Sveiki, skaičiau kad galima bilietus pirkti su entropay, vėliau, kad kažkas su tuo entropay negerai.Gal kas galite pakomentuoti, yra koks būdas Lietuvoje pirkti bilietus be kortelės mokesčio ar nebe?
Atsakyti
susinervinau schmoll.gif kiek laiko trunka nusipirkti lėktuvo bilietus- mano atveju visą dieną doh.gif panašu, kad jie arba tik UK debetines iš vis priima arba visai nepriima, nes mano prancūziška taip pat neveikia. pradedu galvoti, kad jie specialiai blokuoja visas "nemokamas" korteles, kad susirinktų mokesčių iš kreditinių blink.gif kai jau susiradau kreditinę rašo, kad puslapis striginėja ir bandyti vėliau, visai nenustebsiu kai "vėliau" mano bilietai bus pabrangę dvigubai..
Atsakyti
ryanair tuo ir pasizymi, kad uz bet ka ispes pinigus g.gif tad ir britiskos visa electron turetojai ilgai nesidziaugs nemokedami korteles aptarnavimo mokescio, nes kaip ryanair puslapis skelbia free for a limitted period only, tai reiskia, kad tik kazkuriam laiotarpiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(crembriule @ 2009 11 23, 22:01)
susinervinau schmoll.gif  kiek laiko trunka nusipirkti lėktuvo bilietus- mano atveju visą dieną doh.gif panašu, kad jie arba tik UK debetines iš vis priima arba visai nepriima, nes mano prancūziška taip pat neveikia. pradedu galvoti, kad jie specialiai blokuoja visas "nemokamas" korteles, kad susirinktų mokesčių iš kreditinių blink.gif kai jau susiradau kreditinę rašo, kad puslapis striginėja ir bandyti vėliau, visai nenustebsiu kai "vėliau" mano bilietai bus pabrangę dvigubai..

Taip. Debetines priima tik UK bankų, ir tai berods tik dviejų... Kažkas minėjo, kad nusipirko su vokiška VE, bet čia turbūt tais laikais kai ir su lietuviška buvo galima pirkti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindauqas: 23 lapkričio 2009 - 21:23
QUOTE(valmar @ 2009 11 23, 21:28)
Sveiki, skaičiau kad galima bilietus pirkti su entropay, vėliau, kad kažkas su tuo entropay negerai.Gal kas galite pakomentuoti, yra koks būdas Lietuvoje pirkti bilietus be kortelės mokesčio ar nebe?

Pirkau su entropay ir suskraidziau sekmingai. Niekas man bilietu neatsauke-pinigu negrazino. Makalius rase, kad su entropay ten jam bedos kazkokios-man jokiu bedu nebuvo-jau ne viena bilieta pirkau ir ryanairo mokesciu isvengiau sekmingai. Apie pati entropay yra sitoj temoj nemazai rasyta-paieskokit 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif esu žalias paukštis, laukianti pirmo skrydžio kaunas-luton su ryanair blush2.gif Gal galėtumėte papaskaoti, visą eigą laipinimo? Kur ir kaip gauni atsisėsti, automatiškai parenka ar kaip? Kaip kas vyksta? Kur išsiskiri su artimaisiai? Ech.. Nors atrodo lyg ir bilietus užsisakiau ir kalbą moku, bet labai jau baisu blush2.gif Tikiuosi pagalbos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Určius @ 2009 11 25, 00:34)
Sveiki visi  :4u:  esu žalias paukštis, laukianti pirmo skrydžio kaunas-luton su ryanair :geda2:  Gal galėtumėte papaskaoti, visą eigą laipinimo? Kur ir kaip gauni atsisėsti, automatiškai parenka ar kaip? Kaip kas vyksta? Kur išsiskiri su artimaisiai? Ech.. Nors atrodo lyg ir bilietus užsisakiau ir kalbą moku, bet labai jau baisu  :geda2:  Tikiuosi pagalbos  :wub:

Bilietas gerai, bet ne svarbiausia. Būtinai nepamiršk pasidaryti internetu check-in. Kitaip turėsi didelių problemų ir išlaidų.
Abie rankinį bagažą ir buteliukus, turbūt jau pasiskaitei šiuoje temoje pakankamai.
Su artimaisiais atsisveikinsi prie oro uosto apsaugos, kuri tikrins, ar nesiveži kokio ginklo:) (Kauno oro uoste antrame aukšte). Kadangi skrisi viena, tai dėl vietos lėktuve labai nepergyvenk, o sėstis gali kur pats nori (vietą pasirenki pats). Gali prie vaikino sėstis, gali prie lango:)

Viskas bus gerai. Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Mindauqas @ 2009 11 25, 00:45)
Bilietas gerai, bet ne svarbiausia. Būtinai nepamiršk pasidaryti internetu check-in. Kitaip turėsi didelių problemų ir išlaidų.
Abie rankinį bagažą ir buteliukus, turbūt jau pasiskaitei šiuoje temoje pakankamai.
Su artimaisiais atsisveikinsi prie oro uosto apsaugos, kuri tikrins, ar nesiveži kokio ginklo:) (Kauno oro uoste antrame aukšte). Kadangi skrisi viena, tai dėl vietos lėktuve labai nepergyvenk, o sėstis gali kur pats nori (vietą pasirenki pats). Gali prie vaikino sėstis, gali prie lango:)

Viskas bus gerai. Sėkmės!

Ar gerai supratau, kad vieta issirenki pats???? Tai nebus tap, kad visi bega i lektuva kaip isproteja greiciau uzsiimti vietu, o as paskui su vaiku turesiu atskirai sedet? g.gif
Dar uzsisakant bilietus atsisakiau draudimo, tai dabar galvoju ar gerai padariau? Gal jo reikia? O oro uoste paskui nereikes vistiek privalomai pirkti?
Ir ,dovanokit uz kvaila klausima, bet kur tas check-in yra? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2009 11 25, 17:37)
Ar gerai supratau, kad vieta issirenki pats???? Tai nebus tap, kad visi bega i lektuva kaip isproteja greiciau uzsiimti vietu, o as paskui su vaiku turesiu atskirai sedet? :hm

Labai teisingai supratai:) Kas pirmas tas:). Tačiau mamas su vaikais (kūdikiais), dažniausiai leidžia pirmas. O ir šiaip tiesiog anksčiau į eilė prie įleidimo atsistok ir būsi pirma:)

Dar uzsisakant bilietus atsisakiau draudimo, tai dabar galvoju ar gerai padariau? Gal jo reikia? O oro uoste paskui nereikes vistiek privalomai pirkti?
Ir ,dovanokit uz kvaila klausima, bet kur tas check-in yra? :ax:

Na važiuoti be jokio draudimo aš nerizikuočiau. Gali iš bet kur nusipirkti dabar internetu. Jis nėra privalomas.

Check-in'as yra čia...
http://ryanair.com/lt/online-check-in
Atsakyti
4u.gif Sakykit ,kaip pasitikrint skrydi per MANAGE MY BOOKING g.gif kuri reikia spaust OPTION1 ,OPTION2 ar OPTION3 ? g.gif
Pasirinkau OPTION3 ir va ka raso g.gif '' An error condition exists which is preventing you from continuing. You may wish to start over and try again.
If you continue to get this error message, please contact the airline.
Additional details about the error:
An error has occurred. Please try again.''

Gal bilietai sivis anuliuoti? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindauqas @ 2009 11 25, 17:54)

Kaip supratau registruotis ten galima neanksciau 15 d. iki skrydzio....
Atsakyti