Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

QUOTE(*sniegena* @ 2009 11 25, 19:14)
4u.gif  Sakykit ,kaip pasitikrint skrydi per MANAGE MY BOOKING  g.gif  kuri reikia spaust OPTION1 ,OPTION2 ar OPTION3 ?  g.gif 
Pasirinkau OPTION3 ir va ka raso  g.gif  '' An error condition exists which is preventing you from continuing. You may wish to start over and try again.
If you continue to get this error message, please contact the airline.
Additional details about the error:
An error has occurred. Please try again.'' 

Gal bilietai sivis anuliuoti?  g.gif  unsure.gif

is tu optionu bet kuri galima rinktis, anuliuot neturėtų, greičiausiai puslapis lū-inėja, reikia vėliau pabandyt turėtų veikt po kiek laiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laaila @ 2009 11 25, 19:33)
Kaip supratau registruotis ten galima neanksciau 15 d. iki skrydzio....

ne anksčiau nei prieš 15dienų, bet ne vėliau kaip likus 4 valandom mirksiukas.gif
Atsakyti
O man iskilo toks klausimas, i prieki Lietuva vaziuoju su pasu ,o grysiu su nauja kortele. Kai darai cikinga -tai pirma karta praso suvesti paso duomenys ir t.t. , bet kai darai antra karta( nes bilietai pirkti i abi puses) tai nieko suvedinet neleidzia tiesiog uzdedi varneles ir atsispauzdini bileitus. Tai kaip cia viskas bus ? g.gif
Atsakyti
laba diena. Skubiai reikia pagalbos!!! Pirkau bilietus is Kauno i Liverpuli ir atgal, man ismete rezervacijos numeri,rase kiek nuskaiciuos nuo saskaitos bet laisko negavau, o kol laisko nera, tai reiskia, kad skrydis nepatvirtintas. Per manage my bucking to skrydzio taip pat nerodo. Tuo paciu metu pirkau bilitus is Liverpulio i Alicante ir atgal, su tuo skrydziu viskas gerai, is kart laiska gavau ir manage my bucking yra.
tai ka man dabar su tuo pirmu skrydziu daryt??? Gal bandyt antra karta pirkt, bet ar ne bus taip, kad du kart ta pati nusipirksiu??? HELP!!!
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 11 26, 15:23)
O man iskilo toks klausimas, i prieki Lietuva vaziuoju su pasu ,o grysiu su nauja kortele. Kai darai cikinga -tai pirma karta praso suvesti paso duomenys ir t.t. , bet kai darai antra karta( nes bilietai pirkti i abi puses) tai nieko suvedinet neleidzia tiesiog uzdedi varneles ir atsispauzdini bileitus. Tai kaip cia viskas bus ?  g.gif

Man atrodo, kad check-in galima daryti atskirai i prieki ir atskirai atgal, nors ir bilietai pirkti i abi puses. Tik ten reikia kazkur varnele uzdet g.gif
Papildyta:
QUOTE(Egipta @ 2009 11 26, 16:10)
laba diena. Skubiai reikia pagalbos!!! Pirkau bilietus is Kauno i Liverpuli ir atgal, man ismete rezervacijos numeri,rase kiek nuskaiciuos nuo saskaitos bet laisko negavau, o kol laisko nera, tai reiskia, kad skrydis nepatvirtintas. Per manage my bucking to skrydzio taip pat nerodo. Tuo paciu metu pirkau bilitus is Liverpulio i Alicante ir atgal, su tuo skrydziu viskas gerai, is kart laiska gavau ir manage my bucking yra.
tai ka man dabar su tuo pirmu skrydziu daryt??? Gal bandyt antra karta pirkt, bet ar ne bus taip, kad du kart ta pati nusipirksiu??? HELP!!!

Pabandykit dar luktert, arba pasiskambint i ryanair Kaune. O gal netycia e-mail adresa klaidingai paraset g.gif
Atsakyti
O man iskilo toks klausimas, i prieki Lietuva vaziuoju su pasu ,o grysiu su nauja kortele. Kai darai cikinga -tai pirma karta praso suvesti paso duomenys ir t.t. , bet kai darai antra karta( nes bilietai pirkti i abi puses) tai nieko suvedinet neleidzia tiesiog uzdedi varneles ir atsispauzdini bileitus. Tai kaip cia viskas bus ?  g.gif

Greičiausiai bus problemų... Nebent tikrinant labai nekreips dėmesio į kelionės dokumento tipą ir nr. Bet turėk su savim ir senąjį pasą, kad ir su skylutėmis. Arba jo kopiją.
Tokiu atveju geriausia pirkti du atskirus bilietus.
Atsakyti

Tai ir atgal važiuokite su savo pasu. 4u.gif

Žiūrėkit, gal kas žino kokių naujienų apie Ryanair, arba šiaip nesąmonių, ir noprėtumėt su skaitytojais arba feisbuke pasidalinti g.gif
Labai reikėtų kažko apie ryanair.... įspūdžių, patarimų arba šiaip ko smile.gif

http://travel.makalius.lt

(čia ne reklama, čia visų keliautojų blogas, čia nei vienos reklamos niekur nėra, iš to nieko negaunu - iškart apsiginu nuo reklamisto etiketės biggrin.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Mindauqas @ 2009 11 25, 01:45)
Bilietas gerai, bet ne svarbiausia. Būtinai nepamiršk pasidaryti internetu check-in. Kitaip turėsi didelių problemų ir išlaidų.
Abie rankinį bagažą ir buteliukus, turbūt jau pasiskaitei šiuoje temoje pakankamai.
Su artimaisiais atsisveikinsi prie oro uosto apsaugos, kuri tikrins, ar nesiveži kokio ginklo:) (Kauno oro uoste antrame aukšte). Kadangi skrisi viena, tai dėl vietos lėktuve labai nepergyvenk, o sėstis gali kur pats nori (vietą pasirenki pats). Gali prie vaikino sėstis, gali prie lango:)

Viskas bus gerai. Sėkmės!

Apie check-in'a žinau smile.gif taip pat ir apierankinį bagažą ir buteliukus 4u.gif Na tikiuosi nepasimesiu ir viskas bus gerai. Ačiū už patarimus.. wub.gif
Atsakyti
Ar perkant bilietus tikrai pakanka tik vardo ir pavardės?
ir kodėl vienur free web check in o kitur ne free g.gif
◦Kaunas » Bremen
■0 Check in Baggage
■Free Web Check in
◦Bremen » Kaunas
■0 Check in Baggage
■Web Check in
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 11 26, 19:28)
Ar perkant bilietus tikrai pakanka tik vardo ir pavardės?
ir kodėl vienur free web check in o kitur ne free g.gif
◦Kaunas » Bremen
■0 Check in Baggage
■Free Web Check in
◦Bremen » Kaunas
■0 Check in Baggage
■Web Check in

Tikrai pakanka. Na dar reiktų nurodyti lytį - Mr ar Ms smile.gif
Todėl, kad vieniems bilietams vykdoma akcija, kitiems nevykdoma. Skirtingi bilieto tipai.
Atsakyti
Ačiū. Dar klausimas: pasirinkus apmokėjimui VISA, kaina padidėja 70 Lt, o jei pasirinksiu VISA ELECTRON, o nurodysiu Visos kod, jaučiu nepriims sad.gif Pas mane Visa Subaru...
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2009 11 26, 19:40)
Ačiū. Dar klausimas: pasirinkus apmokėjimui VISA, kaina padidėja 70 Lt, o jei pasirinksiu VISA ELECTRON, o nurodysiu Visos kod, jaučiu nepriims sad.gif Pas mane Visa Subaru...

Taip padidės. Atsiskaityti Lietuviškomis VE kortelėmis nebegalima. Deja...
Atsakyti
čia turbūt tas vadinamasis kortelės aptarnavimo mokestis, bet juk už du bilietus moku vienu kartu g.gif
Atsakyti