QUOTE(jurg_ili @ 2009 11 26, 15:23)
O man iskilo toks klausimas, i prieki Lietuva vaziuoju su pasu ,o grysiu su nauja kortele. Kai darai cikinga -tai pirma karta praso suvesti paso duomenys ir t.t. , bet kai darai antra karta( nes bilietai pirkti i abi puses) tai nieko suvedinet neleidzia tiesiog uzdedi varneles ir atsispauzdini bileitus. Tai kaip cia viskas bus ?
Man atrodo, kad check-in galima daryti atskirai i prieki ir atskirai atgal, nors ir bilietai pirkti i abi puses. Tik ten reikia kazkur varnele uzdet
Papildyta:
QUOTE(Egipta @ 2009 11 26, 16:10)
laba diena. Skubiai reikia pagalbos!!! Pirkau bilietus is Kauno i Liverpuli ir atgal, man ismete rezervacijos numeri,rase kiek nuskaiciuos nuo saskaitos bet laisko negavau, o kol laisko nera, tai reiskia, kad skrydis nepatvirtintas. Per manage my bucking to skrydzio taip pat nerodo. Tuo paciu metu pirkau bilitus is Liverpulio i Alicante ir atgal, su tuo skrydziu viskas gerai, is kart laiska gavau ir manage my bucking yra.
tai ka man dabar su tuo pirmu skrydziu daryt??? Gal bandyt antra karta pirkt, bet ar ne bus taip, kad du kart ta pati nusipirksiu??? HELP!!!
Pabandykit dar luktert, arba pasiskambint i ryanair Kaune. O gal netycia e-mail adresa klaidingai paraset