Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

Man iškilo klausimas dėl prisiregistravino . Priregistravo, atspauzdino lapa, bet kaži ar čia tas? Nesu patikli, nes ne tas žmogus darė, kuris turėjo tai padaryt. Gavau lapa "RYANAIR BOARDING PASS". Ten skrydžio data, laikas, kada takas uždaromas, kada kyla lėktuvas, mano paso duomenys, kad rankinis bagažas, bagažo išmatavimai. Ar aš gavau tai, ko reikia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2009 09 27, 17:01)
Man iškilo klausimas dėl prisiregistravino . Priregistravo, atspauzdino lapa, bet kaži ar čia tas? Nesu patikli, nes ne tas žmogus darė, kuris turėjo tai padaryt. Gavau lapa  "RYANAIR BOARDING PASS". Ten skrydžio data, laikas, kada takas uždaromas, kada kyla lėktuvas, mano paso duomenys, kad rankinis bagažas, bagažo išmatavimai.  Ar  aš gavau tai, ko reikia?  g.gif

Taip.
Atsakyti
DĖMESIO DĖMESIO DĖMESIO- prašymas/klausimas:

Pusę dienos praleidau ieškodamas naujų būdų, kaip išvengt to suknisto 35 lt kreditinės kortelės aptarnavimo mokesčio ir beveik radau mastau.gif

Kas turit DNB Nord electron kortelę kurią nors? Radau komentarų, kad veikia.
Ir kas turit SNORO electroną? Irgi radau, kad veikia....

Pats neturiu ir bijau pasiimt, nes ir taip kortelių pilna, tai nenoriu papildomai jomis apsikraut, bet gal kas gali patikinti, ar tikrai veikia???
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 09 27, 22:53)

Pusę dienos praleidau ieškodamas naujų būdų, kaip išvengt to suknisto 35 lt kreditinės kortelės aptarnavimo mokesčio ir beveik radau mastau.gif

Pats neturiu ir bijau pasiimt, nes ir taip kortelių pilna, tai nenoriu papildomai jomis apsikraut, bet gal kas gali patikinti, ar tikrai veikia???

Makaliau, jeigu paaiškės, kad atradai būdą, kaip išvengti to mokesčio, būsi visų mūsų dievas drinks_cheers.gif
(pati nei vienos iš tų kortelių neturiu, bet laukiu nesulaukiu, kol atsiras kas nors, galintis patikrinti šį būdą 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 09 27, 22:53)

o kaip ji patikrint g.gif MB kortele DNB banko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 09 27, 23:34)
o kaip ji patikrint g.gif  MB kortele DNB banko blush2.gif

manau, kad reikėtų pabandyti nusipirkti bilietą, ir tada paaiškėtų- leidžia pirkti su ta kortele ar ne, ir ar nuskaičiuoja mokestį.
Atsakyti
QUOTE(aaam @ 2009 09 27, 23:49)
manau, kad reikėtų pabandyti nusipirkti bilietą, ir tada paaiškėtų- leidžia pirkti su ta kortele ar ne, ir ar nuskaičiuoja mokestį.

Mokesčio nenuskaičiuos, jei payks biggrin.gif
Jei nepavyks, irgi nenuskaičiuos.....

Kas pirksit artimiausiu metu bilietus, būkit geri, išbandykit ir tas korteles, jei nesunku.....

QUOTE(aaam @ 2009 09 27, 23:31)
Makaliau, jeigu paaiškės, kad atradai būdą, kaip išvengti to mokesčio, būsi visų mūsų dievas  drinks_cheers.gif 

Tai va ir radau 3 žmones, kuriems veikė su tomis kortelėmis.....
Bet tai veikė birželį...... kaži ar dabar dar veikia, ar apsimoka man darytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 27 rugsėjo 2009 - 22:57
QUOTE(Makalius @ 2009 09 27, 23:57)

Tai va ir radau 3 žmones, kuriems veikė su tomis kortelėmis.....
Bet tai veikė birželį...... kaži ar dabar dar veikia, ar apsimoka man darytis.

tai va, kad birželį veikė ir SEB visa electron.. iškeliavau sau patenkinta atostogauti, nenusipirkusi atgalinių bilietų, o kai vasaros pabaigoj nusprendžiau, kad jau reikėtų link Lietuvos traukti, turėjau šiek tiek panikos, kai neleido su ta kortele pirkti blush2.gif

tai galbūt ir su tom DNB bei snoro jau irgi tas pat padaryta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aaam @ 2009 09 28, 00:16)
tai galbūt ir su tom DNB bei snoro jau irgi tas pat padaryta  verysad.gif

Vat šituo ir noriu įsitikinti mastau.gif O gal dar veikia....

Jei ne, tai atradau superinę sistemą ENTROPAY, reiks išbandyt ant bilietų po 1 centą ar litą, kai bus.... Jei viskas veiks, kaip padariau, tai aš miljonierius laugh.gif
Atsakyti
Ką reiškia, kai žiūriu savo "bookingą" ir prie jo parašyta ne CONFIRMED, o CLOSED?

Iki tol visą laiką buvo CONFIRMED, dabar paspaudžiau ten pateikti savo duomenis, kur reik pateikt prieš skrendant in Ispaniją Ryanairui, ir man iškart parašė CLOSED doh.gif
Atsakyti
Nu tai va, kas neturit kreditinės arba norit bilietukus įsigyt pigiau, nei su kreditine, rašykit man yess.gif Bandysim ok.gif

bilietai@makalius.lt arba AŽ wink.gif kol neišskridau dar Ispanijon hihihi.gif
Atsakyti
Kadangi aš čia vienas su savim bendrauju, tai...pasisakysiu lotuliukas.gif
Nuėjau in snoro banką ir pasakė kad ta kortelė internetiniams atsiskaitymams netinka schmoll.gif
Atsakyti