Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie Ryanair

QUOTE(Makalius @ 2009 09 28, 12:57)
Kadangi aš čia vienas su savim bendrauju, tai...pasisakysiu lotuliukas.gif
Nuėjau in snoro banką ir pasakė kad ta kortelė internetiniams atsiskaitymams netinka schmoll.gif

snoro master card tai tinka,bet korteles mokesti tai nuskaiciuoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2009 09 28, 13:45)
snoro master card tai tinka,bet korteles mokesti tai nuskaiciuoja verysad.gif

Aš turėjau omeny SNORO visa electron....
Atsakyti
Sveiki, noreciau info apie vaistu vezima... Na ta prasme mes isvykstam su vaiku, tai jam ten pripirkau paciu butiniausiu: nuo temperaturos, viduriavimo, skausmo,kosulio ir dar gydytoja israse antibiotiku. Pakuotes neisardytos, ketinu juos deti ne i rankini bagaza (nes ten yra ir sirupas, tai neleis tikrai rankiniame veztis...) Ar neturesiu problemu? Visi vaistai nereceptiniai, isskyrus antibiotikus,bet gydytoja recepta israse i kompensuojamuju vaistu pasa, tai man reikes dabar del to visa ta knygele veztis? Ar kaip? g.gif unsure.gif Isanksto aciu uz atsakymus 4u.gif
Papildyta:
ir dar... mes uzsisakydami bilietus pazymejom varnele ten, kad su vezimeliu ir dabar kai atsispausdinom bilietus tai ten raso kad vezima vezames, bet jeigu mes apsigalvojom ir jo nebesivesim? turbut nieko tokio? blush2.gif
beja, ten raso ryanair psl kad online check in galima daryti likus nedaugiau 14 ar 15d iki skrydzio (nebepamenu tiksliai blush2.gif ) bet mums ta check in leido padaryti keliomis dienomis anksciau, ar nereikia is naujo padaryti check in? doh.gif biggrin.gif
Sorry uz tokius durnus klausimus bet as tik noriu apsidrausti. blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiukee @ 2009 09 28, 16:29)
Sveiki, noreciau info apie vaistu vezima... Na ta prasme mes isvykstam su vaiku, tai jam ten pripirkau paciu butiniausiu: nuo temperaturos, viduriavimo, skausmo,kosulio ir dar gydytoja israse antibiotiku. Pakuotes neisardytos, ketinu juos deti ne i rankini bagaza (nes ten yra ir sirupas, tai neleis tikrai rankiniame veztis...) Ar neturesiu problemu? Visi vaistai nereceptiniai, isskyrus antibiotikus,bet gydytoja recepta israse i kompensuojamuju vaistu pasa, tai man reikes dabar del to visa ta knygele veztis? Ar kaip? g.gif  unsure.gif Isanksto aciu uz atsakymus  4u.gif
Papildyta:
ir dar... mes uzsisakydami bilietus pazymejom varnele ten, kad su vezimeliu ir dabar kai atsispausdinom bilietus tai ten raso kad vezima vezames, bet jeigu mes apsigalvojom ir jo nebesivesim? turbut nieko tokio?  blush2.gif
beja, ten raso ryanair psl kad online check in galima daryti likus nedaugiau 14 ar 15d iki skrydzio (nebepamenu tiksliai  blush2.gif ) bet mums ta check in leido padaryti keliomis dienomis anksciau, ar nereikia is naujo padaryti check in? doh.gif  biggrin.gif
Sorry uz tokius durnus klausimus bet as tik noriu apsidrausti. blush2.gif  biggrin.gif

veziau vaistu ir arbatzoliu rankiniame - nieks neprikibo (buvo ir skyscio pavidale, bet buteliukai mazi blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 09 27, 22:53)
Kas turit DNB Nord electron kortelę kurią nors? Radau komentarų, kad veikia.
Ir kas turit SNORO electroną? Irgi radau, kad veikia.

Pas mane DNB NORD kortele ERA , ji skirta tik internetiniams atsiskaitymams, kazin ar veiktu ? g.gif
Atsakyti
Bet tai taip jau seniai yra,kad, mokesti nuskaiciuoja nuo visu korteliu isskyrus electron!
Atsakyti
QUOTE(*sniegena* @ 2009 09 28, 15:49)
Pas mane DNB NORD  kortele ERA , ji skirta tik internetiniams atsiskaitymams, kazin ar veiktu ?  g.gif

Veiktu, bet ji nera visa electron, taigi, mokesti nuskaiciuotu.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2009 09 28, 08:34)
Nu tai va, kas neturit kreditinės arba norit bilietukus įsigyt pigiau, nei su kreditine, rašykit man yess.gif Bandysim ok.gif

Turi galimybę nupirkti be 35lt mokesčio? Jei taip, papasakok man až, kaip tas dalykas veikia. bigsmile.gif

P.S. Gal kas esat bandę atsiskaitinėti SEB Visa Virtuon? Mokestį irgi nuskaito?
Atsakyti
QUOTE(kontraversija1 @ 2009 09 28, 18:54)
Bet tai taip jau seniai yra,kad, mokesti nuskaiciuoja nuo visu korteliu isskyrus electron!

Turiu SEB Visa Electron, bet pries 3 dienas man neleido ja atsiskaityti, kai norejau uzsisakyti bilietus is Ryanair. Gal cia ne tokia?
Su Visa Classic problemu nebuvo, bet nuo kiekvieno bilieto nuskaite po 35 Lt doh.gif
Atsakyti
Atsiskaityti galima tik kreditine arba spec. banko atsiskaitymams skirta kortele. biggrin.gif Mūsų electronai tam nėra pritaikyti...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2009 09 29, 00:25)
P.S. Gal kas esat bandę atsiskaitinėti SEB Visa Virtuon? Mokestį irgi nuskaito?

nuskaito
Atsakyti
Tai kaip ar yra tokiu korteliu, kad nenuskaitytu to mokescio? smile.gif Labai praverstu.
Atsakyti