Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

QUOTE(Ramsius @ 2010 03 30, 12:57)

Gal galite, Ramsiau, padėti man? Nesuprantu, kaip ieškoti darbų toje vddb.laba svetainėje... doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Šiuo metu rašau darbą apie Lietuvos lenkų švietimo politiką ir jos problemas. Pirmas mano darbo skyrius susideda: Tautinių mažumų teisių samprata Lietuvos įstatymuose. Gal žinot ką nors tokia tema, koks autorius rašo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nengute @ 2010 03 30, 14:59)
Gal galite, Ramsiau, padėti man? Nesuprantu, kaip ieškoti darbų toje vddb.laba svetainėje...  doh.gif

taigi paspausk ant nuorodos kuria parasiau ir ismes visa darba tau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2010 03 31, 15:30)
taigi paspausk ant nuorodos kuria parasiau ir ismes visa darba tau... 4u.gif

Tiek tai dar sugebu, klausiau, kaip toje duomenų bazėje rasti kitų darbų. Man reikėtų apie gamtinės geografijos mokymą. Būsiu dėkinga, Ramšiau, už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
na, dabar ir aš kreipsiuos mažytės pagalbos.
rašau kursinį apie elektronines parduotuves ir internetinę reklamą. gal kas rašė kokį panašų rašto darbą ir gali suteikt informacijos bent rėmams? nes idėją turiu, šiek tiek informacijos jau irgi.
ir dabar reikia aprašyti kokią nors kompiuterinę mokomąją programą. gal kas turėjot ką nors bendro su tokiu dalyku? priimsiu bet kokią pagalbą ar patarimą, ačiū 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos moksliukes mirksiukas.gif Gal gausiu atsakymą į savo klausimą? Mano diplominio darbo gynimas birželio pabaigoje,bet jaučiu,kad galiu nespėti parašyti darbo, ne todėl, kad nemoku ir nesuprantu ką rašyti. Dar turiu parašyti keletą darbų . Ar teko kam atsidėti gynimą iki rudienio,kokios gali būti pasekmes g.gif
Atsakyti
Sveiki, aš vėl su klausimu, gal kas turit kokių minčių kaip apklausti tėvus? Ar man reikia paauglių būtent tėvus ar tinka ir mažesnių vaikų? Jei temoje aš paliečiu tėvų įtaką krikščioniškam auklėjimui?

Tėtsi, nežinau kaip kitur, bet pas mus KU tai reikia primokėti pinigėlių už atseit komisijos sušaukimą. O kad kažkaip įtakotų neigiamai pažymiui ar pnš , neteko bent jau man girdėt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2010 04 01, 07:42)
Sveiki, aš vėl su klausimu, gal kas turit kokių minčių kaip apklausti tėvus? Ar man reikia paauglių būtent tėvus ar tinka ir mažesnių vaikų? Jei temoje aš paliečiu tėvų įtaką krikščioniškam auklėjimui?

Tėtsi, nežinau kaip kitur, bet pas mus KU tai reikia primokėti pinigėlių už atseit komisijos sušaukimą. O kad kažkaip įtakotų neigiamai pažymiui ar pnš , neteko bent jau man girdėt ax.gif

Labukas Inesa mirksiukas.gif Aišku galima anketuoti tėvus,tik žinoka teisingai sudaryti anketos klausimyną pagal visas rekomendacijas mirksiukas.gif Neperskaičiau tavo pirmos žinutes,bet jeigu tu darai tyrimą paaugliams gal geriau šio amžiaus tėvus anketuoti, bet galima ir mažesnį procentą apklausyti tėvus mažesnių vaikų. Bet šiaip,jeigu tu rašai konkrečiai tėma apie paauglius reikia remtis šio amžiaus įpatūmus .
O dėl gynimo juk apie neigiamo pažymio įtakojima aš ir nerašiau,kaž ką sumaišei mirksiukas.gif Žinau,kad reikia mokėti,aš taip ir taip moku už mokslus,tik visose univeruose kitaip skaičiuoja ir taisykles kiek skiriasi g.gif
Gero dienos ir geru mokslu 4u.gif Aš studijoju VPU book.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tėtsi: 01 balandžio 2010 - 11:47
biggrin.gif na jus paraset apie pasekmes tai as apie kaina pagalvojau ax.gif
Atsakyti
labutis, labai man reikia pagalbos gal kas turite tokia tema informacijos, gal kas studijuojate psichologija. mano tema
Mnemo technikos tai kaip sakė kad tai atminties lavinimo būdai, bet aš mazai randu informacijos.
labai aciū būtų
na tikrai nieko tokio rimto ir nerandu
Atsakyti
PADĖKITEEEE, labai reikia pokalbio ir stebėjimo protokolų pavyzdzių, gal kuri turite? gal nuorodą kokią žinote kur galima būtų rasti juos. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kuri rasete kursini darba ar referata tema: "Diskriminacija del amziaus" ?
Atsakyti