Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

Sveikutes, gal ir as sulauksiu pagalbos 4u.gif
kursinio teme ''Vadovo vaidmuo gerinant organizacijos valdyma'' g.gif bandziau gilintis i sia temute, bet susipainiojau...yra 4 valdymo fukcijos pagrindines, tarp ju ir vadovavimas(na vadovo sritis), tai kaip man db su tuo gerinimu? blink.gif rasyti apie vadovo vaidmeni visuose srityse, ar konkreciai gilintis i vadovavima?
Padekit prasau 4u.gif gal kas rase ka nors panasaus, ar literaturos kokios galetu rekomenduot....

Dekoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2010 04 15, 16:27)

4u.gif dar ir drauge iesko pagalbos sia tema" teismu raida Lietuvoje" aciu labai 4u.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif negi niekas nepatars verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ЛайМ
@ 2010 04 23, 09:45)
4u.gif  negi niekas nepatars verysad.gif

Labukas mirksiukas.gif Mielai padėčiau,bet mano specializacija visai kitokios krypties. rolleyes.gif
Kažkoks šitas forumas iš tikrujų neaktyvus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 04 23, 09:36)
Labukas  mirksiukas.gif Mielai padėčiau,bet mano specializacija visai kitokios krypties. rolleyes.gif
Kažkoks šitas forumas iš tikrujų  neaktyvus g.gif

Kartais daug paprasčiau (o ir naudingiau) tiesiog paklausti darbo vadovo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2010 04 23, 14:35)
Kartais daug paprasčiau (o ir naudingiau) tiesiog paklausti darbo vadovo mirksiukas.gif

Zinau 4u.gif tik kad gavau toki vadova, kuris visiskai nereaguoja, o jei ir atsako, tai atsakymas vienas: ieskoti literaturoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ЛайМ
@ 2010 04 23, 15:34)
Zinau 4u.gif  tik kad gavau toki vadova, kuris visiskai nereaguoja, o jei ir atsako, tai atsakymas vienas: ieskoti literaturoj doh.gif

Va va,man irgi panašiai...ieškokit kur nors,skatykloje,straipsniuose ir t.t,o kad laiko visai nėra tai kai kam visai nesvarbu g.gif
O gal ir vadovai nevisada žino kaip ir ką rašyti biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kam nors teko rasyt straipsnio kritine analize? Gal galetumet mestelt kokios medziagos ar nuorodos,kaip rasyt ta dalyka? Aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ЛайМ
@ 2010 04 23, 09:45)
4u.gif  negi niekas nepatars verysad.gif

Atsižvelgiant į tai, kad tai tik kursinis darbas (nedidelės apimties) galima būtų imti tik vieną sritį - vadovo indėlis į vadovavimo kokybės tobulinimą. Čia galima būtų padaryti apklausą darbuotojų, koks dabar yra vadovavimas, ką reiktų tobulinti, ir galima būtų paimti interviu iš vadovo....
Atsakyti
sveikos mergaites
ga kas turite kokia anketa apie vaiku namu globos vaikus?

rasykite i AZ
Atsakyti
sveikutes gal kartais turite medžiagos šia tema: civilinės teises reglamentavimo principai ir metodai.
Atsakyti
QUOTE(asta sal @ 2010 04 26, 21:31)
sveikutes gal kartais turite medžiagos šia tema: civilinės teises reglamentavimo principai ir metodai.

sveiki, kaz ka turiu parasyk savo el.pasta smile.gif

Gal kas turi is turizmo kulturini marsruta darba, buciau dekinga smile.gif
Atsakyti