Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

labas 4u.gif

gal čia atsirastų žmogelis, kuris buvo susidūręs su tiriamojo darbo apie būsto paskolų išdavimo sąlygas, pokyčius rašymu?

būčiau dėkinga gauti patarimų iš praktinės patirties ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gelbekit is beviltiskos padeties. Siuo metu studijuoju 3 kurse, ant paskutiniu dienu mums uzkrove destytoja kursini. O as tik isidarbinau, dirbu kasdien po 12 valandu, kol grafiko nepastate, o dar reikia kursini padaryti. Rasau tema: Konfliktu valdymas prekybos imoneje. Visa informacija turiu, bet vis destytoja prisikabina prie reikalavimu, tai 3 asmeni vartoti, tai veiksmazodziai turi buti prie pavadinimu ir pan... Jau visai galvele susisuko blink.gif Norejau Jusu paprasyti, kad gal kas gali atsiusti pavyzdi kaip Jus rasete kursini. Nes jau nebepatempiu ir darbo ir mokslu. Man nereikia COPY padaryti, tik paziureti kaip tikrai jis turi buti rasomas, nes mano smegenys nera tokios moksliskai mastancios, kaip destytoja isivaizduoja 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas parekomenduotų knygų tema nedarbas (Lietuvoje), jei nesunku nurodykite knygas, galbūt kokius internetinius straispnius, tinklapius, priėjimus kur galėčiau pasiskaityti apie nedarbą ir surasti medžiagos. Ačiū. Galima ir į asmeninę žinutę.
Atsakyti
Laba visoms:)
Gal yra studijuojančių arba baigusių teisę ir netyčiom pc turinčių ir norinčių pasidalinti su manim referatu tema: "Kalėjimų departamentas prie LR Teisingumo ministerijos"? ax.gif
Atsakyti
Gal kuri nors rašėte "Dekamerono" arba "Gargantiua ir Pantagriuelis" analizę? labai labai reikia 4u.gif
Atsakyti
Merginos kaip nustatyti tyrimo imtį?Aš apklausiau 100 moterų.Manęs recenzijoj klausia kaip aš nustačiau tyrimo imtį.Gal kas galit man padėt?Labai prašau 4u.gif
Atsakyti
na kiek as zinau ir esu susidurus yra tam tikros formules, kurios pagrinde apskaiciuojamos pagal populiacija, bet speju tu ne pagal tai apklausei butent 100 zmoniu, siaip galiu atsiust apie imties sudarymo budus turiu tokia paskaitele, gal pasiskaicius kazka rasi kas tiktu tau.
Atsakyti
O gal kas turite medžiagos ar kokį darbelį apie muitinės reformą blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,rasau darba valstybes imones veiklos tobulinimo strategija:registru centras. Sakykit gal kas raset panasia tema, galit padeti?
Atsakyti
Sveikos moksliukes! Labai reikis jusu pagalbos! Rasau toki darbeli is teises tema" Nuomos nevykdymo teisines pasekmes. Viskas butu neblogai,bet nenumanau kaip atlikti tiriamaja dali,kurioje reikia stai ka aprasyti:
Darbo metodai ir priemonės:
Tyrimo tipas –
Teorinė populiacija
Tikroji tyrimo populiacija –
Imtis –
Imties atrankos būdas-
Duomenų rinkimo metodas –
Duomenų rinkimo instrumentas –
Duomenų analizės metodas –
Klausimyno arba vertinimo kriterijų pristatymas.
Gal kas galit patarti ka reikia siame darbe aprasyti , ka akcentuoti ir pan?Ir kokie galetu buti tyrimo uzdaviniai?? Labai buciau dekinga jei padetumet,nes laikas spaudzia... wub.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(romanciuke @ 2010 12 13, 10:52)
na kiek as zinau ir esu susidurus yra tam tikros formules, kurios pagrinde apskaiciuojamos pagal populiacija, bet speju tu ne pagal tai apklausei butent 100 zmoniu, siaip galiu atsiust apie imties sudarymo budus turiu tokia paskaitele, gal pasiskaicius kazka rasi kas tiktu tau.

Imti skaiciuoja pagal norima paklaida . Jei dar reikia imesiu formule .
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas esate rase ar kas is pazistamu rase magistrini darba pas destyt Vijeiki Verslo ekonomikos katedroje? Kokie atsiliepimai? Jeigu nesunku, parasykite i AZ. Busiu labai dekinga!
Atsakyti