Gal kas turetu medziagos apie "Turizmo įmonių raida ir plėtra Lietuvoje." Buciau labai dekinga
sveiki,
Gal kas turetu medziagos apie "Turizmo įmonių raida ir plėtra Lietuvoje." Buciau labai dekinga
lauksiu zinuciu i az
Sveikos
, gal zinote kur galeciau rasti informacijos su kuo daugiau vaizdines medziagos apie Antikines Graikijos architektura??? Buciau dekinga uz informacija, reikia padaryti skaidres
QUOTE(#tagra# @ 2010 10 20, 20:49)
Sveikos
, gal zinote kur galeciau rasti informacijos su kuo daugiau vaizdines medziagos apie Antikines Graikijos architektura??? Buciau dekinga uz informacija, reikia padaryti skaidres 
Dievaži, jau čia lengviau ir būt negali. Yra bibliotekos, enciklopedijos, istorijos vadovėliai ir t.t.
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 13, 19:54)
Yra knyga šia tema, bet turbūt žinote?
My Webpage
Papildyta:
Ar vartėte kas, ar naudinga?
My Webpage
My Webpage
Papildyta:
Ar vartėte kas, ar naudinga?
My Webpage
Man rimčiau reiktu
Sveiki,
Reikia parašyti alzcheimerio ligos istoriją. Gal kuri gali padėti?
Reikia parašyti alzcheimerio ligos istoriją. Gal kuri gali padėti?
Sveikos
gal kas galetu padeti tema Lietuvos politika europos sajungoje,Lietuvos veikla ES kaip salies nares
buciau labai deking
labukas, gal kas turi ir pati rase verso plana imones?
Labukas gal kas galit padet nes pas mane iskilo problema man reikia padaryt namu darba o nerandu medziagos tema verslo menas , padekit jej kas galit
Sveiki,
reikalinga Apskaitos praktikos finansine ataskaita. Gal kas rase ir turi pvz.
reikalinga Apskaitos praktikos finansine ataskaita. Gal kas rase ir turi pvz.
Sveikos
Reikia parasyti praktikos ataskaita, studijuoju turizmo administravima (kolegijoj prie spaudos rumu), esu 3 kurse.
Gal kas rasete ir galite man atsiusti kaip pavyzdi
Butu man aiskiau kaip parasyti ta darba.
Is anksto dekoju
Rasykite i A.Z.
Reikia parasyti praktikos ataskaita, studijuoju turizmo administravima (kolegijoj prie spaudos rumu), esu 3 kurse.
Gal kas rasete ir galite man atsiusti kaip pavyzdi
Is anksto dekoju
Sveikos, gal kuri turetumet pdf Tidikio knyga "Socialiniu mokslu tyrimu metodologija" Biblioteka visa issluota, o taip reiketu tos knygos