Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

sveikos studentės ir ne tik. 4u.gif
reikia pagalbos.

rašau darbą Socialinio organizavimo dalykui.
Bandau rinktis temą "Kas aš esu?" - rašinys sociologinės savianalizės tema.

nuo ko turėčiau pradėti?
kokią struktūrą numatyti?.....
labai prašau padėti - darbą turiu pristatyti iki ateinančio penktadienio. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2011 03 19, 16:13)
sveikos studentės ir ne tik.  4u.gif
reikia pagalbos.

rašau darbą Socialinio organizavimo dalykui.
Bandau rinktis temą "Kas aš esu?" - rašinys sociologinės savianalizės tema.

nuo ko turėčiau pradėti?
kokią struktūrą numatyti?.....
labai prašau padėti - darbą turiu pristatyti iki ateinančio penktadienio.  verysad.gif

Galvoju, kad reikėtų rašyti apie asmeninį socialinį statusą, atliekamus socialinius vaidmenis ir savo socialinę raidą. Pagal tokią struktūrą galima būtų rašyt, 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri gali užvesti ant kelio, noriu rasyti kursini (socialinio darbo ) apie emigracija, bet nežinau kaip išplėst temą ir tiksliai ją suformuluo
Atsakyti
QUOTE(mejlutee @ 2011 03 20, 21:58)
Sveikos, gal kuri gali užvesti ant kelio, noriu rasyti kursini (socialinio darbo ) apie emigracija, bet nežinau kaip išplėst temą ir tiksliai ją suformuluo

Turbūt pirmiausiai vertėtų apsispręsti dėl tyrimo, ką norite tirti ir kokios informacijos ketinate iš pasirinktos tikslinės grupės gauti. Tuomet ir tema lengviau formuluosis
Atsakyti
QUOTE(nengute @ 2011 03 20, 21:48)
Turbūt pirmiausiai vertėtų apsispręsti dėl tyrimo, ką norite tirti ir kokios informacijos ketinate iš pasirinktos tikslinės grupės gauti. Tuomet ir tema lengviau formuluosis

gal koki jaunimo pažiūrį į emigraciją
Atsakyti
labai pašau padėkite sugalvotu tema, kad tiriamasis ir butu lengvas, nenoriu apklausinėti vaikų(iki 18m) jaunimo požiūris į emigracija manau netinka, socialinė tema čia,....
Atsakyti
Laba diena,
atlieku tyrima apie pagyvenusiu zmoniu gerove ir reikia apklausti pagyvenusio amziaus respondentus Pilaites rajone. Ar nepatartumet kokiu budu geriausia tai padaryti? Juk kaip zinia pagyvenusio amziaus zmones nelabai "draugauja" su internetu... Tad reikia tiesiogiai kazkaip...
P.S. O gal kartais kas esat is to pajono ir galetumet man padeti su anketos uzpildymu? Buciau labai dekinga,atsilyginciau. thumbup.gif Reikia kuo skubiau!
Atsakyti
Laba diena. Gal kuri darėte nepilnamečių apklausą? Kaip atrodo tie tėvų sutikimai? Gal kas nors turite pavyzdį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mejlutee @ 2011 03 20, 22:24)
labai pašau padėkite sugalvotu tema, kad tiriamasis  ir butu lengvas, nenoriu apklausinėti vaikų(iki 18m)  jaunimo požiūris į emigracija manau netinka, socialinė tema čia,....

pasiūlikite ką nors, bet kokios mintys man padės
Atsakyti
QUOTE(mejlutee @ 2011 03 21, 17:56)
pasiūlikite ką nors, bet kokios mintys man padės

Gal
Socialinės emigracijos pasekmės
O gal dar geriau (gal naujau, mažiau ištirta šioj srity) būtų paanalizuoti tokią temą kaip Socialinės reemigracijos problemos. Tuomet apklaustumete grįžusius Lietuvoj iš emigracijos, aiškintumėtės, kas sunkiausiai grįžus. Na čia tik pasamprotavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(nengute @ 2011 03 21, 17:14)
Gal
Socialinės emigracijos pasekmės
O gal dar geriau (gal naujau, mažiau ištirta šioj srity) būtų paanalizuoti tokią temą kaip Socialinės reemigracijos problemos. Tuomet apklaustumete grįžusius Lietuvoj iš emigracijos, aiškintumėtės, kas sunkiausiai grįžus. Na čia tik pasamprotavau  g.gif

dėkuj, tik įdomu ar čia ne socialoginė tema? man aš mokausi socialinį darbą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mejlutee @ 2011 03 21, 18:18)
dėkuj, tik įdomu ar čia ne socialoginė tema? man aš mokausi socialinį darbą  blush2.gif

Jei gerai suvokiu, tai sociologija tiria visuomenės susisluoksniavimą, o čia ryškinsit reemigrantų problemas ir kaip galima jiems padėti jas spręsti. Pvz, jei paaiškėtų, kad sunku grįžus rasti darbą ar kaimynai ir artimieji pradeda į tokius žiūrėti lyg per didinamąjį stiklą ir dėl šių priežasčių grįžusiems prasideda depresija ar vėl tegalvoja apie išvažiavimą, tuomet gal galima rekomendacijas formuluoti, kad kiekviena reemigrantų šeima galėtų į kokias grupes burtis, kad jiems būtų teikiama kokia nors socialinė pagalba. Na aš čia skiedžiu... blush2.gif , bet gal galima būtų kažką išrutulioti? Turit vadovo klausti, tik kreiptis su konkrečiais pasiūlymais. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti