Gal kas turit medžiagos apie senovės Graikijos karybą?
QUOTE(sraigiuss @ 2011 03 28, 23:06)
Gal kas turit medžiagos apie senovės Graikijos karybą?
turiu knyga "Karai", ten visa karybos istorija

Labas, aš labai tokiu dideliu klausimu... blush2.gif parašiau darbą tema "Juridinio asmens bankrotas, likvidavimas, reorganizavimas", bet likau labai išpeikta dėstytojos, o atitaisyt klaidų mano nelabai eina. Norėjau paklausti gal turite kokių darbų būtent apie bankrotą, arba labai geros informacijos? Labai prašau padėkit man 4u.gif
Laba diena, as rasau baigiamaji tema socialines rizikos vaiku socializacija vaiku dienos centre. Gal kas turite kokios nors medziagos arba galite padeti.

QUOTE(jowiciukas @ 2011 04 04, 17:26)
Laba diena, as rasau baigiamaji tema socialines rizikos vaiku socializacija vaiku dienos centre. Gal kas turite kokios nors medziagos arba galite padeti. 

Kokios pagalbos reikia ir iki kada?

QUOTE(nengute @ 2011 04 04, 16:46)
Tiesa pasakius dabar renkuosi is visu kampu medziaga ir reikes pradeti kazka konstuoti, bet net nezinau nuo ko reikes pradeti, dabar uzsiemus dar su socialiniu projektu, o viska reikia parasyti kuo skubiau.
QUOTE(tinto @ 2011 03 21, 15:52)
Laba diena. Gal kuri darėte nepilnamečių apklausą? Kaip atrodo tie tėvų sutikimai? Gal kas nors turite pavyzdį? 

as apklausinejau moksleivius ir bakalauro darbui ir magistro ir jokiu sutikimu neprasiau, susitariau su direktore ir mokytojom, kad leistu padaryt apklausa ir viskas.
Gal galėtumėte rekomenduoti žmogų, kuris galėtų gegužės mėnesį man išversti į anglų kalbą diplominio darbo santrauką?
QUOTE(sarmi @ 2011 04 17, 18:50)
Gal galėtumėte rekomenduoti žmogų, kuris galėtų gegužės mėnesį man išversti į anglų kalbą diplominio darbo santrauką?
Labai profesionaliai vercia "AirV" vertimų biuras. Kazkada darbo vadove stebėjosi, kad tokio gero darbo, kuriame daug specifiniu terminu, vertimo dar nebuvo maciusi