Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi ir brangi kosmetika, kremų ingredientai

Pasakykite savo asmenine patirti: ar brangi kosmetika(Chanel, Dior) is tiesu verta savo kainos, ar tai tera ispustas reklaminis burbulas? O gal geriau pirkti pigesne(Loreal, Max factor ir pan.) nes is esmes jos beveik niekuo nesiskiria?
Laukiu atsakymu! wink.gif
Atsakyti
Siūlau trint šitą temą lauk,nes turtingos mamces ir ne tik pradės rėkti,kad pigi kosmetikas yra š laugh.gif Iš patirties sakau doh.gif O nuomonės visų labai skirtingos - kas tinka vienam,nebūtinai tiks kitam,taigi tai labai individualu mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudoju Chanel pudra ir esu labai patenkinta. Jos pranasumas yra tas - kad ji su silko proteinais, t.y. leidzia odai kvepuoti ir neuzkemsa poru. ka daro manhatan , lumene ir kt pudros. beto spalva puikiai prisiderina prie odos, islieka visa diena ir atrodo naturaliai.

Kas liecia tusus- tai chanel , clinique tusai - man net prastesni pasirode, nei kokie maybilin ar pan. Carolie Dramatic Look ir Volum express patys paciausi man.

Lupu blizgesiai - uz mazanese kaina galima panasius atrasti, stebuklo nematau...

Tai tiek is mano patirties... biggrin.gif
Atsakyti
kad kosmetikos skiriasi tai tikrai...bet ne visiems viskas tinka...vienai gali tiesiog netikti ta pati chanel o l'orealis kuo puikiausiai...
Atsakyti
as galiu pasakyti taip: chanel pudra, tikrai zymiai geresne uz loreal, nivea, isadora ir pan. bent man: nekemsa poru, atrodo naturaliau. kremai veidui taip pat - issprende visas odos problemas. bet va tusai doh.gif dior - sudas, chanel cil - a -cils nieko, bet ne stebuklas, man geriausias isadora thumbup.gif
Atsakyti
bet va tusai.dior - sudas, chanel cil - a -cils nieko, bet ne stebuklas, man geriausias isadora

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Tik tušas man geriausias L'orealio mirksiukas.gif
Atsakyti
Na,kad Ch.Dior tusai-slamstas nenoreciau sutikti....Man jie vieni geriausiu.Dar E.Lauder labai geri,taip pat Givenchy-nieko.Na,o stai Givenchy lupdaziai man nelabai patiko,pvz.Lancome-geresni.As uz brangias kosmetikos priemones,bet mano arsenale tarp ju visuomet yra ir Maybelinne piestukai lupoms bei Nivea pylingas ir zele veido plovimui,bei Nivea drekinamasis kremas.Man sios priemones labai tinka.
Atsakyti
isigyjau seselius apie kuriuos svajojau ir norejau tureti:) tai va isigyjau estee lauder dekoratyvines kosmetikos, bei dior seselius ir chanel seselius. siandien isbandziau chanel, tai patiko!!!nesigailiu. o dior anksciau jau isbandziau, tai mane kazkaip tai ne tai kad nuvyle, bet nelabai ypatingi. tokia pati kaina, geriau jau galejau dar chanel nusipirkt blush2.gif tai va, norejau jusu paklaust kaip jums tie seseliukai jei bandet. dar turiu estee lauder bronzanta....dar nesupratau!!!nes tik karta badziau. blizgesi, bet toks nieko tongue.gif ir pigesniu geru yra. man lorealio nieko ax.gif . dar turiu dior skaistalus ir maciua cia minejot kad kazkuriai nepatiko:) man tai geri, toks mielas sepetukas!
oi, tikiuos dar susidraugaut su tais dior seseliukais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(chinchilla @ 2005 10 05, 12:39)
isigyjau seselius apie kuriuos svajojau ir norejau tureti:) tai va isigyjau estee lauder dekoratyvines kosmetikos, bei dior seselius ir chanel seselius. siandien isbandziau chanel, tai patiko!!!nesigailiu. o dior anksciau jau isbandziau, tai mane kazkaip tai ne tai kad nuvyle, bet nelabai ypatingi. tokia pati kaina, geriau jau galejau dar chanel nusipirkt blush2.gif  tai va, norejau jusu paklaust kaip jums tie seseliukai jei bandet. dar turiu estee lauder bronzanta....dar nesupratau!!!nes tik karta badziau. blizgesi, bet toks nieko  tongue.gif  ir pigesniu geru yra. man lorealio nieko ax.gif . dar turiu dior skaistalus ir maciua cia minejot kad kazkuriai nepatiko:) man tai geri, toks mielas sepetukas!
oi, tikiuos dar susidraugaut su tais dior seseliukais blink.gif

o kokius konkreciau pirkai chanel seselius ar tuos 3 spalvu is naujos kolekcijos ar is ankstesniu?
Atsakyti
Būna kaip kada. Būna pigi, bet gera kosmetika. Pavyzdžiui šešėliai "Collection" yra tikrai geri, nors trijų spalvų dėžutė kainuoja apie 12 Lt. Laikosi visą diena, gražiai guli, galėtu konkuruoti ir su brangesniais.
Atsakyti
katyte 1977, cia del seseliuku! as pirkau ir jie ten yra keturi. manau kad cia is tu klasikiniu ir jie tokie ovalus, spalvos numeris 77, pavadinimas influences. kai rinkausi buvo is man priimtinaiusiu spalvu. bet gerai tepasi ir esu patenkinta. bet va kazkaip su dior neina susidraugaut
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2005 10 02, 17:28)
kad kosmetikos skiriasi tai tikrai...bet ne visiems viskas tinka...vienai gali tiesiog netikti ta pati chanel o l'orealis kuo puikiausiai...

tikra tiesa! thumbup.gif
Atsakyti