Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi ir brangi kosmetika, kremų ingredientai

na man Chanel ir Dior tai jau super brangi kosmetika ir as i tokia ne neziuriu schmoll.gif kai atlyginimas statistinio lietuvio o dar reikia ir kitur pinigu negu kosmetikai, tai buna visai gerai ir lumene, manhatan kosmetika kuria kaikas isvis turbut slamstu laikot biggrin.gif Gerai kai kas pinigu turi daug, bet as seseliu uz 160lt tikrai nepirkciau schmoll.gif pvz. as nusipirkau seseliu pagrinda + turiu seselius rubby rose uz 6lt thumbup.gif ir tepasi ir laikosi manau ne ka prasciau uz 160lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaip as neperku brangios kometikos (daugiausiai mano kosmetineje L'orealio), bet tusa sau leidziu brangu, taip kad toje srityje truputi patyrusi ax.gif Tai va man nepatiko Dior nei vienas is tusu doh.gif Lancome, ilginantis ir rieciantis (nepamenu tikslaus pavadinimo) man patiko, o storinantis nalabai... Dabar apsistojusi ties YSL tusu ir labai patenkinta thumbup.gif Nors turiu pripazinti, kad L'orealio storinantis irgi visai neblogas daug geresnis nei visi Dior.
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2005 10 10, 12:31)
na man Chanel ir Dior tai jau super brangi kosmetika ir as i tokia ne neziuriu  schmoll.gif kai atlyginimas statistinio lietuvio o dar reikia ir kitur pinigu negu kosmetikai, tai buna visai gerai ir lumene, manhatan kosmetika kuria kaikas isvis turbut slamstu laikot  biggrin.gif  Gerai kai kas pinigu turi daug, bet as seseliu uz 160lt tikrai nepirkciau  schmoll.gif  pvz. as nusipirkau seseliu pagrinda + turiu seselius rubby rose uz 6lt  thumbup.gif  ir tepasi ir laikosi manau ne ka prasciau uz 160lt  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
beje,as kai seseliu nenaudoju,tai truputi sutaupau tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 10 10, 11:32)
as turiu Clarins seselius 4 spalvu. spalvos dezuteje labai grazios, pastelines, svelnios, na super. bet patys seselai labai kieti, sunkiai tepasi. o uztepus siaip ne taip ryte vakare is ju lieka tik i rauksle subegusi juostele. na prasikeikiau ismetus 169 lt ir nusipirkus issvajotus seselius. be to, jau po menesio naudojimo taip apsiryne ju dezute, kad baisu kur nors viesoje vietoje issiimt. vienu zodziu, kol kas man geriausi isadora seseliai ir ju dezute ir po metu naudojimo prekines isvaizdos nepraranda. aisku as nebandziau chanel, dior seseliu, gal jie ir geri butu, bet jau bijau izikuot su tais brangiais seseliais. pasimokiau.

oi nebijok nebijok! tie chanel tikrai geri! man taip patinka isadora ir turiu ju 5 komplektukus! tai va chanel yra labai panasus i isadora ir graziai blizga, bei laikosi gerai. todel gali drasiai pirkti! man jie labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chinchilla @ 2005 10 13, 09:01)
oi nebijok nebijok! tie chanel tikrai geri! man taip patinka isadora ir turiu ju 5 komplektukus! tai va chanel yra labai panasus i isadora ir graziai blizga, bei laikosi gerai. todel gali drasiai pirkti! man jie labai thumbup.gif

Siaip tai as brangiu seseliu pirkti nepatariu, nebent labai patinka spalvyte, kurios kitoje firmoje nera.(Kuo ir pasizymi Chanelis)
Turiu chanel Quadra eye shadow, turiu clarins colour quartet for eyes, tikrai negeresni uz isadora ar artdeco. O chanelis tai man tepasi sunkiau nei isadoros, jie kietesni ir blisgesio maziau ( pas mane 78nr. blue notes).Man jie daugiau primena deborah.
Dar neblogu atsiliepimu esu girdejusi apie erdesos seselius, tiesa dar turiu collistar, tai irgi labai thumbup.gif. Pagirti noreciau ir Golden Rose thumbup.gif
Atsakyti
teko isitikinti brangios kosmetikos pranasumais.....
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2005 10 10, 11:26)
o man taip pat VISI dior tusai nieko gero...sulipina, blogai tepasi, tepa paakius

o man Diorshow tusas netgi labai thumbup.gif matyt kiekvienam savaip.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2005 11 03, 02:47)
o man Diorshow tusas netgi labai thumbup.gif matyt kiekvienam savaip.... g.gif

Teko girdėti tiktai gera apie dior produkcija, mano geriausia draugė tik ją ir naudoja- yra labai patenkina(na ji graži, tai viskas ant jos gražiai atrodo). Aišku, aš neįkandu tokių kainų, bet būtinai išbandysiu kada nors ateityje. O kur jais prekiauja, KRISTIANOJE? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2005 10 10, 14:29)
na man Chanel ir Dior tai jau super brangi kosmetika ir as i tokia ne neziuriu  schmoll.gif kai atlyginimas statistinio lietuvio o dar reikia ir kitur pinigu negu kosmetikai, tai buna visai gerai ir lumene, manhatan kosmetika kuria kaikas isvis turbut slamstu laikot  biggrin.gif  Gerai kai kas pinigu turi daug, bet as seseliu uz 160lt tikrai nepirkciau  schmoll.gif  pvz. as nusipirkau seseliu pagrinda + turiu seselius rubby rose uz 6lt  thumbup.gif  ir tepasi ir laikosi manau ne ka prasciau uz 160lt  mirksiukas.gif

pritariu tavo nuomonei smile.gif
Atsakyti
jo, as irgi anksciau pirkdavau brangesne kosmetika, bet...
Pirkdavau Sothys kremus veidui, bet kad jie ne ka geresni uz Loreal antiseptinius, nagu lakai irgi ta pati laiko kaip ir pigus, tai kam pirkt brangius 2, jei pigiu gali nusipirkti nnnnnnnn, nu akiu tusa visada perku Maybelline (man jis tinka labiausiai) ir paakiu kremo neperku uz 5lt.
Atsakyti
Pigi ar brangi, svarbiausia, kad tiktu ir patiktu tau mirksiukas.gif Kremus perku dazniausiai rusiskus,lenkiskus,lietuviskus mano odai thumbup.gif , o dekoratyvine tai ivairiai tusai tai maybelin,loreal,nivea, lupu blizgesis is dzintars man tetgi geresnis nei lorealio ar manhetano, pudra rutuline man pati paciausia tai avono, na ir t.... seselius turiu is artdeco ir is ruby rose,abiejais esu patenkinta,tai tiek ax.gif
Atsakyti
as visokia bandau, ir brangia, ir pigia. ir negaliu pasakyti, kad kazkuri geresne. cia jau kaip mano odele priima. dior visai nebloga, bet neutrogena (ji kainuoja mazdaug kaip loreal) nuo jos nei trupucio neatsilieka
Atsakyti