Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi ir brangi kosmetika, kremų ingredientai

As pavyzdziui veido prieziurai skirta kosmetika perku brangiu firmu, teko ir man isitikinti dideliu skirtumu, ta sau galiu dar leisti, nes naudoju prausekli, drekinanti krema ir scruba. O dekoratyvine perku truputi pigesne.
Atsakyti
Nepykit merginos, bet visu 54 puslapiu skaityti nepanorau user posted image tai iskart atsiprasau, jeigu klausimus sudubliuosiu. Kaip ten su ta Mary Kay kosmetika? Sako, kol naudoji - atsidziaugt negali, bet nustojus oda atrodo dar prasciau nei pries tai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 07, 05:34)
Nepykit merginos, bet visu 54 puslapiu skaityti nepanorau  user posted image  tai iskart atsiprasau, jeigu klausimus sudubliuosiu. Kaip ten su ta Mary Kay kosmetika? Sako, kol naudoji - atsidziaugt negali, bet nustojus oda atrodo dar prasciau nei pries tai unsure.gif

Gryna nesamonė
Atsakyti
Argumentuok
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 07, 13:18)
Argumentuok

Na, pavyzdziui tavo nagai silpni ir lūžinėja, tu nusiperki vitaminų, kalcio ir pan. Nagai aišku sutvirtėja, užsiaugini ilgus ir nusprendi, kad tau jau nebereikia vitaminų. Spek kas bus su tavo nagais??? O kodėl su veido oda turėtų būti kitaip?
Jeigu panaudojus kokykišką kosmetiką pereisi prie kitos taip pat kokybiškos arba dar geresnės, tavo oda tikrai bus patenkinta, bet jeigu sugrįši prie pigios kosmetikos, jei tai nepatiks.
Atsakyti
Taip, poveikis su vitaminais ir be - tikrai bus skirtingas. Bet kodel, nustojus naudoti ta kosmetika, veido oda grizta ne i pradine busena, kokia buvo pries ja naudojant, o i dar prastesne???
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 07, 17:20)
Taip, poveikis su vitaminais ir be - tikrai bus skirtingas. Bet kodel, nustojus naudoti ta kosmetika, veido oda grizta ne i pradine busena, kokia buvo pries ja naudojant, o i dar prastesne???

aha as irgi sitai esu girdejusi, taip pat girdejau, kad sioje kosmetikoje yra hormonu, kaip suprantu tai irgi nera gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaida @ 2005 12 07, 17:10)
Na, pavyzdziui tavo nagai silpni ir lūžinėja, tu nusiperki vitaminų, kalcio ir pan. Nagai aišku sutvirtėja, užsiaugini ilgus ir nusprendi, kad tau jau nebereikia vitaminų. Spek kas bus su tavo nagais??? O kodėl su veido oda turėtų būti kitaip?
Jeigu panaudojus kokykišką kosmetiką pereisi prie kitos taip pat kokybiškos arba dar geresnės, tavo oda tikrai bus patenkinta, bet jeigu sugrįši prie pigios kosmetikos, jei tai nepatiks.

Jau buvau spėjus pamanyt, kad tema numirė, bet dabar tai pasinaudosiu inkišti trigrašį bigsmile.gif
Taigis, Vaivada, aš manau, kad jūs šiek tiek spekuliuojate kai kuriom žiniom... Jei nutraukus vitaminų vartojimą paskui stengsitės maitintis sveikai ir taip pat daug vitaminų turinčiu maistu, tai tų vitaminų gal ir nebeprireiks. Aišku, čia reikėtų preziuomuoti, kad esate sveika ir jokiomis ligomis nesusirgsit. O nagams apskritai padeda ne tik vitaminų kimšimas (jų tiesioginio poveikio nagams nepastebėjau bent jau ant savęs), o tinkama priežiūra ir netraumavimas (indų plovimas, valymas, ravėjimas ir pan. su pirštinėmis ir kiti atvejai).
Kadangi kokią savaitę truko, kol perskaičiau visą temą (ir jau per porą mėnesių spėjau šį tą pamiršti ax.gif ), bet visgi keletas dalykų liko, pvz. kažkurios forumietės nurodytas puslapis http://www.cosmeticscop.com Žinoma, šį puslapį ar jo autorę būtų galima sukritikuoti už tam tikrus dalykus, bet pakankamai nemažai informacijos pateikta, mano kukliu supratimu, ganėtinai objektyviai. Įdomaus galima pasiskaityti apie įvairiausius kremus ir jų būtinybę, tų pačių nagų priežiūrą, pigios ir brangios kosmetikos kokybės santykį, įvairių kosmetikos produktų ingredientus ir dar daug ką. Mano akiračio praplėtimui buvo naudinga. Ir nebebijau rasti "mineral oils" ant kremo, o paskui jį suteplioti ant veiduko smile.gif
Beje, visko prisiskaitaliojusi vienašališkai nutariau, kad labiausiai man patinka kosmetika, kurioje ingredientų yra suskaičiuojamas kiekis (kokie 6-8). Dabar kaip tik turiu tokį veido kremą. Bet gal kas šį mano nusistatymą autoritetingai išpeiks? Būtų įdomu išgirst ir kitą nuomonę smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 07, 17:20)

O tu esi tikra, kad oda tampa prastesne? Čia kas taip nustatė? Šiaip oda suprastėti gali dėl daugelio kitų priežasčių, galbūt sutapo keli atvejai. Aš asmeniškai su tuo nesusidūriau. Ir šiaip, jeigu kyla kažkokios neigiamos emocijos apie šią kosmetiką, tai OK, daugiau ja nesidomėk, jos nepirk, nenaudok, juk yra tūkstančiai kitų.

^^liutuke, harmonų nėra.
Atsakyti
Ne, netikra, todel ir ieskau daugiau informacijos, patvirtinancios arba paneigiancios si fakta. Akcentuoju: ne gandu, o informacijos. O Tavo nuomones prie informacijos, deja, priskirti negaliu user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Naudojau kelis metelius Mary Kay kosmetiką, jos pagalba mano oda tapo tikrai labai graži,susitvarkiau keletą turėtų odos problemų. Galiu pasakyti ,jog ji tikrai kokybiška ir efektyvi. Dabar Jau pusmetis kaip naudoju amerikiečių Artistry kosmetiką ji man taip pat labai tinka ir patinka, manau jog todėl ,kad perėjau nuo kokybiškos prie tokios pačios kokybiškos kosmetikos oda kaip džiaugėsi komfortabilia būsena taip ir dabar jaučiasi. Ir atrodo ji gražiai, todėl renkuosi savo odai tiktai kokybišką ir naturaliu pagrindu pagamintą kosmetiką, ir tikrai ten jokių hormonų nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kachiukai @ 2005 12 07, 18:20)

Todėl, kad vartojant vitaminus, aišku, savimi nereikia rūpintis, efektas vistiek geras, o baigus, jei nepasirūpinsi savimi, tai subaisėsi- manyčiau logika tokia turėtų būti ax.gif
O šiaip, mane stebina naujos Div ieškojimas šioje temoje. Kas neprisimena jos iš "kosmetokos mitų" I dalies- tai ta mergina, kuri nieko blogo nepatarė, o visi ją užsipuolė! biggrin.gif
Atsakyti