Įkraunama...
Įkraunama...

Pigi ir brangi kosmetika, kremų ingredientai

QUOTE(Katyte1977 @ 2005 12 08, 21:19)
o kokspoveikis, nes man jie idealiai tinka

Man irgi jie tikrai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(frezija @ 2005 12 08, 22:14)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif .
Ir kai "labai autoritetingi" platintojai pradeda aiškinti apie jų platinamų produktų sudėtį, pasisavinimą ir kt. dalykus, tai, patikėkit būna nemažai dalykų, prasilenkiančių su tiesa  mirksiukas.gif . Na, bet juk žmonėms reikia kažkuom tikėti; o kai tiki - tai ir efektas geresnis  ax.gif ...

Siūlau šiuo kalusimu pasiskaityti
How cosmetic advertising misleads bei The Crazy things cosmetic salespeople say
man patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Man irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip manote ar verta pirkti laaabai brangius kremus pvz,.kaip La Prairie user posted image kuie kainuoja 1600lt doh.gif
gal kas bandet kazka panasiaus? ar verta aukoti kokius pinigus uz 50ml,.indeli ax.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad geriau tuos pinigus skirti sveikesniam gyvenimo būdui, geresniam maistui, vitaminams ir t.t. Odos būklė labiau priklauso nuo to, kuo mes ją maitiname iš vidaus, kiek miegame, kiek rūkome... o ne nuo to, kuo tepliojame išorėje mirksiukas.gif Ypač jeigu pinigų užteks tik vienam indeliui.

Bet, aišku, labai rūpėtų pabandyt tokį kremą, jeigu būtų nuolaida kokie 90% biggrin.gif Skaičiau, kad Naomi Kempbel šitais brangiaisiais veido kremais tepasi visą kūną doh.gif galėtų padovanoti porą indelių lotuliukas.gif
Atsakyti
Na,kremu La Prairie tai as nei vieno nebandziau ir nebandysiu ax.gif ,bet va dvifazi tonika ir prausimosi geli esu turejus(riebiai/misriai odai,suteikia matini efekta ir etc),geros buvo priemones,oda maziau riebaluodavosi.Isnaudojus situos daikciukus,nusipirkau CARITA ideal Control tonika ir prausikli ir visiskai jokio skirtumo nepastebejau bigsmile.gif ishskyrus kaina ax.gif
Ir istikruju,kam moket 1600lt uz krema ? bigsmile.gif Tada geriau dar kiek reikia prisidet ir pas plastikos chirurgus nuzygiuot
Atsakyti

Bet, aišku, labai rūpėtų pabandyt tokį kremą, jeigu būtų nuolaida kokie 90% biggrin.gif Skaičiau, kad Naomi Kempbel šitais brangiaisiais veido kremais tepasi visą kūną doh.gif galėtų padovanoti porą indelių lotuliukas.gif
[/quote]
...as dirbau pas viena moteriske tai pas ja visa vonioje lentyna buvo nukrauta La Prairie kremais smile.gif issivaizduoju kiek pinigeliu lotuliukas.gif ,bet atrode jinai thumbup.gif palyginus su metais
Atsakyti
[quote=london girl,2006 05 03, 13:43]
[/quote]
...as dirbau pas viena moteriske tai pas ja visa vonioje lentyna buvo nukrauta La Prairie kremais smile.gif issivaizduoju kiek pinigeliu lotuliukas.gif ,bet atrode jinai thumbup.gif palyginus su metais
[/quote]

Blyn menesio atlyginimas kremui lotuliukas.gif Liktu tik uz buta uzmoket ir grikiu pakeliui nusipirkt doh.gif susitrauksiu kaip krevete, bet net ir labai noredama tokio nenusipirkciau.
Londongirl, tavo avataras - blink.gif , laugh.gif
Atsakyti
Yra "pigesniu" uz 200Lt labai geru kremu.Manau La Praire stebuklu nedaro.Bent jau apie apie akiu kremus girdejau blogu atsiliepimu,kad efekto jokio.
Atsakyti
QUOTE(london girl @ 2006 05 03, 08:05)
kaip manote ar verta pirkti laaabai brangius kremus pvz,.kaip La Prairie user posted image kuie kainuoja 1600lt  doh.gif 
gal kas bandet kazka panasiaus? ar verta aukoti kokius pinigus uz 50ml,.indeli  ax.gif

Manau, ar pirkti ar ne, priklauso nuo pajamu ir nuo amziaus bigsmile.gif Kol oda jauna, manau tikrai nevertetu tokiu pinigu svaistyti kremui, nes ka jis gali padaryti ir taip graziai odai. O jei oda brandi ir jai niekas nepadeda, jei 1600 Lt - ne visas atlyginimas ir nereiks valgyt kruopu tongue.gif tai kodel gi ne ax.gif
Mano mama naudoja La Prairie, o oda atrodo kaip po plastines operacijos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2006 05 04, 21:11)

devil.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ZINIUONE @ 2006 05 04, 21:00)
Manau, ar pirkti ar ne, priklauso nuo  pajamu ir nuo amziaus bigsmile.gif  Kol oda jauna, manau tikrai nevertetu tokiu pinigu svaistyti kremui, nes ka jis gali padaryti ir taip graziai odai. O jei oda brandi ir jai niekas nepadeda, jei  1600 Lt - ne visas atlyginimas ir nereiks valgyt kruopu  tongue.gif  tai kodel gi ne  ax.gif 
Mano mama naudoja La Prairie, o oda atrodo kaip po plastines operacijos thumbup.gif

o as manau,kad reik nuo aksciau rupintis oda,kad paskui nebutu taip,kad nei kremai nei operacijos nepades juk kremu kad ir La Prairie yra ir brandziai odai ir normaliai na tipo jaunai.... mirksiukas.gif
Atsakyti
o as manau,kad reik nuo aksciau rupintis oda,kad paskui nebutu taip,kad nei kremai nei operacijos nepades juk kremu kad ir La Prairie yra ir brandziai odai ir normaliai na tipo jaunai....

O ar as sakau, kad nuo anksciau nereikia rupintis oda g.gif Nesvaistyti tokiu pinigu, o kad rupintis tai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZINIUONE: 05 gegužės 2006 - 21:20