Va kokias klaidas, pragyvenusi mazdaug metus taisyciau: gal jau buvo paminėta, kad labai geras daiktas yra šaltas sandėliukas prie virtuvės (man labai trūksta),nes nėra rūsio, jei stogas šlaitinis - patogiau, kad šlaitas kambary baigtųsi bent jau virš galvos - kitaip kyla nepatogumų sustatyti baldus. Jei planuojat auginti nemažą šunį nuo mažens - pirmiausiai pasirūpinti voljeru, nes mums "suvarė" duris, grindis, sienas
. Kaimynė gailisi, kad pas juos nėra miegamojo pirmame aukšte

QUOTE(TauRe @ 2006 06 18, 19:28)
Skalbinius džiovinti džiovintuve ir niekur jų nešioti nereikės, tik susilankstyti ir sudėlioti į spintas 

jooo, ir man teko pusę metų amerike gyvent

beje, dėl džiovyklės vietos - tai pas mus būdavo virš skalbiankės. matyt visur taip yra, bet galvoju, jei kam kils minčių kur dar tą džiovyklę pastatyt

o elektros daug ta dziovykle ima?
QUOTE(kerdara @ 2006 06 21, 10:43)
Tai kaip yra su ta džiovykle, vieni sako kad rūbai būna susiglamže, kiti teigia, kad viskas OK. Kiek suprantu naudojatės, tai gal patarkite ar pirkti.
prie gero greit priprantama - 
šiaip, jei jau kas pasiglamžo, galima juk su lygintuvu - drėgmės pasipurškus išlygint.
bet už tai išskalbi, žėk ir jau gali rengtis. ech... nostalgija

QUOTE(Lindra @ 2006 06 21, 04:35)
jooo, ir man teko pusę metų amerike gyvent
labai patogu
tik labai neįprasta
net keista, kad net nereik nei džiaustyt, nei lygint
beje, dėl džiovyklės vietos - tai pas mus būdavo virš skalbiankės. matyt visur taip yra, bet galvoju, jei kam kils minčių kur dar tą džiovyklę pastatyt

Visokių džiovyklių yra. Galima statyti šalia skalbiankės, galima virš, žiūrint ką rinksies. Taip pat ir pačių džiovyklių visokių yra.
O rūbai jose susiglamžo tik perdžiovinus

mano pastebejimu, dziovykle laaaaabai audini ganida

QUOTE(Anistėja @ 2006 03 19, 22:15)
O aš tai esu už plyteles tokiose vietose, nes tai yra praktiška.
O mes visame name atsisakėm plytelių, suklojom jas tik tambūre.

QUOTE(giedre.v @ 2006 06 21, 11:48)
Nesuprantu kaip gadina. Nebent skalbiant nesilaikai drabužio skalbimo taisyklių. Ne kiekvienas rūba skalbiamas vienodai. Pas mane visokios bliuzelės būna išmetamos puikiame stovyje po 3-4 metu skalbimo. Vyras turi maikoną 7 metų senumo ir dar nenudylęs

QUOTE(Lindra @ 2006 06 21, 11:39)
prie gero greit priprantama -
šiaip, jei jau kas pasiglamžo, galima juk su lygintuvu - drėgmės pasipurškus išlygint.

Nu gyvenyme nieko nelyginu ir neskalbiu rankomis, tegul tai būna nors ir Dioro bliuzelė. Tai taip ir nepaaiškinot, kaip ten ištrauki sausus tuos rūbus, ojie nesusiglamže. Nesuprantu. Aš pav. taip gražiai išdžiaunu, ištampau, kad draugės galvodavo kad džiovinu išlygintus drabužius, bet dabar ir jas išmokiau.

QUOTE(kerdara @ 2006 06 22, 12:10)
Nu gyvenyme nieko nelyginu ir neskalbiu rankomis, tegul tai būna nors ir Dioro bliuzelė. Tai taip ir nepaaiškinot, kaip ten ištrauki sausus tuos rūbus, ojie nesusiglamže. Nesuprantu. Aš pav. taip gražiai išdžiaunu, ištampau, kad draugės galvodavo kad džiovinu išlygintus drabužius, bet dabar ir jas išmokiau. 

Kad rūbai nesusiglamžytu, reikia juos ištraukti iš džiovintuvo ir dar karštus gražiai sulankstyti. Jie tik išdžiuvę pačiame džiovintuve būna nesusiglamžę. Žinoma jei leistum jiems ten ir atvėsti, tada jau išimtum susiglamžiusius. Svarbiausia neperdžiovinti ir neleisti užsigulėti džiovintuve.
o kas lietuvoje jais prekiauja ir kiek kainuoja ?

QUOTE(kerdara @ 2006 06 22, 19:10)

as irgi anksciau turejau dziovykle, tai labai patiko