Įkraunama...
Įkraunama...

Klaidų skrynelė

Man laminatas-l.saltas, nepalyginsi su medinem grindim. Ir net isdziuves vandens lasas matosi, jei krinta tiesioginiai saules spinduliai. Jei kambarys i siaure, ar diena apsiniaukusi, tada nesimato. Net plaunant reikia plauti viena kryptim, nes kai isdziuna viskas pries saule matosi. Nedeciau daugiau jo
Atsakyti
Klausykit, ar neturit niekas parketo su nuozula/ilauza ar kaip ten vadinasi...
Ar yra kokiu trukumu?
Atsakyti
QUOTE(Maus @ 2005 12 07, 21:35)
Klausykit, ar neturit niekas parketo su nuozula/ilauza ar kaip ten vadinasi...
Ar yra kokiu trukumu?

Vat ir man tas klausimas idomus, jei apie ta pati snekam. Cia tipo tas kur abu lentutes krastai taip nupjauti, kad jas sujungus gaunasi sioks toks tarpelis, a ne? Nes mes lyg ir planavom deti tokias grindines lentas, bet darbu vadovas mus atkalbejo, kad i tuos tarpelius visokie nesvarumai ir dulkes renkasi. Tai kaip ten is tikruju g.gif
Atsakyti
Jo, tai ir mes galvojam, ar ten siuksles nesirenka...Oi nezinau, kad daryt, norisi is kart lakuota pirkt, bet jeigu lakuota tik su nuozula parduoda. Pasidalinkit savo patirtim, gal turi kuri tokias grindis susideje?
Atsakyti
QUOTE(Maus @ 2005 12 08, 21:45)
Jo, tai ir mes galvojam, ar ten siuksles nesirenka...Oi nezinau, kad daryt, norisi is kart lakuota pirkt, bet jeigu lakuota tik su nuozula parduoda. Pasidalinkit savo patirtim, gal turi kuri tokias grindis susideje?

mes tokias pirkom, azuolines, bet sudes po kokiu poros savaiciu, o isbandysim praktiskai po poros menesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2005 12 07, 15:39)
O aš atvirkščiai, nedėčiau gruoblėtos, nes visos dulkės nusėda į tuos "griovelius" ir po to reikia ne šluostyti dulkes, bet jas šveisti doh.gif

Vadinais reikalauja prieziuros ir blizgios palanges, ir grubletos. Jei grubletas sveiti su sepetuku, tai blizgias tiesiogine to zodzio prasme blizgini su spec. skudureliu.
Atsakyti
mes tai dar laiku ištaisėm klaidą rolleyes.gif pagal projektą palyginti maža vonia buvo, na nedaug didesnė, nei standartiniuose butuose. tai paaukojom viena kambarį, ir jo sąsakaita padidinom vonią. O dar iš likusios to kambario dalies padarysim tokį tamsų kambariuką, tipo drabužinę..
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2005 12 12, 21:30)
mes tai dar laiku ištaisėm klaidą rolleyes.gif pagal projektą palyginti maža vonia buvo, na nedaug didesnė, nei standartiniuose butuose. tai paaukojom viena kambarį, ir jo sąsakaita padidinom vonią. O dar iš likusios to kambario dalies padarysim tokį tamsų kambariuką, tipo drabužinę..

kokios kvadraturos dabar gavosi jusu vonia,nes pas mus projekte numatyta nedidele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(palura @ 2005 12 12, 22:50)
kokios kvadraturos dabar gavosi jusu vonia,nes pas mus projekte numatyta nedidele 4u.gif

dabar bus 13,7 kv.m
Atsakyti
QUOTE(gama @ 2005 12 05, 12:29)
mums architektė nerekomendavo statyti skalbimo mašinos 1 a. sakė, kad tie kas turi, sako, kad tai labai nepatogu, nes jei miegamieji ir drabužinė 2a., tai visi skalbiniai 'susidaro' irgi 2 a. ir žymiai patogiau, kai nereikia nešioti krūvas rūbų aukštyn-žemyn.

ir aš taip išmąsčiau + džiauti skalbinius, skalbiankei esant 1a. tektų svetainėje blink.gif

labai įdomu dėl tų medinių grindų su tarpais g.gif kas turit pasidalinkit patirtim cool.gif dabar dauguma tokias gamina, nes mada tokia užėjus doh.gif bet man irgi kyla didelės abejonės dėl visokių šiukšlių tuose tarpuose g.gif
Atsakyti
Tikriausiai laukiam pavasario ir naujų klaidų biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai nesirinkčiau antrą kartą pušinių grindų, nes praėjo treji metai o aš jau galvoju kuom jas pakeisti.
Atsakyti