QUOTE(prieblanda @ 2007 09 20, 17:02)
Galim pasakyti
Tai va, dabar pas mus ir yra, kad išlietas kantukas ir dušo padėklo nėra, o išdėta mažomis plytelėmis ir ant kantuko - dušo kabinos sienelės, kurias mane valyti labiausiai ir užknisa
Kvapo nėra, nes dėjom tokį kamštį ne kamštį, net nežinau kaip pasakyti, bet dedasi toks metalinis "apkaustas" kanalizacijos skylei, o ant jo dar metalinis dangtelis ir tarp jų yra tokis griovelis, kuriame lieka vanduo ir tokiu būdu susidaro vandens kamštis - pats patikimiausias ir geriausias dalykas apsisaugojimui nuo kvapų 
Aš jūsų vietoj vietoj tų plastmasinių dušo sienelių pamūryčiau iš plytų sieneles (ne iki lubų, aišku), jas apklijuočiau plytelėmis ir nereikėtų ten jokių kabinų bei sukt galvą kaip kokį apgliaumijusį varžtą atšveist

Tai va, dabar pas mus ir yra, kad išlietas kantukas ir dušo padėklo nėra, o išdėta mažomis plytelėmis ir ant kantuko - dušo kabinos sienelės, kurias mane valyti labiausiai ir užknisa

Aš jūsų vietoj vietoj tų plastmasinių dušo sienelių pamūryčiau iš plytų sieneles (ne iki lubų, aišku), jas apklijuočiau plytelėmis ir nereikėtų ten jokių kabinų bei sukt galvą kaip kokį apgliaumijusį varžtą atšveist

Apie kvapo atsiradimą paskaityti galite čia:
http://www.inter.lt/...n...145&s_id=30
Jis atsiranda ne nuo to,kad pastatote,ar nestatote dušo kabinos.Kiek teko matyti pačiai,tai dažnai atsiranda,kai šeimininkai išvyksta kur nors ilgesniam laikui.Šiaip,tai straipsnyje gana aiškiai parašyta.Mes tik tokį bortelį iš plytelių padarysime, kad nuo likusios patalpos atskirti,ir kabinsiu dušo užuolaidą.Nenoriu vargti šveisdama tas dušo kabinos sieneles, ir taip bus kas namie veikti.Geriausiai,tai kai statybininkams pasakiau,kad dušo kabinos nebus,tai jie į mane,kaip į biednikę pažiūrėjo,ir taip užjaučiamai pasakė : "Jūs nepergyvenkit,yra ir nebrangių dušo kabinų"