Įkraunama...
Įkraunama...

Klaidų skrynelė

QUOTE(prieblanda @ 2008 01 22, 15:20)
Nučiupinėti galima įsukant  rolleyes.gif

tik nusipirkus ir besukdama ir nuciupineji wink.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 01 22, 14:20)
Nučiupinėti galima įsukant  rolleyes.gif

QUOTE(Giedrike @ 2008 01 22, 14:21)
tik nusipirkus ir besukdama ir nuciupineji wink.gif

o kaip nelieciant įsukti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 01 22, 14:37)
o kaip nelieciant įsukti?  bigsmile.gif

su pirštinėm mirksiukas.gif Prie kai kurių šviestuvų jos būna net pridėtos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anistėja: 22 sausio 2008 - 14:41
na ka pradejus gyventi name, supratau kad visai neapgalvotai padarem klaida doh.gif

pirmam aukste wc gyvatukas kombinuotas, o antra nea doh.gif tai va jei kokia diena sumastom peciasu nekurti, tai antram aukste wc kaipir nebelabai malonu but..taip kad mergikes apgalvokit wc patalpu sildyma ir dregmes nebuva ypac vasaros metu kai pecius nekuriamas, o vonioje silumos norisi 4u.gif
Atsakyti
mes garaze nepadarem nubegimo doh.gif tai dabar balos telkso doh.gif reiks vasara lupt plyteles ir kazka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 02 12, 07:04)
mes garaze nepadarem nubegimo  doh.gif  tai dabar  balos telkso  doh.gif  reiks vasara lupt plyteles ir kazka daryt  doh.gif

O kam tas nubegimas ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2008 02 26, 05:40)
O kam tas nubegimas  ax.gif ?

įvažiuoji į garažą su labai apsnikta mašina, sniegas ištirpsta ir bėga ant grindų, tam ir nubėgimas
Atsakyti
De apsvietimo reikia labai gerai apgalvot, na pvz. pas mus pridaryta daug lempuciu, virtuvej sviecia apie 400 Kw, o sviesos labai mazai blink.gif Elektros prisukam daug, o naudos minimaliai. Nusipirkau kazkada senukuose sviestuva 120kw, tai vos sviecia ir dar kabinasi ant dvieju laidu kurie skirtingu spalvu doh.gif brokas aisku, bet nera ko stebetis, senukai-tautos geda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 02 12, 16:04)
mes garaze nepadarem nubegimo  doh.gif  tai dabar  balos telkso  doh.gif  reiks vasara lupt plyteles ir kazka daryt  doh.gif

o nuolydžio jokio nepadarėt? nes aš tai suplanavau nuolydį link garažo vartų, o nubėgimo irgi jokio... kažin kaip čia bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2008 02 26, 09:26)
o nuolydžio jokio nepadarėt? nes aš tai suplanavau nuolydį link garažo vartų, o nubėgimo irgi jokio... kažin kaip čia bus g.gif

nepadarem ir nuolydzio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 02 26, 11:08)
nepadarem ir nuolydzio  doh.gif

nesu tikra, kad tas nuolydis mane išgelbės nuo tvano, nu bet vis... viltis- kvailių motina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2008 02 26, 10:26)

Šaltą žiemą gali prišalti garažo vartų guma prie grindų g.gif
Atsakyti